На пътешествие до Коста Рика с Davidoff Café

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

На пътешествие до Коста Рика с Davidoff Café


Кафето е един от онези почти незабележими, но незаменими елементи, които тихо съпътстват начина на живот и се превръщат в неотменна част от него. То ободрява и освежава, среща ни с приятели, колеги и партньори, дава смисъл на безценните малки паузи в забързания живот и добавя нотка на специалност в ежедневието.


Но кафето е и радост за сетивата и истинските ценители имат високи стандарти за вкуса и аромата на напитката. А модерните потребители търсят бранд, който да подхожда както на стила, така и на вкуса им и да гарантира постоянно първокласно качество.


Ключът към истинското кафе
Davidoff Café е създадено с мисъл да отговори точно на тези две търсения. То предлага изкусителен аромат, богат и плътен вкус в няколко комбинации, а опаковката с изискан дизайн превръща пиенето на кафе в елегантен ритуал.


Специалистите казват, че ключът към отличното кафе се крие във високото качество на суровината, грижата и композицията. Затова кафе експертите на DAVIDOFF първо селектират най-добрите зърна от водещите световни региони за отглеждане на кафе.


Изключително важна роля за изискания стил на бранда играе и процесът на изпичане. За да се запазят над 800-те аромата, запечатани в тях, кафеените зърна с различен произход (но всички 100% от сорта Арабика) се пекат поотделно, преди да се блендират. Правилният баланс между температурата, времето за печене и цвета гарантира високото качество.


След това идва и процесът по композиране, който сам по себе си е истински занаят, а тези, които го владеят, създават истинските шедьоври. Благодарение на дългогодишния им опит, обширни познания и страст към кафето майсторите на DAVIDOFF създават уникалните кафе композиции на бранда. Всяка една от тях комбинира подбрани, перфектно изпечени кафе зърна от различни региони, така че да осигури пълноценно кафе изживяване.


На пътешествие до Коста Рика с Davidoff Café


Различни, но безкомпромисно качествени вкусове


Резултатът е кафе в изключителни комбинации с различни, но безкомпромисно качествени вкусове. Защото за един истински кафе ценител нищо не е по-важно от вкуса.
Espresso 57 е интензивно кафе, което впечатлява с много богати вкусове във всяка глътка. Rich Aroma има плътен вкус с леки киселинни нотки. А Fine Aroma привлича ценителите на плътния аромат.


Всяка година кафе експертите на DAVIDOFF създават и по-специални селекции, с които да вдъхновят ценителите на доброто кафе и да им предложат нещо ново, ексклузивно и много специално. Те се водят от наследството на Zino Davidoff - основателят на марката, който винаги е пътувал по света с визия да търси и открива най-ценните неща в живота - като неподражаеми кафета с различен произход.


На пътешествие до Коста Рика с Davidoff Café


Лимитираната серия на бранда


Тази година новата лимитирана серия на бранда изпраща динамичните и авантюристични почитатели на марката на мултисетивно пътешествие към най-добрите кафеени плантации на изумителната Коста Рика. Висококачествените 100% Арабика зърна за Treasures of Nature Costa Rica растат в перфектни климатични условия сред разнообразната природа на тази централноамериканска страна, която се отличава със своите дъждовни гори, вулкани и горещи извори. Новата лимирирана селекция на DAVIDOFF събира тази богатата природа в една перфектна чаша от вълшебната черна напитка.


Независимо дали ще е на зърна, мляно, печено или разтворимо, това премиум кафе със селектиран произход очарова с перфектно балансиран вкус, нежни нотки на карамел и приятна кремообразна текстура. Лимитираната серия идва и в премиум опаковка с елегантен и свеж дизайн, който носи настроение.


В модерния свят потребителите вече искат да знаят не само откъде идва кафето, но и какъв е неговият екологичен статус. Те искат продуктите, които купуват, да подкрепят устойчивото развитие. В случая потребителите могат да бъдат сигурни, че при добива на перфектните зърна кафе, използвани в Treasures of Nature Costa Rica, не са пострадали безценните дъждовни гори на страната, които имат изключително важна роля в ерата на климатичните промени.


Zino Davidoff със сигурност би се гордял с това перфектно кафе и неговия отличителен дизайн. Но, както много от най-хубавите неща в живота, лимитираната селекция кафе от Коста Рика ще бъде на пазара само за кратък период от време, а това я прави особено ценна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK