С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколение

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколениеЗапазете час на телефон *5544 с опция Младост
бул. Цариградско шосе 66А, София 1784
https://acibademcityclinic.bg/mladost


Знаем ли кога да потърсим медицинска помощ?


България е от малкото страни в ЕС без национални скринингови програми и без задължителна профилактика. В допълнение на това, поколения българи са израснали с възприятието, че на лекар се ходи едва когато има проблем. Често дори при силно изразена симптоматика отлагаме посещението при специалист с месеци и дори години. Изчакваме по много причини: страх от тежка диагноза, дългото чакане пред кабинети, неуютната обстановка и дори посттравмата от ковид пандемията. Причините са много и често водят до един резултат - диагностициране на тежки здравословни състояния на твърде късен етап.
Много често влошаването на здравето невинаги е придружено от симптоми, които можем да забележим достатъчно рано. Не са редки случаите, в които при профилактичен преглед са диагностицирани застрашаващи живота заболявания, за които пациентът дори и не е подозирал до този момент. Уловени навреме, някои предракови състояния например могат да бъдат излекувани успешно.


Медицински център от ново поколение


С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколение


За съжаление все още здравната система у нас не поставя пациента в центъра на здравната грижа. На пациентите често им се налага да обикалят от едно лечебно заведение до друго, от един специалист на друг в търсене на точната диагноза. Осъзнавайки потребностите, в "Аджибадем Сити Kлиник УМБАЛ Младост" функционира медицински център от ново поколение, съчетаващ в себе си всички онези функции и услуги, от които един пациент би имал нужда за правилното и качествено диагностициране и лечение.


Екип от водещи специалисти под един покрив


Медицинският център обединява лекари от различни области на медицината и цели да улесни пациентите, които имат възможността да извършат всички необходими прегледи и изследвания на едно място, без да губят излишно време в обикаляне между различни специалисти. В центъра работят в пълна координация ендокринолози, кардиолози, гинеколози, невролози, дерматолози, гастроентеролози и експерти в още над 20 медицински направления.


С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколение


Медицинският център е отличен с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването от Joint Commission International (JCI) и разполага с опитен екип от медицински специалисти и най-съвременната медицинска апаратура, гарантираща бързи и точни резултати. Такъв пример е Клиниката по образна диагностика, която разполага с квалифицирани специалисти и най-иновативните методи за диагностициране и откриване на рак на гърдата година или две преди да може да бъде усетен като "бучка" с ръка. Пример за това е 3D мамографията, която напълно може да замени стандартната мамография, като я превъзхожда с много по-детайлен образ. Особено подходяща е и при жени с висока плътност на гърдите. В клиниката се провежда и единствената одобрена програма за ранно диагностициране на рак на белия дроб от Министерството на здравеопазването.


Медицинският център разполага и с Център за профилактика на здравето, който дава възможност за персонализирани профилактични програми, съобразени с пола и възрастта на пациента. Осигурено е персонално обслужване и лично придружаване от координатор по време на всички прегледи. Крайната цел е всичко да се случва бързо, лесно и планирано на база свободното време, с което пациентът разполага. За чуждестранни пациенти се осигурява и преводач. Всички прегледи и изследвания се извършват от екип от медицински специалисти. Важна част от концепцията на "Аджибадем Сити Kлиник УМБАЛ Младост" за профилактика е превенцията и в частност скринингът за ракови заболявания, който позволява ранното им откриване в етап, когато шансът за успешно лечение е най-висок.


С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколение


На разположение за пациентите е и модерна клинична лаборатория, оборудвана със съвременна апаратура, реактиви и консумативи с най-високо качество, в която се извършват клинико-лабораторни изследвания, които предоставят информация за функцията и състоянието на всички органи и системи в човешкия организъм.


С грижа за пациентите: Медицински център от ново поколение


Мисията на "Аджибадем Сити Kлиник УМБАЛ Младост" е да подобри достъпа на хората до високоспециализирана болнична услуга, обединявайки усилия в комплексна грижа от утвърдени специалисти, съвременни методи на лечение и последните технологии на модерната медицина.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK