БНП Париба с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

БНП Париба с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията


Лятото винаги носи добро настроение, а наред с планирането на сезонната почивка, периодът е подходящ и за подреждане на приоритетите по отношение на спестяванията.


За да насърчим вашите планове създадохме освежаващо лятно предложение с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията ви. Ще го получите под формата на 50 лева фиксирана бонус лихва, ако откриете онлайн депозит в БНП Париба в периода 1-21 август 2020 година.


Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които до 21 август включително се регистрират в онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на БНП Париба и открият депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.
Онлайн откриването на депозит ви осигурява безопасност като гарантира социална дистанция, а и спестява времето за придвижване до банков клон. Първоначалното регистриране в БНП Париба става за около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Направете го в удобни за вас време и място, например от сенчеста пейка в парка или от слънчевия балкон вкъщи през почивните дни. За по-бързо и лесно попълване на онлайн формуляра е добре предварително да подготвите:


- копие от личната си карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;
- IBAN номер на ваша референтна сметка в друга банка, от която ще преведете сумата за депозита;
- информация за произхода на вашите доходи.


В случай че вече имате онлайн регистрация в БНП Париба - клон София, и като клиент на банката желаете да откриете нов депозит, е необходимо само да влезете в електронното банкиране на "Депозити с бъдеще", да изберете срочност за вашия депозит и да изпратите заявка за откриването му.


Проверете какви са актуалните ни лихвени предложения и заявете вашия онлайн депозит още днес.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK