San Remo Mediterranean Cuisine, където храната има почерк

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Теодор Мавров, главен готвач на San Remo Mediterranean Cuisine

Теодор Мавров, главен готвач на San Remo Mediterranean CuisineНяма да чуете шеф Теодор Мавров да се оплаква от мерките или да търси оправдание, но пък с радост може да ви разкаже как си представя идеалния готвач. Просто такава му е природата - да търси вкусното, качественото, интересното. Главният готвач на San Remo Mediterranean Cuisine с известна гордост от вече нарастващото доверие към него и екипа му разказва и друго: за моментите, в които вижда, че гостите на ресторанта идват с удоволствие, получават това, за което са дошли, и си отиват с усмивка.


"В крайна сметка има много малко неща, без които не можем на този свят. И храната е едно от тях. Затова и смятам, че има бъдеще за ресторантите въпреки трудностите. Но за целта трябва да не спираме да творим, при това качествено, а храната трябва да се отличава, да има почерк." Това е и стремежът на шеф Мавров, който не бяга от експериментите и се чувства комфортно да


San Remo Mediterranean Cuisine, където храната има почерк
Взима назаем елементи от различни национални кухни, за да впечатли гостите


Но за творчеството в кухнята му има три условия: да е с мярка, да е с уважение към традициите около дадено ястие или култура и, разбира се, да е вкусно. Въпрос на усет, казва. "Един добър готвач не следва рецепти самоцелно, идеята е да умее да вдъхне живот на храната. Или си го носиш, или не. Не е важна само техниката, а онази щипка любов към храната и готвенето."


San Remo Mediterranean Cuisine, където храната има почерк


San Remo Mediterranean Cuisine е част от развлекателния комплекс с най-висок клас казино Palms Merkur Royale, който се намира на бул. "Витоша" 89Б в сградата на Grand Hotel Millennium, и е едно от трите заведения там - другите две са азиатският 888 Taste Show Asian Cuisine и пиано барът Black & White Piano Lounge. San Remo е с насока към европейската кухня, която за шеф Теодор Мавров е кулинарен дом, откъдето тръгва по пътя към всяко ново ястие. "Използвам пресни подправки и най-често прибягвам към босилек, мащерка и риган. Дори една съставка може да промени вкуса драстично и неочаквано да ме отведе някъде." Затова и той продължава да търси.


San Remo Mediterranean Cuisine, където храната има почерк


За любопитните и градски ориентирани читатели обаче търсенето на нов ресторант с оригинален поглед приключи: San Remo Mediterranean Cuisine приветства още с интериора и с внимателното обслужване и ще ви остави трайно впечатление с чаша хубаво вино и ястия, дело на шеф-готвач с визия за бъдещето.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK