12 популярни българи в подкрепа на социалната кампания "Смисъл за бъдещето"

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Източник: Miele, автор Васил Николов

Източник: Miele, автор Васил НиколовMíele България", водещ производител на премиум домакински уреди, даде старт на своята нова социална кампания - "Смисъл за бъдещето". Компанията има за цел да даде гласност на обществено значими теми, които внасят смисъл за нашето колективно бъдеще.


"В модерния, забързан свят имаме нужда от разговор и преосмисляне на преходните и непреходните неща в живота за това какво е устойчивост и смисъл в бъдещето", споделя Светослав Томов, бранд мениджър на "Míele България". С цел стартиране на именно този разговор немската компания обедини 12 от най-влиятелните популярни лица в България, които споделят своя личен смисъл за бъдеще. Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев, Живко Петров, Иван Юруков, Елена Петрова, Димитър Стоянович, Радина Червенова, Гери Николаева, Алек Алексиев и Биляна Савова са сред личностите, които допринасят за обществения дебат чрез своите каузи и постижения.


"Смисъл за бъдещето" събира известните личности в специална фотосесия, организирана от бранда и по креативна идея и реализация на Бони Бонев и Марияна Бонева. Изложба с всички 12 фотографии може да бъде видяна от жителите и гостите на София в градина "Кристал" от 29 май до 11 юни 2023 година. Концепцията зад всяка снимка представя каузата, която всеки от участниците индивидуално подкрепя.
От грижата за природата, през грижата за обществото, до грижата за всеки от нас всеки ден - всичко се пречупва през така важната тема за качеството на живот. "В кампанията, както и в живота, заставам зад мисията да подкрепям приемни родители на деца в нужда. С мисъл за бъдещето, Míele, като посланик на доброто, предоставя възможността открито да говорим за каузите, в които вярваме. За да се вдъхновим, подкрепим и продължим да градим един по-добър и по-човечен свят", споделя Орлин Павлов.


От "Míele България" вярват, че индивидуалното щастие е тясно свързано със социалната ангажираност. Именно затова компанията Míele ще дари два кувьоза за недоносени бебета на отделения по акушерство и гинекология в нужда.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK