Печеливши и губещи

Печеливши
UNIM 30.30%
,,Унимаш" АД - Дебелец ,е победителят в рубриката за най-поскъпналите акции на вчерашната сесия на борсата с повишение от 1.65 до 2.15 лв. при изтъргувани общо 141 книжа за деня


PRA 30.03%
Малко след победителя се наредиха за пореден ден и книжата на "Промота аеропарк". Вчера точно две акции успяха да качат пазарната стойност до единична цена от 9.83 лв.


DIAM 30%
Също редовен участник в класацията ни е и ,,Диамант" АД - Разград. Въпреки че е обявено в несъстоятелност, дружеството не се спира и с една прехвърлена акция цената скочи до 0.39 лв.

Губещи


BULSTH -12.68%
,,Ютекс холдинг" се нареди на първо място сред поевтиняващите позиции на Българската фондова борса, след като цената на акция падна до 3.58 лв., със 75 продадени книжа.


ASKRE -9.87%
За пореден път в широките ценови движения намери място и ,,Асенова крепост" АД с 27.03 лв. средна цена за акция, при условие че на отваряне стойността беше 29.99 лв.
KMH -9.19%
В редовната рубрика намери място и ,,Завод за хартия Белово". В компанията има нови собственици на 470 акции, които обаче поевтиняха до 4.25 лв. от 4.68 лв. цена при отварянето на търговската сесия.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK