Запознайте се с новият климатик Daikin Emura

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Запознайте се с новият климатик Daikin Emura


Третото поколение климатици Daikin Emura може да се похвали с луксозен нов дизайн, директно насочен към хора, които искат техните домашни уреди не само да изпълняват функция, но и да бъдат отражение на техния стил и естетика. Daikin Emura 3 бе удостоен с тазгодишните награди Reddot Product Design Award и iF Design Award 2022 - две от най-престижните награди за дизайн в световен мащаб, които награждават забележителна продуктова иновация.


"Стенният климатик винаги има визуално въздействие. Вярвам, че може да бъде и дизайнерски израз", разкрива Хироясу Косуге, дизайнерът зад чисто новия Daikin Emura, произведен в Европа. Мисията да създаде запомняща се визия тече във всеки компонент на Daikin Emura от трето поколение, предоставяйки нов дизайн и на трите компонента - вътрешно тяло, външно тяло и дистанционно управление.


Запознайте се с новият климатик Daikin Emura
Умен и красив дизайн


Докато дизайнът е в основата на новият Daikin Emura, климатикът също предлага разнообразие от функции, за да отговори на нуждите на съвременните потребители:


Пречистване на въздуха: Доброто качество на въздуха на закрито в домовете ни стана от първостепенно значение през последните години. Поради тази причина дизайнерите на новият Daikin Emura включиха и фирмената технология Daikin Flash Streamer, която улавя вредни вещества от въздуха, като вируси, алергени и миризми, и след това ги разгражда до безопасни атоми и водни молекули. Също така те добавиха и титаниев дезодориращ филтър, сребърен алергенен филтър и стандартен въздушен филтър.


Интелигентно управление: Потребители на новата Daikin Emura могат управляват климатика си направо от телефона си или чрез своите интелигентни домашни асистенти (като Google assistant или Amazon Alexa) чрез приложението Onecta на Daikin. Това им позволява да настройват програми за своето устройство, да управляват температурата и режима на работа и достъп до отчети за консумацията на енергия.


Усъвършенстван въздушен поток: Функции като ефекта на Коанда използват специално проектираните клапи, за да осигурят максимален обхват на въздушния поток дори в по-големи помещения. Работейки заедно с ефекта на Коанда, е интелигентният термален сензор, който сканира помещението за присъствие и температура на въздуха и сигнализира на устройството или да насочи въздушния поток далеч от обитателите, или към зони с неравномерна температура.


Запознайте се с новият климатик Daikin Emura


Екологично съобразен


Daikin Emura е проектиран да работи през всеки сезон и да осигурява целогодишен комфорт със сезонна ефективност до A+++ за отопление и охлаждане, което води до по-малко въздействие върху околната среда и по-ниски сметки за енергия. Новият климатик работи с хладилен агент R-32, известен в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP).


За повече информация посетете www.daikin.bg/emura

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK