"Инвестбанк" АД е с нов двуезичен корпоративен сайт

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Инвестбанк" АД е с нов двуезичен корпоративен сайт


От 06.10.2021 г. "Инвестбанк" АД е с нов двуезичен корпоративен сайт. Новият сайт на банката ibank.bg е с осъвременена визия в съответствие с модерните уеб интерфейси и съчетава иновативни възможности за оптимизация и добро потребителско изживяване.


Отчитайки потребителските нужди, новите структура и дизайн на страниците съответстват на най-съвременните графични тенденции. Модерна визия и дизайн, удобни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към отделните менюта.


Проектът е разработен съвместно с екипа на "СтудиоХ", а в процеса на работа приоритет е изграждането на удобен и user-friendly корпоративен уеб сайт с риспонсив дизайн, предоставящ лесно използване на съдържанието.
Потребителите на ibank.bg получават възможност за лесна ориентация в навигационните менюта и бърз достъп до канали за продажба на банката, като платформите за онлайн кандидатстване за бърз потребителски кредит и дистанционно откриване на депозит са изцяло онлайн.




В обособената продуктова онлайн продажбена платформа към корпоративния сайт на банката е включен и микросайтът "Удобно за теб", чрез който може да се заяви както кредит, така и кредитна карта. Има вход и към мобилното приложение, а интернет банкирането също e с нова начална страница.


С цел създаване на максимално улеснение за клиентите информацията в сайта е по-добре структурирана, а разработените калкулатори заемат централно място. Сайтът е съвместим с всички браузъри и техните най-актуални версии.


Изцяло променената визия на сайта представлява етап от динамичния растеж на "Инвестбанк" АД и развитието на банковото обслужване. При разработката са използвани всички добри практики за създаване на висока сигурност и бързо действие.


Сайтът е номиниран в конкурса "Сайт на годината", направление "Корпоративен сайт", и ще се състезава с още 17 други участника за престижното отличие.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK