Клиентите сами определят колко да заплащат с новата услуга Violeta

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Клиентите сами определят колко да заплащат с новата услуга Violeta


Уникална услуга от ново поколение стъпва на финансовия пазар в България - Violeta. С Violeta потребителите вече имат свобода да ползват пари преди деня за заплата, без да дължат нищо за това. Доволните клиенти сами ще правят избор дали да оставят сума в размер, определен от тях самите, като комплимент към екипа.
Violeta не е просто алтернатива на тегленето на пари от кредитна карта или на бързите заеми до заплата. Тя откликва на жаждата за свобода, копнежа за промяна и желанието за един различен начин на живот.


С Violeta не чакаш 1-во, 5-о или 10-о число, на което пристига чаканият фиш. С Violeta ти определяш правилата и ритъма си на живот. Вземаш до 3000 лв., реализираш плановете си и връщаш сумата до 10 дни, без да дължиш нищо и както никога досега можеш да правиш това многократно в рамките на една година. По своя преценка оставяш малка сума като комплимент към екипа, защото си доволен от обслужването и в сърцето ти тупти жажда за промяна към един нов начин на живот.


Маркетинг мениджърът на Violeta Марина Михайлова вярва, че услугата откликва на едно ново поколение, което не просто иска да живее по нов начин, а носи силата на промяната в себе си. "Работим усилено всеки ден. Не е ли справедливо също да имаме достъп до пари всеки ден? С Violeta всеки може да има възможност да инвестира в себе, за да води по-добър живот не утре, не след седмица или месец, а още днес", коментира още Михайлова.
В крак с всички финтех трендове услугата е напълно дигитализирана и се предлага изцяло онлайн. От Violeta са предвидили и ситуациите, в които потребителите ще искат да ползват усвоените пари за по-дълъг срок от 10 дни. Тези клиенти получават свободата да ползват парите за толкова дни, колкото са им необходими, в рамките на една година, като ще заплащат минимално оскъпяване само за дните и реално използваната сума.
"Проучвания показват, че да трябва да изчакат до деня на заплата за изработените си пари създава стрес за немалко хора по света независимо от размера на възнагражденията им. Ние вече водим разговори със загрижени и отговорни работодатели, които искат да информират своите служители за възможности, осигуряващи им финансово спокойствие, което не е обвързано с деня на заплата", допълва още Михайлова.


Violeta се предхожда винаги от комплексна оценка на кредитоспособността.


Повече за Violeta на www.violeta.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK