Продуктите на "Кока-Кола ХБК България" - от производствения център до кварталното магазинче

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Продуктите на "Кока-Кола ХБК България" - от производствения център до кварталното магазинчеМагията на логистиката и динамичния производствен процес са представени в четвъртия епизод от мини филма на "Кока-Кола ХБК България", с който компанията отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя.


Четвъртият епизод от мини филма, посветен на заводите на "Кока-Кола ХБК България" в Костинброд и Банкя потапя зрителите в магията на логистичните процеси и тяхната динамика. Експертите от отдел "Логистика" са главни герои в четвъртата част на поредицата, която представя процесите, през които преминават продуктите, за да достигнат от склада до търговския обект и разкрива емоцията, която самите те са изпитали при първата си среща с любимите си напитки от богатото портфолио на компанията.
Епизодът носи името "Партньори" и разкрива повече детайли за технологиите и автоматизирания процес в производствените центрове на "Кока-Кола ХБК България", които повишават производителността и позволяват на служителите да се фокусират още повече върху качеството. Епизодът потапя зрителите в магичния процес на производството, правилното съхранение и навременната доставка до крайния клиент на всички продукти от портфолиото на компанията. Видеото разкрива и повече детайли за успехите на българския екип в групата на "Кока-Кола ХБК" по света. Калоян Първов (ръководител склад "Производствени центрове") с гордост споделя: "Силните успехи, които постигнахме миналата година, не останаха недооценени и бяхме класирани на трето място през 2020 г. от групата на "Кока-Кола Хеленик" във всичките 28 държави. Това беше изключително голямо признание за нас и всички колеги го приеха присърце" и допълва - "Пожелавам на себе си и своя екип, през 2021 година първо място".


Четвъртата част на уникалната продукция отново носи силна емоция и вдъхновение с разказите на някои от хората, които се трудят в производствените центрове в Костинброд и Банкя. Емилия Петрова (ръководител звено "Складово стопанство", производствен център Костинброд) разказва за вълнуващата и сериозна работа на отдел логистика и дългия път, който преминава един продукт на компанията, за да достигне клиентите и донесе щастие и удовлетворение на крайния потребител. Галя Марчева (ръководител отдел "Диспечиране", производствен център Костинброд) с гордост разкрива за прецизността, с която върши своята работа, като споделя - "Целта е не просто да доставиш продуктите, а да ги доставиш по най-правилния начин". Слави Славеев (магазинер "Готова продукция и амбалаж", производствен център Костинброд) разказва за отговорната работа, която има един складов служител и за внимателната подготовка, през която преминава всяка една поръчка преди да бъде натоварена и доставена. Божидар Иванов (водач мотокар, производствен център Костинброд) споделя безценните си спомени за началото на своята кариера и вълнуващия първи път, в който е опитал най-любимата си напитка "Кока-Кола". Със сълзи на очи разказва вълнуващата история на своя син, който също работи в "Кока-Кола ХБК България". Иван Петров (ръководител звено, складово стопанство, производствен център Банкя) споделя повече за търпението и прецизността, която изисква неговата работата и за важните задължения, които всеки един от екипа изпълнява безпогрешно, а Огнян Атанасов (експерт "Логистика - Транспорт Директни", производствен център Костинброд) си спомня с усмивка за коледната магия и вълнението, което е изпитал преди години, виждайки за първи път "Кока-Кола" в кварталното магазинче.


Специалният мини филм, с който "Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя представя част от хората, които се трудят ежедневно в двата производствени центъра, за да достигат продуктите на компанията до нейните клиенти и потребители. Петте епизода в поредицата са вдъхновени от стратегическите стълбове за развитие на компанията - портфолио, професионалисти, продуктивност, планета и партньори. Уникалният мини филм, създаден заедно със студио SPACE DIVE Productions потапя зрителите в магичния процес на производството на техните любими напитки и ги запознава със служителите на двата производствени центъра.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK