Най-големият кариерен форум Дни на кариерата - в четири града и онлайн

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Най-големият кариерен форум Дни на кариерата - в четири града и онлайн


Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум "Дни на кариерата - ИТ, комуникации и аутсорсинг" ще посрещне 100+ компании изложители и ще очаква близо 2500 посетители.


За поредна година събитието ще се проведе в четири академични града - София, Пловдив, Варна и Габрово, и виртуално на специализирана платформа. Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите - лидери в секторите, и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.


Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture.
Програмирай бъдещето на събитията в:

  • София - 11 октомври;
  • Виртуален ден - 13 октомври;
  • Пловдив - 18 октомври;
  • Варна - 20 октомври;
  • Габрово - 25 октомври.
Регистрацията за участници е безплатна и лесна: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students


За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава възможност директно за споделяне на CV-то с работодатели - максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят.
За изминалите дванадесет години, през които се проведе, форумът "Дни на кариерата - ИТ, комуникации и аутсорсинг" се доказа като мястото, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги.


IT Дни на кариерата традиционно се организира на ниво академичен град и се създава възможност за участващите компании да се срещнат с възпитаниците на всички университети в града в рамките на един ден на едно място. Форумът също е доказала се добра възможност за представяне на работодателската марка.


За посетителите едно от най-големите и значими предимства на кариерните форуми е, че дават възможност те да се срещнат на живо с представители на бизнеса, да намерят своето бъдещо работно място, да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат съвети за успешната си професионална реализация.


Партньори на събитието са "Тракия икономическа зона", AIBEST, BARISTO и "Татковата градина".
Медийни партньори: JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, KALDATA, "Аз мога - тук и сега", Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER, DEV.BG, ЛИДЕР.БГ, МЕНИДЖЪР, 9Academy, PLOVDIV - ONLINE, фондация "Международна награда на херцога на Единбург - България" и КАРИЕРИ.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK