Лоялността, която ти се отплаща - TBI Buy

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Лоялността, която ти се отплаща - TBI Buy


Програмите за лоялност са основен начин за изграждане и поддържане на силни взаимоотношения с любимите ни марки. Голяма част от компаниите ги използват, за да запазят настоящите си клиенти или за да привлекат нови. Награждават ги при повтарящи се покупки и ги стимулират да се връщат отново. В отговор на тази лоялност клиентите биват възнаградени по различни начини. Например натрупване на точки, които по-късно могат да се разменят за продукти или услуги от конкретен магазин. Колкото по-лоялни са пазаруващите, толкова по-добри специални отстъпки и оферти ще получат. Програмите за лоялност са добре позната практика в България. Големите хранителни вериги, бензиностанции, аптеки и други умело използват различни похвати, карти и бонусни схеми, от които всички печелят.


Win-Win!


Участвайки в лоялни програми, хората имат по-ниски разходи при покупки с клиентската си карта или пък допълнителна стойност като ваучери, точки, ценови намаления и ексклузивна информация за оферти.
Търговците от своя страна увеличават посещенията в търговските си обекти, увеличават продажбите си, задържат клиенти и привличат нови. Освен това лоялните програми позволяват на компаниите да създадат и поддържат база данни, с която да анализират нуждите на клиентите си и да им предлагат максимално добри решения. А това води до дълготрайни взаимоотношения.


Лоялността, която ти се отплаща - TBI Buy


Как работи TBI Buy?


TBI Buy обединява всички тези предимства и предоставя платформа за пазаруване от ново поколение. Безплатно мобилно приложение, в което натрупваш бонус точки с покупки от широка мрежа търговци, брандове, индустрии. Обръщаш точките в левове и ги харчиш при търговци от същата партньорска мрежа.


TBI Buy предлага една-единствена лоялна дигитална карта, която можеш да използваш в телефона си. Всеки търговец предлага различен процент бонус точки, процент от цената на продукта, който натрупваш под формата на бонус точки. Процесът е сведен до лесна комуникация с касиера в търговския обект, докато плащаш покупките, и познатото сканиране на дигитална карта. Всичко останало се случва автоматично.


TBI Buy вече е достъпно за сваляне, а скоро ще добави към услугите си и иновативния метод за разплащане "Купи сега. Плати после.", чрез който потребителите лесно могат да разсрочват плащания в 3 равни вноски и без оскъпяване.


TBI Buy прави пазаруването изключително лесно и преди всичко изгодно.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK