"Национални дни на кариерата" ще срещне работодатели и търсещи работа през април

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Национални дни на кариерата" ще срещне работодатели и търсещи работа през априлСъбития в събота, радиопредаване на живо, нови локации и иновацията ScanFactor са само част от новостите, които форумът ще предложи през 2023 г.


За 22-ра поредна година "Национални дни на кариерата" ще представи водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни възможности. Шест академични града - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Габровоq и Виртуален ден ще съберат над 100 компании от различни сектори. Вече над 80 компании са заявили участие за седемте събития и броят им расте всеки ден.


"Национални дни на кариерата 2023" стартира в София на 1 април на нова локация - Гранд хотел "Милениум". За първи път форумът се организира в събота - неработен и неучебен ден, за максимално улеснение на студенти и търсещи работа. В съботен ден ще се проведат и форумите в другите два големи града - Пловдив и Варна, на 8 април.
Софийското издание на "Национални дни на кариерата" тази година се разраства още повече, предлагайки допълнителни нови възможности за изложители и посетители.


Нов елемент във формата е партньорството с радио ENERGY, което ще гостува на "Национални дни на кариерата" с излъчване на живо от Гранд хотел "Милениум". Слушателите в ефира ще имат възможност да споделят емоциите от събитието по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Ще се излъчват на живо и интервюта, както и разговори с посетители и изложители.
Докато тече забавната част, през целия ден посетителите ще се включват в презентации на тема "Талантът" - допълнителна възможност за развитие на професионалния потенциал и споделяне на опит и практически съвети от професионалисти.


За пръв път се организира и кът "Професионално образование и обучителни организации" - чудесна възможност освен за работа и стаж посетителите да разберат за възможностите за развитие на професионални умения и компетенции, в зала "Нютон".


В партньорство с BESCO и AIBEST форумът обособява и Startup зона с фокус startup системата в страната и възможностите за развитие и привличане на професионалисти в нея. В специално пространство посетителите ще се срещнат с представители на едни от най-интересните и проактивни стартъпи.


Участието за компании в кът "Професионално образование и обучителни организации" и Startup зоната е с 50% отстъпка от редовната цена за щанд за работодатели.


След София турнето на "Национални дни на кариерата 2023" продължава във:

  • Велико Търново - 4 април - Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий", пети корпус;
  • Виртуален ден - 5 април - Онлайн на платформата на Brazen Technologies;
  • Габрово - 6 април - Технически университет;
  • Пловдив - 8 април - Пловдивски панаир, Конгресен център;
  • Варна - 8 април - Хотел-галерия "Графит";
  • Русе - 11 април - Русенски университет "Ангел Кънчев".
Регистрацията за участие е безплатна: За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава възможност директно за споделяне на CV-то с работодатели - максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят.


От "Национални дни на кариерата" е започнал професионалният път на над 53 000 души. Форумът се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.


Златен спонсор на събитието е ABA - Work in Austria.
Партньори на "Национални дни на кариерата" са "Тракия икономическа зона", Технически университет - Габрово, Русенски университет "Ангел Кънчев", JobTiger.tv, HRIndustry.bg.
С подкрепата на Baristo, "Таткова градина", "Аз мога тук и сега", "ISIC България", 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. "Мениджър", b2b Media, "Кариери", Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group и Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, MySofia.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK