"Инвестбанк" АД предлага дигитализирани решения в полза на клиентите си

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Инвестбанк" АД предлага дигитализирани решения в полза на клиентите си


В отговор на потребителските очаквания за дистанционно достъпни финансови услуги "Инвестбанк" АД трансформира и дигитализира бизнес операциите си. Банката разшири своето портфолио, като добави иновативни продукти, отговарящи на най-високи и модерни стандарти и механизми за банкова защита и сигурност.
Мобилното приложение Ibank mobile е


най-новият дигитален канал


за удобно и сигурно обслужване на клиентите на банката, с което те могат да управляват и следят своите финанси по всяко време на денонощието. С Ibank Mobile потребителите могат както да проследяват използваните от тях продукти на банката, движенията по сметки и картови транзакции, така и да нареждат преводи в левове и валута.
За по-голямо удобство е направена връзка с полезна информация от корпоративния сайт, като са добавени секции като АТМ локатор, информация за банкови такси, често задавани въпроси и др. Клиентите могат да се възползват от услугата валутен калкулатор, както и да правят справки за валутните курсове.


Единственото условие е да имат активно интернет банкиране и след това лесно могат да изтеглят и активират приложението. То е с модерен дизайн и удобна навигация. Създадено е за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play, App store и AppGallery за Huawei.


"Ще продължим да работим в полза на клиентите, предлагайки им индивидуален подход, модерни и спестяващи време пари и решения. Непрекъснато развиваме алтернативните си канали за продажби и банкиране, чрез които можем да общуваме лесно с тях. Предлагаме комбинация между най-доброто от традиционното банкиране и навлизащите нови технологии", сподели Здравка Русева, председател на УС и изпълнителен директор на "Инвестбанк" АД. По повод старта на мобилното приложение, което получи и специална награда в категория "Иновативен продукт" в годишните бизнес награди b2b Media Awards, банката организира и игра за своите клиенти. Всички, които активират Ibank Мobile до 31.07.2021 г., участват в томбола, като голямата награда е уикенд за двама в хотел "Феста Панорама" в Несебър, а победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 02.08.2021 г. в присъствието на нотариус.


Като част от дигиталните решения за все по-достъпно, по-бързо и по-удобно потребителско изживяване, "Инвестбанк" АД въведе


иновации и в програмите си за кредитиране и управление на спестовни продукти


В момента банката предлага Бърз онлайн потребителски кредит с промоционални условия до месец септември. Кандидатстването за него е с изключително улеснена процедура, като процесът по заявяване и усвояване е изцяло онлайн, 24 часа в денонощието. Бързината, с която се отпускат желаните средства, го превръща в привлекателен продукт за активно работещото поколение.


С грижа за спестяванията на своите клиенти "Инвестбанк" АД предлага и откриването на онлайн депозит, който предоставя свобода, гъвкавост и висока доходност при управление на средствата. Откриването на депозита се осъществява през специално създаден за целта микросайт или през платформата за интернет банкиране - без нужда от посещение във финансов център. Срочността на депозита може да бъде 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 или 18 месеца. Клиентите имат опцията ежемесечно да довнасят средства по депозитната сметка, а лихвата се изплаща на падежа на депозита. Депозитният продукт е без такса за откриване, захранване и обслужване на сметката. Онлайн депозитът е комбиниран продукт, тъй като позволява предсрочно или на падеж да се прехвърли по разплащателна сметка с онлайн разкриване отново без посещение в банката.


"Инвестбанк" АД ще продължи да инвестира в развитие на дигитални услуги и електронни канали за дистрибуция, за да отговори на съвременните изисквания на клиентите, следвайки най-добрите банкови практики в сектора.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK