Бизнес пакетите на Банка ДСК - удобство за клиентите, което пести разходи

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Бизнес пакетите на Банка ДСК - удобство за клиентите, което пести разходи


В днешно време бизнесът е изправен пред редица предизвикателства, свързани с преодоляването на негативните икономически последици от коронавирус. Все по-актуални стават въпросите за оптимизиране на процесите, повишаване на ефективността и намаляване на разходите на дружествата.


Решение за бизнеса в тази посока предоставят пакетните програми на Банка ДСК. Финансовата институция прилага индивидуален подход към клиентите си и предлага пълна гама пакетни програми, които дават възможност на малки, средни и микропредприятия, както и на други нефинансови предприятия и обществени организации, да ползват комплексни услуги при преференциални условия. Пакетните програми на банката са разработени така, че да удовлетворяват и улесняват максимално бизнеса на клиентите, да намаляват банковите разходи и да осигуряват пълно удобство на обслужването.


Пакетна програма "ДСК Нов бизнес Класик" е подходяща за микропредприятия и обществени организации. Пакетът предлага 1 разплащателна сметка в лева и до 2 дебитни карти без такса за издаване, месечно обслужване и преиздаване при изтичане срока на валидност.
Подходяща за земеделски производители и стопани е комплексната услуга "ДСК Агро бизнес". Основните ѝ предимства са, че предлага неограничен брой вътрешнобанкови кредитни преводи без такса през електронно банкиране, няма такса за теглене на средства от банкомат на Банка ДСК и улеснява с една специална преференция - обработката на преводи на работни заплати на персонала по сметки в Банка ДСК, е също освободена от такси.


Предприятия, които извършват малко на брой платежни операции по разплащателната си сметка, могат да се възползват от пакета "ДСК Бизнес Партньор Класик", поддържащ до 2 разплащателни сметки и до 5 бизнес дебитни карти.


Бизнес пакетите на Банка ДСК - удобство за клиентите, което пести разходи

Най-подходяща за бизнес клиентите, които предпочитат да управляват дигитално финансовите си операции, е пакетната програма "ДСК Онлайн Инфо". Чрез нея те разполагат с онлайн банкирането ДСК Директ и могат да осъществяват безплатно неограничен брой вътрешнобанкови преводи в лева, неограничен брой междубанкови кредитни преводи през БИСЕРА на преференциална такса за трансакция, както и да ползват много други предимства.


Клиентите, които използват активно банковите си сметки и осъществяват по-голям брой трансакции, могат да се възползват от преференциалните условия на пакетни програми от по-висок клас: "ДСК Бизнес Партньор Сребърен Старт", "ДСК Бизнес Партньор Златен Обем" и "ДСК Бизнес Партньор Платинен Обем", които включват по-широка гама от продукти и услуги на преференциални цени.


Освен пакетна програма отскоро бизнес клиентите на Банка ДСК могат да избират и дизайн на дебитните и кредитните си карти с услугата "Карта за всеки". Богатата галерия включва специална селекция от 42 дизайна, разпределени в седем категории - "Индустрии", "Транспорт", "Офис материали", "Земеделие", "Свободни професии", "Градски пейзаж" и "Златни карти".


Подробна информация за условията и предимствата, които предлагат пакетните програми на Банка ДСК, както и за услугата "Картова галерия", може да бъде намерена на сайта на Банка ДСК или чрез контакт с кол центъра на банката - 0700 10 375 / *2375 (кратък номер за мобилни оператори), [email protected].

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK