"Мечтите се сбъдват", или какво е да си част от екипа на "Кока-Кола ХБК България"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Мечтите се сбъдват", или какво е да си част от екипа на "Кока-Кола ХБК България"


Мечтите се сбъдват", споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия в завод Банкя, в своя разказ за това какво е да бъдеш част от "Кока-Кола ХБК България". Любовта на Цветелина към емблематичната напитка и твърдата убеденост, че един ден тя ще бъде част от компанията, е това, което я кара да кандидатства за работа още с построяването на завода. Нейната история заедно с тази на още десетки професионалисти излиза като втора част от специалния филм по повод годишнината на заводите на компанията в Костинброд (25 години) и Банкя (15 години).

Минифилмът, реализиран със SPACE DIVE Productions, е разделен на 5 епизода, като всеки от тях представя петте стратегически стълба за развитие на компанията - "Портфолио", "Професионалисти", "Продуктивност", "Планета" и "Партньори". Продукцията цели да запознае потребителите отблизо с хората, които стоят зад производството на любимите им напитки. Във всеки епизод зрителите ще бъдат потопени в магията на мащабното производство, ще се запознаят отблизо с начина, по който функционират двата завода, и ще чуят личните истории на хората, които са движещата сила на целия магичен процес.


Вторият епизод "Професионалисти" разкрива емоциите, които съпътстват работния процес, преживяванията през годините и мотивацията да работиш за "Кока-Кола" - една от най-емблематичните компании и предпочитан работодател в България.
Цветелина Михайлова (машинен оператор, Производствен център Банкя) и Слави Славеев (магазинер "Готова продукция и амбалаж", Производствен център Костинброд) разказват как са започнали работа и са сбъднали мечтата да работят за "Кока-Кола", а Божидар Иванов (водач мотокар, Производствен център Костинброд) и Нора Иванова (лаборант, Производствен център Банкя) споделят емоциите от първия работен ден. За преодоляването на предизвикателствата, стимулите, творчеството и удоволствието от работата говорят Николай Попов (координатор "Товарно-разтоварна дейност", Производствен център Банкя), Иван Гигов (началник-смяна "Бутилиращи линии" - Банкя).


Евгени Петров (инженер-механик, Производствен център Костинброд) разказва за личностното развитие и уроците, които е научил през годините стаж в "Кока-Кола". Евтим Евтимов (инженер "Проекти производство", Производствен център Костинброд) и Емилия Петрова (началник-смяна - Костинброд) споделят за предизвикателствата на екипната работа и колко ценни са уменията на всеки служител.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK