Финансовият министър заговори за великденски добавки към пенсиите

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 998 Неутрално

  Нека в края на месец Март да съобщиш новината на кого колко и дали въобще.

 2. 2 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1291 Гневно

  """ "Когато държавата си е на мястото, може да събира приходите си", """
  ===================

  Ами това зависи само от вас !
  От никой друг !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 3. 3 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2868 Неутрално

  Добре де,защо Бойко им даде на пенсионерите само 40лв. добавка,а миналата година май беше 50лв.?! Това е толкова просташко,че няма накъде повече! За какво е тоя бюджет,ако не за народа?! А оная Цецка Цачева си вози задника на лимузини,купени с парите на народа!

 4. 4 Профил на Nikoi
  Nikoi
  Рейтинг: 726 Неутрално

  ами само да отрежете ДДС измамите ,които се знае по места кой ги прави , да се стегне МВР ,да се потърсят неосигурените и от къде са им доходите и икономиката ще изсветлее на поне 50% , ама няма кой да се размърда ,заплатите на администрацията са сигурни и срещу никаква работа ,по лесно е да се тормозят тези ,които са регистрирани и редовно си плащат всички налози ,онези дето не са ,никой не ги търси ,просто и ясно , не ,че е толкова трудно напр ,да се проверят всички регистрирани касови апарати и кой дава всекидневно оборот регулярно и кой не - колко е сложно,аа!!!!

 5. 5 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2868 Неутрално

  До коментар [#2] от "Чардо":

  Чардо и да се гневиш и да не се,все тая! Борисов буквално НЕ чува какво му говорят хората! И даже има наглостта да се обявява за най-диалогичният ли беше,лидер?!

 6. 6 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2868 Неутрално

  До коментар [#4] от "ivan ivanov":

  Цитирам Борисов:"В Скандинавия 80% от бюджета им отива за социални нужди." В България е 40%!
  Значи искаш държавата да си събира данъците и депутатите да плюскат кюфтета?! Ти нормален ли си?!

 7. 7 Профил на zarco
  zarco
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#3] от "deaf":

  А кой плаща за бюджета, ако не народа?

 8. 8 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2868 Неутрално

  До коментар [#7] от "zarco":

  Българската държава прибира 0,40ст. от всеки един лев,заработен от българина! Това го няма никъде в Европа!

 9. 9 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 678 Весело

  [quote#1:"chicago514"]и дали въобще[/quote]
  Песимист! А ведомствените бонуси?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 10. 10 Профил на olivia14
  olivia14
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Наложителна е редакция на заглавието - Финансовият министър допусна да има социални помощи към пенсиите за Великден !

 11. 11 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6787 Неутрално

  Ако не се направи дълбока съдебна реформа,все едно,нищо не е направено и нищо няма да се промени.Нито икономиката ще тръгне,нито бюджета ще се напълни,нито сивата икономика ще се пресече.Това само законът може да го направи.А в България законът е врата у поле,да не говорим за тези,които го прилагат.

 12. 12 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Бюджетният излишък е от заложените промени от правителството на Орешарски.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 13. 13 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#12] от "socialen":

  ,,Бюджетният излишък е от заложените промени от правителството на Орешарски. ,,

  Вив ле оришарски

 14. 14 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#12] от "socialen":

  ,,Бюджетният излишък е от заложените промени от правителството на Орешарски.,,

  Начи оришарски ша ни даде великденските добавки, да жувей тугис оришарски и ти с негу

 15. 15 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#14] от "сидер":
  До коментар [#13] от "сидер":

  За да го разбереш трябва да си следил промените направени от Орешарски 2013/2014 година, а не да слушаш простотиите на Борисов.
  Едно нещо не можете да оправите. Кичите се с постиженията на другите.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 16. 16 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#12] от "socialen":
  Кво павкаш, много е яко ?

 17. 17 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#15] от "socialen":

  ,,Едно нещо не можете да оправите. Кичите се с постиженията на другите.,,

  Така начи оришарски ша ни даде великденските добафки. Да жувей оришарски и ти с негу

 18. 18 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 367 Гневно

  Отсега се заиграват с Великденските добавки.

  ЩЕ ИМА, НЯМА ДА ИМА...

  Като всяка година- нищо ново.

  Боклуци.

 19. 19 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#15] от "socialen":

  ,,Едно нещо не можете да оправите. Кичите се с постиженията на другите. ,,

  Ето ти постиженията на кабинет оришарски, препиши си ги и ги заповни:

  "Дневник" публикува анализа на Десислава Николова, Явор Алексиев и Калоян Стайков от Института за пазарна икономика (ИПИ).

  Само за няколко седмици кабинетът "Орешарски" предприе поредица от действия и разкри планове за политики, които не просто разкриват икономическо невежество, но и в много случаи откровено граничат с глупостта. По-долу сме се опитали да представим някои от най-вредните решения и планове на новото правителство - предвид изобилието на недомислени предложения от последните дни, много е вероятно да сме пропуснали нещо.

  Промените в Закона за ДАНС и назначението на Пеевски: Още в началото на своя мандат правителството шокира с действията си. След най-неадекватното възможно политическо назначение в страната последваха дни на укор и арогантно отношение към "неразбиращия" и "лумпенизирал" се народ, който излезе на улицата.

  Актуализация на бюджета: Бюджетното изпълнение до май 2013 г. показва, че проблемът е изцяло в разходната част. Харчи се по-бързо от планираното. При такава ситуация най-логичното решение е да се надянат юзди на разходите, а не да се търси лесното решение за ревизия на бюджета, завишаване на дефицита и емитиране на държавен дълг. Всичко останало е популизъм и заиграване със стабилността на публичните финанси.

  Връщане на ранното пенсиониране и спиране увеличението на пенсионната възраст: Правителството не може да си позволи стъпки назад в пенсионната реформа поради огромния и постоянно нарастващ дефицит на държавната пенсионна система. Приходите във фонд "Пенсии" далеч не покриват разходите въпреки държавната вноска от 12%, която стартира от 2009 г. Ако държавната вноска се извади от сметката, дефицитът по последни данни достига около 60% от разходите. След връщането на ранното пенсиониране дисбалансът в разходопокривната система ще продължи да се влошава с ускорени темпове.

  Българската банка за развитие (ББР) да привлече 1 млрд. лв. за финансиране на малки и средни предприятия: В бюджета такава свободна сума няма. Няма причина да се търси и привличането на средства за ББР от международни институции, при положение че български търговски банки отдавна си осигуряват кредитни линии от европейски институции. Не е работа на държавата (в качеството си на собственик на ББР) да развива дейност като търговска банка, а какво остава да разширява тази дейност.

  Спасяването на ВМЗ, епизод втори: Станахме свидетели на поредната операция по спасяването на отдавна фалиралото предприятие с пари на данъкоплатците. Този път операцията беше умело замаскирана като капиталова инжекция на стойност 27,5 млн. лева от Държавната консолидационна компания (ДКК). Ако парите не бяха "инвестирани" във ВМЗ - Сопот, те (или поне по-голяма част от тях) щяха да бъдат прехвърлени към държавния бюджет под формата на дивидент от държавната компания. Много е вероятно капиталовата инжекция да предизвика и процедура на ЕК срещу страната за неправомерна държавна помощ.

  Министерство на инвестиционното планиране: Една от първите стъпки на новото правителство беше да отдели "благоустройството" от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и да създаде ново Министерство на инвестиционното проектиране. Тази структурна промяна доведе до блокиране на редица мащабни инвестиционни проекти на правителството (вкл. магистрали), докато не се приемат нужните промени в десетки нормативни актове (до момента са подготвени такива в 82 акта).

  Мерки за борба с младежката безработица: "Новите" мерки за насърчаване на младежката заетост всъщност са добре познати и прилагани с години мерки, които до момента не са дали резултат. Поредното прахосване на бюджетни средства за такива мерки показва продължаващо неразбиране на причините за съществуването на младежка безработица – липса на гъвкавост на пазара на труда, високи (и повишаващи се) минимални осигурителни прагове и минимална работна заплата, липса на връзка между образованието и нуждите на бизнеса.

  Ефективна забрана върху дейността на редица чужди онлайн букмейкърски къщи, опериращи на територията на страната: Налагането на забраната на чужди онлайн букмейкърски къщи да извършват дейност на територията на страната е на практика еквивалентно на това да бъде наложена забрана на всички онлайн търговци, регистрирани в чужди държави, които съответно не плащат данъци на българската държава. Следвайки логиката на регулатора, трябва да бъдe забранен и достъпът на платформи за онлайн пазаруване като Amazon, SportsDirect и EastBay, извършването на търговия през които реално причинява на българската държава пропуснати ползи от данъчен приход. Решението беше съпътствано и от редица абсурди от процедурно и административно естество, създаващи технически и времеви пречки пред чуждестранните букмейкъри, желаещи да се регистрират в България.

  Социалният пакет на правителството: Увеличаването на помощите без реформи, които да бъдат насочени към намаляването на броя на бенефициентите, поставя социалната система в страната под огромен натиск. В голяма част от случаите размерът на помощите обезкуражава получаващите ги да търсят работа. А място за маневриране с предвидените вече за социална политика средства има – така например платеното майчинство в България е пет пъти по-дълго от средното в другите страни от Европейския съюз. Крайно време е правителството да се замисли как да осигури условия, които да позволят на хората да работят и да получават доходи, а не как да ги насърчава чрез помощи да стоят в същата социална група, в която са.

  Детски надбавки от "50-60" лв.: Всеки грешен ход в социалната сфера обвързва завинаги бюджета с обществено популярни, но трудно обратими и в общия случай ниско ефективни политики. Такъв ход би бил увеличаването на детските надбавки и разширяването на броя на бенефициентите, които ги получават. Какъв е смисълът от бариери на входа на програмата, след като 7-8 от всеки 10 деца потенциално ще имат достъп до нея? Ако идеята за повишаване на размера на месечната помощ до 50-60 лв. бъде възприета, това ще означава допълнителен годишен разход от поне 150-250 млн. лв. за бюджета. Откъде?

  Подпомагане на тютюнопроизводителите до 2020 г.: По всичко личи, че кабинетът "Орешарски" ще продължи безгръбначната политика на предходните български правителства. Независимо дали става дума за зърнопроизводители, зеленчукопроизводители или тютюнопроизводители, наблюдаваме типично проявление на феномена "търсене на облаги" ( rent-seeking). При наличието на субсидии, лицензи и различни държавни трансфери винаги се създава благоприятна почва за "растеж" на такова поведение. Това, което не трябва да се пренебрегва, е, че докато една малка група получава тези облаги, всички останали, т.е. цялото общество, губи от своето богатство и благосъстояние.

  Нов опит за регулация на отношенията доставчици - търговски вериги: Предстои внасянето на поправки в Закона за защита на конкуренцията за обсъждане в парламента, които въвеждат понятието значителна пазарна сила и предвиждат санкции за злоупотреба с нея. Поправките са резултат от дългогодишни опити на български производители (и най-вече на сдружението "Произведено в България" да прокарат законова регулация, която да ги защити от търговските вериги. Последните според производителите изискват големи отстъпки и различни плащания от страна на своите контрагенти, за да работят с тях. Регулацията, ако се приеме, ще представлява груба намеса в пазарните отношения на независими икономически субекти. Никой не задължава производителите да работят с големите търговски вериги; първите биха могли да пласират стоката си и по други канали.

  Ангажимент от министъра на икономиката цената на въглищата от "Мини-Марица-изток" да се повиши до края на годината: Цената на лигнитните въглища не зависи от министъра на икономиката, а от дългосрочните договори на мините с ТЕЦ-овете "Ей И Ес – 3С Марица-изток 1", "Марица-изток 2" и "Контур глобал Марица-изток 3". Според тях базисната продажна цена се изчислява и договаря за всяка календарна година по определена формула. Второ, по-високата цена на въглищата е в рязък контраст с ангажимента за 5% намаление на цената на електроенергията. Над половината от енергийните ресурси, използвани за производство на електроенергия, са въглища, което прави цената на тока силно зависима от продажната цена на въглищата. Заявката е популистка и по-скоро ще повиши дисбалансите в системата, отколкото да подобри работата ѝ.

  Намаляване цената на електроенергията с 5%: Мярката може и да звучи добре, но не трябва да се забравя, че административното определяне на цени никога не е добра идея. За целта бяха направени много бързи и непрозрачни промени в Закона за енергетиката, но все още липсва ясна методика как ще бъде постигнато намалението. Една от мерките е стимулиране на износа, която обаче за момента буксува. Друга мярка е разместване на цветните добавки – за зелена енергия и за високоефективно комбинирано производство, но това ще отвори дупка в системата, която не е ясно кой ще плаща. Тази липса на информация е на фона на постоянни обяснения за лошото състояние на сектора на електроенергетиката, докато в същото време се взимат решения, които единствено увеличават дисбалансите в него.

  Трудно може да се обобщят подобни намерения и решения, но едно е ясно – дори и да се твърди, че още е рано за преценка, основанията за безпокойство са оправдани. Ако правителството продължава със същия темп, е много вероятно дори планираната актуализация на бюджет 2013 да не стигне за покриване на разходите. Тогава освен сегашните протестиращи, които имат принципни различия с управляващите, на площада е много вероятно да видим и тези, които в момента се надяват на щедрите обещания за плащания от бюджета

 20. 20 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 495 Неутрално

  Допускал бил. По оптекаемо, неангажиращо и популистко съобщение и Пирински не може да измисли.

 21. 21 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#19] от "сидер":

  Хайде сега виж и техния доклад в края на 2012 година за 500.000 унищожени от Борисов работни места.
  За 3.5 години единолично "управление" на неконтролируемия хаос Борисов съсипа страната и беше изгонен като единственият с Жан Виденов.
  Хайде виж им доклада на същите тези за 500.000 унищожени работни места от Борисов.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 22. 22 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 503 Неутрално

  До коментар [#1] от "chicago514":
  [quote#1:"chicago514"]Нека в края на месец Март да съобщиш новината на кого колко и дали въобще. [/quote]
  ============
  Айде без въпроси "на кого колко".

  Според заслуженото!

 23. 23 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#21] от "socialen":

  ,,Хайде виж им доклада на същите тези за 500.000 унищожени работни места от Борисов.,,

  Пак лажеш. Беха 1000000 работни места.

 24. 24 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#21] от "socialen":

  ,,Хайде виж им доклада на същите тези за 500.000 унищожени работни места от Борисов.,,

  Пак лажеш. Беха 1000000 работни места.
  ...........................................................

  И ся пак дан земиш да ма цитираш след половин година или догодина за теа 1000000 рачотни места. Щото тези 500000 работни места ги цитирах мивалата година бъзикайки та така лееекичко и чаках кога ша ги цитираш и ти. Хайде ся върни са на тойте любими 250000 работни места и си ги развявай колкот си щеш

 25. 25 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#24] от "сидер":

  Според ИПИ са 500.000 унищожени при Борисов работни места. Питай тях защо. Нали си им фен.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 26. 26 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Весело

  Вервам, Му че ще има пари за по две цървени яйца и по един ммм ... кузунак.
  Чекай не бързай, защото сега като се оправи времето и Баце се изОка, че му трябват пари за Хасвалт да асфалтира млечния път а и избори идат и Туй ще се чуди от къде да ни прекара и изтиска с по още някой милиарден заем.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 27. 27 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Любопитно

  ,,Финансовият министър допусна да има великденски добавки към пенсиите,,

  А бе Горанов, изкрънкайте едни 30 милиончета и дайте по едно двайсетина лева на калпак и затворете устите на разните му там социални и асоциални форумчета

 28. 28 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 573 Весело

  До коментар [#25] от "socialen":

  ,,Според ИПИ са 500.000 унищожени при Борисов работни места. Питай тях защо. Нали си им фен. ,,
  Ми то и ти си им фен както са вижда. А иначи сигур пак ша са позовеш на ипиту хи хи

 29. 29 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1034 Любопитно

  За ВСИЧКИ,нали?

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на Калояна
  Калояна
  Рейтинг: 367 Неутрално

  При доста стоки ниските цени се поддържат "благодарение" на сивата икономика, защото на работодателите така им е по-изгодно - не плащат реално труда и спестяват от осигуровки, а хората си търпят, заради свитата до минимум икономика.

 32. 32 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1291 Весело

  А аз настоявам за Гергьовденски!!!

  Свобода за Надежда Савченко!
 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2589 Весело

  Министърът изброи предприятията, които управляващите възнамеряват да приватизират - "Ел Би Булгарикум", Агенцията за дипломатически имоти "
  ами тъй де , събуй го тоя чепик дето те стяга . ей верно ще стане милионер , че да спрат да го бъзикат наборите

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на MMK
  MMK
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Само така, пенсионерите и 5 лева ги правят щастливи.

 36. 36 Профил на azmatahari
  azmatahari
  Рейтинг: 572 Любопитно

  [quote#33:"deribeev"]възнамеряват да приватизират - "Ел Би Булгарикум", Агенцията за дипломатически имоти " [/quote]

  Ха, възнамеряват? Тази агенция сигурно вече си има нов собственик. Вярно, колко години крадоха оттам и уредиха своите, но щом я има, значи в кацата има още за прибиране.

 37. 37 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 624 Весело

  1:1 с БСП.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 38. 38 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1299 Неутрално

  Финансов министър раздава пенсионерски надбавки преди кметските избори... Боже, боже... дясната партия...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 39. 39 Профил на lutece
  lutece
  Рейтинг: 213 Неутрално

  очевидно наближават избори, щом ще дават надбавки за пенсионерите.

 40. 40 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Давайте надбавките? ВЕДНАГА!!!>

 41. 41 Профил на BGman
  BGman
  Рейтинг: 1253 Весело

  А така...бой по канчето на комунетата...с техните камъни по техните глави...сега ако намалите тока може и да ги надминете по популизъм...

 42. 42 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 3011 Неутрално

  За всички може и да няма, но поне да има за най ниските, или поне за хората до 200 лв.

  Peni Nikol
 43. 43 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Стига сте раздвали,вземете купете някой самолет че като гледам какво е положението с цели два изтребителя сме останали!!!Боже,боже до къде сме го докарали!!!

 44. 44 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 266 Неутрално

  нормално, година на избори! Що мислите, че заради едни добавки ще гласуват за вас обаче...

 45. 45 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1299 Неутрално

  До коментар [#41] от "BGman1":

  Т.е., кефи те, че Герб се държат като БСП?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 46. 46 Профил на 65
  65
  Рейтинг: 206 Неутрално

  [quote#26:"Танас"]а и избори идат[/quote]
  Тука е заровено кучето.
  Авансово 30 лв по Великден, а на изборите тройка без гарнитура, но с чаша бира и чалга на корем!

 47. 47 Профил на E_E_U_
  E_E_U_
  Рейтинг: 470 Весело

  СИРИЗА и в България ?

  Само родените роби чакат....Освободител !
 48. 48 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  Много е сгоден българинът. Може да го купиш с 10-20 лева добавка. Такива обещания са чак обидни. ГЕРБ били дясна партия? Така като ги наблюдавам действително са десни, ама десни в най-лявото.

 49. 49 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 433 Неутрално

  До коментар [#11] от "rosiraycheva50._":

  Съдейки по избора на председател на ВКС... И имайки предвид, от кого е издигнат и гласуван (все хора на ГЕРБ и ДПС)... Не мисля, че ГЕРБ имат сериозни намаерения за осъществят реална съдебна реформа... Без значение, че при гласуването на проекта за съдебна реформа всички партии подкрепих,а имам чувстовото, че единствените, които го правят откровено, а не лицемерно са РБ... Всички останали го правят, както каза Х. Иваново, просто защото не е прилично вече да се говори против съдебна реформа...

 50. 50 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 732 Неутрално

  До коментар [#21] от "socialen":

  Ей не издържа!Завъртя плочата!

 51. 51 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#6] от "deaf":

  Смешко, а там нещо като петрол дали имат в скандинавието.

 52. 52 Профил на Додо
  Додо
  Рейтинг: 880 Неутрално

  реформи, повече приходи, повече инвестиции,по-добър стандарт, още повече инвестиции, още повече приходи, още по-добър стандарт.
  Махаш реформите и всичко след това липсва!

 53. 53 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  Кво става тук?
  Пак ли страдания около една правилна политика, която не пречи нито на бизнеса, нито влияе на фискалните параметри, но понеже едно социопатче мразеше възрастните, та зададе и тона на местните "десни", та още пеят но неговите ноти...
  Алоуу, форумците, значи за КТБ може да натоварим публичните финанси с 3 милиарда дълг, а за старците около 40 милиона се виждат много, а?

  Ecrasez l’infâme
 54. 54 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2533 Неутрално

  Сакън! Стига с тая щедрост! Ще ни разглезите!

  Judjuk
 55. 55 Профил на BGman
  BGman
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  До коментар [#45] от "Darth Plagueis":


  [quote#45:"Darth Plagueis"].е., кефи те, че Герб се държат като БСП? [/quote]
  То от плювачи човек не може да се вреди да каже нещо критично...и веднага кефило ме било...

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK