Синдиците на КТБ пак пуснаха списък с некоректните длъжници на банката

Кадърът е от протест през ноември 2016 г.

© Георги Кожухаров

Кадърът е от протест през ноември 2016 г.Синдиците на КТБ публикуваха пълен списък на некоректните длъжници на обявената в несъстоятелност КТБ, които имат непогасени задължения към банката по отпуснати кредити. Сред тях са и 89 физически лица.


Въпреки многобройните съдебни и съдебноизпълнителни дела, които КТБ е завела срещу некоректните кредитополучатели, голяма част от длъжниците не погасяват своите задължения, оплакват се синдиците.


"Тези длъжници използват всякакви методи и действия, за да не погасяват задълженията си и да отклоняват активи, които могат да послужат за удовлетворяване на банката, с което увреждат интересите на вложителите на банката (които сега са и нейни кредитори). Това поведение на длъжниците има съществено отражение върху размера на събраните (възстановените) суми в масата на несъстоятелността и съответно върху сумите, които ще се разпределят между кредиторите на банката", се посочва в съобщението до медиите.
Неотдавна бившият финансов министър Владислав Горанов обяви в интервю за "Капитал", че евентуално ще бъдат събрани едва 10% от активите на КТБ при предишни прогнози за повече. Причините за това били доста късно стартиралата несъстоятелност на банката и сложността на съдебните спорове.


Подредбата на некоректните длъжници в обявения сега списък е направена според размера на непогасените им задължения, без да се търси обвързаността на дружествата помежду им.


"Следва да се има предвид, че голяма част от длъжниците в списъка са от групата на т.нар. дружества-бушони, т.е. длъжници по необезпечени кредити, които нямат активи и не извършват реална търговска дейност, използвани основно за "транспортиране" на парични средства, които вероятно са били под контрола на Цветан Василев", обясняват синдиците, използвайки заключения в публикации в медиите.


За целите на настоящия списък са използвани данни от вече публикувания през октомври 2016 г. списък на физическите и юридическите лица и размера на техните кредити, по които има просрочени задължения, обявен на интернет страницата на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.


Сред длъжниците физически лица най-много дължи Жайр Агопян - малко над 576 хил. евро. В списъка е включен и бившият депутат и телевизионен водещ Емил Кошлуков, който не обслужва дълг от близо 28 хил. долара. В списъка са включени и хора, които дължат под 20 лв. на банката.


Сред фирмите най-голям длъжник е свързаната с Цветан Василев "ТЦ-ИМЕ" АД, която дължи 92.7 млн. евро.


В списъка не са включени длъжници, извършили прихващания на своите задължения към КТБ с придобити вземания от банката, тъй като те са погасени счетоводно още по времето, когато в банката бяха назначени квестори.


Синдиците припомнят, че има заведени много съдебни дела за обявяване на недействителност на извършените прихващания, като по някои от тях съдът вече се е произнесъл на първа инстанция в полза на банката и е отменил прихващанията, а по други производствата все още не са приключили.


През този месец предстои публикуването в Търговския регистър на първата частична сметка за разпределение между кредиторите на банката на събраните парични средства от масата на несъстоятелността. Размерът на сумите, които кредиторите ще получат, зависи изцяло от събраните (възстановените) от длъжниците на банката средства.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (44)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hahohehi
  hahohehi
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Олеле, малеле... Някой се е налапкал и сега са го сложили в списък. УЖАС. Счупват му настроението.
  Тия хора и пари прибират, за да вършат тоя нонсенс...

 2. 2 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 919 Неутрално

  Както при Чаналова, прокуратурата се преструва че преследва Цв. Василев, като единствената и цел е да не го настига и хваща, защото тогава той ще проговори. Реално обраха Фонда за гарантиране на влогове и преразпределиха активи. Доган е като сокол- надушва събраните пари и атакува. Той е и гладен прокурор в момента, а настоящият е и.д.

 3. 3 Профил на Иво Прокопиев
  Иво Прокопиев
  Рейтинг: 248 Весело

  Банкерчето Цветан е полулегален, като дедо Тошо през 1944г!
  Той се укрива,ама никой не го търси!

  Когато заменяш Христос с Бог Дебело черво,подписваш собственото си самоунищожение!
 4. 4 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1629 Неутрално

  Свършете си работата бе хора !!! Тези списъци за какво ??? да се оправдаете колко не Ви се работи ли са !!!

 5. 5 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5774 Неутрално

  Никой няма да се "засрами" и да си плати.

 6. 6 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Хубави снимки! Колко от длъжниците на КТБ са офшорки?
  Щото оня от снимката дето се целува с БОрисов, е дългогодишен премиер на пералнята Люксембург! Горанов питал в пИсмо €К-що да правят с офшорките, от €К отговарят, не може да ограничавате офшорките, щото противоречи на слободията на капитала!
  В България, Албания и Португалия точно 4-тата банка фалира! У нас това е КТБ! След това-нямало било заговор!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 7. 7 Профил на redguy
  redguy
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  Еми то това си е поначало идеята за фалирането на банката - фирмите и хората от списъка. Когато банката е давала пари на тези лица, вече се е знаело, че няма да се върнат.

 8. 8 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1090 Весело

  А онези с "прихващанията" вече ги няма?

  За едни 2 Клана питам

 9. 9 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  [quote#4:"442"]Свършете си работата бе хора ![/quote]Синдицуите не са сложени за да си свършат работата, а за да замитат следи и да узаконяват сделки по източване! Заплатата на синдикв КТБ беше 10 000лв на час! НА ЧАС! Парите са източени, преточени, минали през няколко офшорки!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 10. 10 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2488 Неутрално

  Емил Кошлуков го гледах наскоро да морализаторства по адрес на ДЕОС и Да, България. Явно има съвсем практична причина да го прави

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 11. 11 Профил на DJTrump
  DJTrump
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Ако беше дълг към Топлофикация или Мтел за 10 лв. досега да са викнали съдия изпълнител. А тук им се молим.
  Що така бе, синдици???

 12. 12 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Ексклузивно: Секретен доклад на ЦРУ разкрива как Пеевски и Борисов фалирали КТБ|26.01.2017
  Цветанов и Искров били източници на ЦРУ срещу Борисов и Пеевски Топсекретен доклад на Централното разузнавателно управление на САЩ, с който Фрог разполага, разкрива подробности за умишленото фалиране на КТБ, заговора на Делян Пеевски и Бойко Борисов срещу банкера Цветан Василев и схема за контрабанда в особено големи размери с участието на ДПС и висши кадри на партията. Докладът на американското разузнаване бе получен като анонимен сигнал в редакцията на Фрог, като медията не гарантира неговата автентичност. Иван Искров издал на ЦРУ за тайна среща, подготвила атаката срещу КТБ? Първата му част се отнася за парични преводи, контрабанда на оръжия и наркотици към териториите, контролирани от терористичните групировки Хизбула и Ислямска държава. Каналите минавали от България през Турция и към Сирия. Разследването се съсредоточава върху ДПС, като според американските разузнавачи Движението се отличава като етническа криминална организация. От българска страна участниците в схемата били именно ДПС, както и членове на правителството и парламента.
  В турската част се включвали турски наркотрафиканти, висши членове на местното разузнаване, както и членове на терористични организации. Сред най-интересните факти, посочени в документа са, че бившият гуверньор на БНБ Иван Искров е бил информатор на американското разузнаване. Тук нещата вече стават наистина интересни. Искров свидетелства за среща в офиса на една от българските партии с висши държавни ръководители и високопоставени политици. Списъкът е потвърден от бившия министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Участниците в срещата са:
  - Делян Пеевски, депутат от ДПС
  - Йордан Цонев, депутат от ДПС
  - Иван Искров, гуверньор на БНБ
  - Ангел Александров, бивш шеф на Националната следствена служба
  - Бисер Лазов – изпълнителен директор на КТБ
  - Борислав Сарафов – зам.-главен прокурор на България
  Според доклада информаторът Иван Искров е присъствал на срещата, но не е осигурил копие от разговорите по време на нея. Той обаче бил категоричен, че по време на нея се е организирала атаката за фалирането на КТБ.
  Пеевски и Доган във връзка с Ислямска държава?

  Втората част на доклада на американското разузнаване обръща специално внимание не само на депутата от ДПС Делян Пеевски, но и на почетния председател на партията Ахмед Доган. Според данните, събрани от ЦРУ, през последните две години двамата са осъществили връзки с членове на ислямски терористични групировки, включително Ислямска държава, Ал Кайда и Хизбула. В документа е записано, че чрез свои компании двамата са създали цяла мрежа за трафик на наркотици и оръжия.

  Следва цял параграф за Пеевски, информацията от който е на турските тайни служби. Той обаче е почти изцяло задраскан.

  Обвинението срещу Василев – умишлени усилия от страна на разследващите?

  Третата част от доклада, с който Фрог разполага, е особено интересна. Тя започва с информация, че бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е привлечен като обвиняем от българската прокуратура. Данните, с които ЦРУ разполага, свидетелстват за умишлени усилия и атаки от страна на разследващите и заинтересовани групи, за да насочат разследването на фалита на КТБ именно в тази посока и виновен да бъде Василев.

  Мерките, които ЦРУ предприема:

  „Продължават да разследват действията на българските служби по т.нар. „Виенско дело”.

  „Да установи и проведе интервю със Стамен Станчев” Бел. Ред (Български консултант на инвестиционна банка „Креди Сюис фърст Бостън, осъден на затвор в Румъния за шпионаж през 2015 г.)

  В доклада се посочва още, че в момента Василев се намира в Белград. Той бил потърсил контакт с американските служби чрез CDGC във Виена.

  Цветанов разкрива заговора на Борисов и Пеевски?

  Черешката на тортата идва с последната страница от доклада, с който Фрог разполага. В нея е записано, че срещата, на която е организирана атаката срещу КТБ, е потвърдена от няколко източника.

  Най-шокиращото в случая е, че източникът на американското разузнаване от страна на управляващите е не кой да е, а дясната ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов.

  „Според източника (Цветан Цветанов), ликвидирането на банката е било необходимо за облагодетелстване на политически и бизнес интереси. Източникът свидетелства, че няма причина да се мисли, че мажоритарният собственик е извършил престъпление. Той свидетелства, че премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са заговорничели срещу Цветан Василев и са изфабрикували доказателства за слаб контрол и организация на банковия мениджмънт, с цел да придобият активи и собствености на банката след нейното затваряне ”, пише в документа.

  Информаторът Иван Искров пък разкрил подробности за участието в този процес на представители на руската ВТБ, като става дума за Симеон Дянков и Милен Велчев. Информацията била потвърдена и от офиса на американците в Лондон.  Фрогнюз публикува целия доклад, с който разполага. Редакцията подчертава, че не може да гарантира неговата автентичност, поради анонимния характер на получаването му.

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 13. 13 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3303 Неутрално

  Тези дни слушах един защитник на синдиците.Не дава дума да се издума за наемане на фирма,която да проследи парите от кухите фирми. Явно тези фирми са на КОЙ и сие

 14. 14 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  http://bnr.bg/post/100797239/tihomir-bezlov айдио файл
  засяга и темата КТБ
  БНР, Тихомир Безлов(ЦИД)още поне 4-5 банки у нас са като КТБ, развиват се на основата на клиентелизма, включително и чужди! 16.02.2017,12:33

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 15. 15 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  "Тези длъжници използват всякакви методи и действия, за да не погасяват задълженията си и да отклоняват активи.

  Кави са тези методи,след като имаме Цацаров.

 16. 16 Профил на kalmuk
  kalmuk
  Рейтинг: 266 Неутрално

  Някоя нова сметка на ДСБ и др. Костов няма ли? Няма страшно, те вече са съвсем нова, "надпартийна платформа" и няма как да ги засягат някакви си факти и документи за ДСБ. Те дори не знаят какво е това ДСБ. Чес'на дума! Пионерска!

 17. 17 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3303 Неутрално

  До коментар [#12] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  Интересно е, че този доклад вече 2-ра седмица се развява по сайтовете и никой не реагира.Все едно не съществува.

 18. 18 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3303 Неутрално

  До коментар [#16] от "kalmuk":

  Става дума за кредити ,а не за влогове , нечленоразделний.Прочети пак!

 19. 19 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  [quote#13:"hodounski"] Тези дни слушах един защитник на синдиците.Не дава дума да се издума за наемане на фирма,която да проследи парите от кухите фирми. Явно тези фирми са на КОЙ и сие [/quote] България е малка и слаба "държава"! Трябва по примера на Чехия да сключи споразумение със САЩ 50% от изнесените в САЩ пари на техни граждани да се връщат в страната! Едва след което да помолим САЩ срещу тези 50% да проследят и конфискуват заграбеното(от КТБ) Законите на САЩ разрешват преследване и кнфискация на чужди активи в чужди държави, придобити по незаконен анчин! Без значение дали са от наркотрафик или друго, и дали са придобити на територията на САЩ или която и да е било точка на земята!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 20. 20 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4689 Неутрално

  Може да те заболи главата като го прочетеш този списък, особено първите страници...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 21. 21 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1090 Весело

  [quote#6:"Антикорупционен блок-Да Корупция!"]Щото оня от снимката дето се целува с БОрисов, е дългогодишен премиер на пералнята Люксембург![/quote]
  А по медиите пише, че онзи от Люксембург и и този НАШИЯ дето си го споменал (и дето получава сърчица и целувки от Люксембурския) ги разследват и за ПРАНЕ и простиране на парични знаци

 22. 22 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  В списъка са включени и хора, които дължат под 20 лв. на банката.

  За кокошка няма прошка.

 23. 23 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 8067 Неутрално

  Синдиците не вършат работа в полза на обществото, а замитат безобразията на група лакомници-мафиоти, които за пореден път ограбиха народа

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 24. 24 Профил на Злото ченге
  Злото ченге
  Рейтинг: 281 Весело

  [quote#8:"stenli1"]За едни 2 Клана питам [/quote]
  И аз, и аз!
  И като няма кой да ми отговори, почвам да си отговарям сам ( http://viid.me/qlwajN )!

  The war has begun! - www.fightcybercrime.net [Код: „Схемите не са това което са!“]
 25. 25 Профил на Рун Дьо Решетникоу
  Рун Дьо Решетникоу
  Рейтинг: 1833 Весело

  [quote#12:"Антикорупционен блок-Да Корупция!"]Ексклузивно: Секретен доклад на ЦРУ [/quote]
  УУф точно на Огнян Стефанов ли ще пускаш "секретните доклади" че и "екслузивно"
  Най-големия солташак на Мустака. аре у лево

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 26. 26 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Всички следи сочат, че БСП и ДПС с активното участие на Цветан Василев източиха КТБ. Чак се наложи др. Лавров да идва да дърпа уши по времето на безгласната буква Орешарски.

  В списъка на синдиците фирмите - бушони на Василев са най- големите длъжници!

  Единствено в Дневник и съдружните медии могат да се срещнат всякакви недоказани теории от рода :"Искров бил , ама не осигурил запис на срещата." , или "Фрогнюз не може да потвърди истинността на фактите по доклада", или пък Цветан Цветанов бил "източник на ЦРУ", но никой не можел да потвърди това...

  Най- фрапантният ФАКТ, който ВСЕКИ може да потвърди е, че Цветан Василев е първа дружка на Дневник и се изявява едва ли не като морален стожер на сайта на медията!

  За останалите твърдения - доказателства йок, но че Василев и Кръгът Капитал играят заедно доказателствата са на сайта и са очевадни!

  Дневник искат от нас да изпуснем питомното и да повярваме на дивото/ Василев /.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 27. 27 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#25:"zuk_trombon"]УУф точно на Огнян Стефанов ли ще пускаш "секретните доклади" че и "екслузивно"
  Най-големия солташак на Мустака. аре у лево [/quote]


  Мухахахаххх!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 28. 28 Профил на mammita
  mammita
  Рейтинг: 422 Неутрално

  "Тези длъжници използват всякакви методи и действия, за да не погасяват задълженията си и да отклоняват активи, които могат да послужат за удовлетворяване на банката, с което увреждат интересите на вложителите на банката (които сега са и нейни кредитори).” И почти всички са свързани с кръгът на Цветан Василев и ортаците му. Нищо ново или неочаквано. Ако го вкарат в затвора съм сигурна, че събираемостта ще се подобри рязко.

 29. 29 Профил на Злото ченге
  Злото ченге
  Рейтинг: 281 Любопитно

  До коментар [#19] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":
  Учудващо слаб отзук е предизвикала новината за евентуалното съществуване на подобен доклад. Вероятно твъде малко читатели са прочели въпросната статия ( http://frognews.bg/news_127633 ), а изнесеното в нея би обяснило доста любопитни детайли от родната действителност, като например как изведнъж почетният председател и успелият млад мъж станаха нежелани в Турция.

  The war has begun! - www.fightcybercrime.net [Код: „Схемите не са това което са!“]
 30. 30 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 683 Любопитно

  Ако някой има задължение към лицата от списъка / до размера в таблицата де / и вместо на лицето , го плати на банката , какво става. Задължението му счита ли се покрито.

 31. 31 Профил на Иван Митев
  Иван Митев
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Прилаганото неправилно управление на паричната система е водещ причинител за понесените щети при ситуацията с „КТБ” АД.
  В условия на тази държавна грешка всяка банка е със съдба на жертва и подсигуряван провал, тъй като банката, колкото по-добре подпомага икономическия растеж, толкова по-силен потенциал за множество стопански кризи възниква и злините са по-болезнени.
  Централната банка не може да спаси от вреди при банкова криза, защото не е с необходимата компетентност.
  Същественото за спасение на банките от актуални злини е какво (неправилно или правилно) управление на паричната система се прилага.
  При запазено неправилно управление на паричната система – злините за банките се уголемяват.
  За устойчив обществен просперитет е необходимо правилно управление на паричната система.

 32. 32 Профил на Рун Дьо Решетникоу
  Рун Дьо Решетникоу
  Рейтинг: 1833 Весело

  [quote#29:"Злото ченге"]Учудващо слаб отзук е предизвикала новината за евентуалното съществуване на подобен доклад.[/quote]
  Парцалите на Огито да ги пускат в дума може и да има отзвук. Той е още на хранилка при мустака. И това е публично известно няма и капка конспирация. Той е единият от "честите посетители" на мустака в офиса му. Има го заснет на видеа

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 33. 33 Профил на sega_007
  sega_007
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Стига сте го развявали това бостанско плашило, всички знаем, че не Цветан Василев сам е прибрал парите.
  Пишете за Шиши и компания.
  Той Горанов май е сакъ приятел с Иван Искров, така че май не е чист.

 34. 34 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1273 Гневно

  "В списъка са включени и хора, които дължат под 20 лв. на банката."

  Синдиците тези хора ще посочат като виновни за фалита на банката. Тези с десетките милиони няма да пострадат

 35. 35 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 683 Неутрално

  До коментар [#28] от "mammita":
  [quote#28:"mammita"]"Тези длъжници използват всякакви методи и действия, за да не погасяват задълженията си и да отклоняват активи, които могат да послужат за удовлетворяване на банката[/quote]
  Интересно между другото, колко от тях са обявени в несъстоятелност и имат назначени от съда синдици /управители/ , които трябва да предотвратят точно това.
  Ако си спомни случая с Румиту Ченалова - гнилата ябълка и франсетата , това ставаше май за месец, два. По някаква фалшива фактурка. А виж синдиците на банката мълчат като партизанин на разпит по този въпрос. Нищо , че минаха три години.

 36. 36 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 918 Неутрално

  Не е трудно да се разбере кой одруса КТБ-то. Достатъчно е да се види кой напазарува активи наедро в последните 2 години / а и кой ще пазарува в следващите няколко/.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 37. 37 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  КТБ раздава до дни 600 млн. лв., всички мълчат
  Вложителите с негарантирани депозити ще получат 9-10% от парите си 14:10 | 16 февруари 2017 mediapool.bg

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 38. 38 Профил на derek101
  derek101
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#18] от "hodounski":

  Той не може да разбере разликата, простено му е.

 39. 39 Профил на ludiakolio
  ludiakolio
  Рейтинг: 520 Неутрално

  Много ми е интересно как всички обвиняват Ц.Василев, че сам се е ограбил. В същото време КОЙ и сателитни образи се покриха. Нищо чудно и Боцко скоро да обяви като Първанката, че оставял бизнеса на младите..... или ще изчакат да замият следите.

 40. 40 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#39:"ludiakolio"]Много ми е интересно как всички обвиняват Ц.Василев, че сам се е ограбил.[/quote]

  Не се е "ограбил", а тръгна ударно да се спасява, когато разбра, че ненаситните БСП и ДПС ще му фалират банката!

  Провери кога са създадени " бушоните"!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 41. 41 Профил на Рун Дьо Решетникоу
  Рун Дьо Решетникоу
  Рейтинг: 1833 Весело

  [quote#39:"ludiakolio"]Много ми е интересно как всички обвиняват Ц.Василев, че сам се е ограбил. [/quote]
  Никой не казва че го е направил сам. Ама само неговото име фигурира, освен това той носи най-голямата отговорност. Но понеже си мълчи и го държат още отвън и няма да го викат докато не се потули всичко.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 42. 42 Профил на derek101
  derek101
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#26] от "mr. wonderworld.":

  Ти май смяташ, че целокупно сме изкукали и не помним 3 дена назад какво се е случило. Та нали "Дневник" и "Капитал" единствени още от 2009-2010 непрекъснато пускаха материали за КТБ, свързаните лица, вътрешното финансиране между "притежаваните" от банката чрез кредити към нея фирми и т.н. Но изглежда това е опорката на герберите - Василев и Прокопиев фалираха банката. А за истинските престъпници - Борисов, Пеевски, Цонев, Горанов, Мавродиев, Искров и цялото ръководство на БНБ, Цацаров и неговите показни акции в банката, за държавната помощ към ПИБ - нито дума. Затова България се превърна в кочина, в която само прасетата ще останат в близките 20-30 години. И тук-таме някой оцелял пенсионер и мнооооого цигани.

 43. 43 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 996 Неутрално

  [quote#9:"Антикорупционен блок-Да Корупция!"]Заплатата на синдикв КТБ беше 10 000лв на час! НА ЧАС! [/quote]
  Щях да напиша "пОсмали, манго", ама не би било политкоректно спрямо етническите манговци. Ти проста аритметика знаеш ли бе, ..."умник"?!? Ти твърдиш че за една работна седмица от 40 часа двамата синдика са получили 800,000 лв.!!!

  За следващото обаче си прав:
  [quote#9:"Антикорупционен блок-Да Корупция!"]Синдицуите не са сложени за да си свършат работата, а за да замитат следи и да узаконяват сделки по източване![/quote]
  Същото важи и за квесторите

  П.С. Чудя се кои са тези десет малоумника цъкнали ти + на този ти коментар (единадестият си ти са, разбира се)
  До коментар [#9] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 44. 44 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#42:"derek101"] Но изглежда това е опорката на герберите - Василев и Прокопиев фалираха банката.[/quote]

  Ти май не можеш да четеш?!

  Казах кои фалираха банката- БСП, ДПС с помощта на послушните банкови чиновници по времето на Орешарски.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK