Робот осигурява завършен почистващ цикъл на подовете

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Робот осигурява завършен почистващ цикъл на подовете


Макар че светът става все по-забързан, домакинствата с комбинация от меки и твърди подови настилки могат да си отдъхнат. Роботът, който с лекота почиства еднакво добре както паркети и ламинати, така и килими и мокети, вече е факт. Неговото име е iRobot Roomba Combo j7.


Твърдението, че чистенето на подовете става все по-лесно благодарение на високите технологии и неспиращите световни иновации в потребителската роботика, е повече от вярно за Roomba Combo j7. Вярно е по две. Комбинираният уред е единствената автоматизирана и автономна прахосмукачка робот с моп, поставен в горната част. Чрез усъвършенствани сензори всеки път когато роботът преминава от твърди подове към килим или мокет, главата на мопа се прибира напълно, за да сте сигурни, че никога няма да се притеснявате за мокър килим, а всички подови настилки у дома ще са идеално почистени.


Докато се грижи за чистотата на подовете, Roomba Combo j7+ се ориентира лесно в помещенията и разпознава повече от 80 домакински предмета. Така не е необходимо да разчиствате, преди да включите машината. В допълнение можете да инструктирате робота да почисти конкретни места - около миялната машина или под масата в хола. Той открива и заобикаля обичайни битови препятствия по пода като дрехи, чорапи или дори изненади от домашни любимци без изградени хигиенни навици. Това умение му дава възможност да продължи почистващия цикъл, без да се спъне в кабел или във връзки на обувки и без да направи бъркотията, оставена от четириногия ви приятел, още по-голяма.
Робот осигурява завършен почистващ цикъл на подовете


Собствениците на Roomba Combo j7+ имат възможност да избират както стаите, които искат да бъдат почистени, така и режимите за всяка от тях - сухо, мокро почистване или двата. Количеството почистващ разтвор също може да се регулира. Машината разпознава, когато подложката за моп е прикрепена и дали резервоарът е пълен - и автоматично преминава в режим на мокро забърсване.


Роботът се предлага и със самопочистваща база Clean Base®, която автоматично "заключва" мръсотията от контейнера в сменяема противопрахова торбичка. Торбичката улавя до 99.9% прах и полени и може да побере боклука от до 60 контейнера - това е приблизително количеството отпадък от двумесечно почистване на средно голямо жилище. Казано на човешки език: забравяте за чистенето на подовете с месеци, защото то се случва ароматизирано и без нужда от вашата намеса.


Roomba Combo j7 може да се управлява с гласов асистент (Alexa или Google Assistant). Домашният помощник разпознава повече от 600 команди на английски език. Постоянните актуализации на iRobot OS 5.0 Home Intelligence надграждат функциите му, като предлагат персонализирано почистване, съобразено с начина ви на живот. Една от тези функции е Skip a Room on the Fly, с която може да пропускате стаи или зони, които не е необходимо да бъдат почиствани към момента.


В Roomba Combo j7+ присъстват всички водещи разработки и иновации на iRobot: почистваща четиристепенна система AeroForce®, която отстранява боклука покрай стени и ъгли; мотор с мощна всмукателна сила; автоматично презареждане, когато батерията започне да се изтощава; най-съвременна навигация и възможност за запаметяване на до 10 жилищни плана; патентована технология за почистване на места с по-интензивно замърсяване, на които комбинираният робот отделя повече време, и др.


Ежедневието на хората се променя, а с робота Roomba Combo j7+ то става по-лесно, по-спокойно и по-уютно в домове с идеално сухо и мокро почистени подове.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK