Нов кредит за покупка на автомобил от "Инвестбанк" АД

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Нов кредит за покупка на автомобил от "Инвестбанк" АД


"Инвестбанк" АД добавя нов за българския пазар кредит в богатото си портфолио от кредитни продукти.


Автокредитът, предлаган от финансовата институция, финансира покупката на нов или употребяван автомобил при атрактивни лихвени условия и улеснена процедура. Кредитният продукт, разработен в партньорство със ЗК "България Иншурънс" АД, няма аналог на пазара, тъй като съчетава нисък лихвен процент - 4.5%, и преференциални условия при сключване на застраховка "Каско Gold" в застрахователната компания.
Потребителският кредит директно предоставя средствата по сметка на клиента и дава възможност за финансиране на допълнителни разходи като ремонт, поддръжка, регистрация. Автокредитът осигурява финансиране до 50 000 лева без залог на автомобила и собствеността се придобива веднага. Срокът на изплащане е дълъг - до 10 години. Друго предимство за кредитополучателя е, че има възможност сам да избере къде и как ще обслужва и ремонтира новопридобития си автомобил, не се налагат и ограничения за пътуване в чужбина с него.


В рамките на до 3 месеца след усвояване на кредита клиентите могат да се възползват от специалните отстъпки в премията по застраховка "Каско Gold" от ЗК "България Иншурънс" АД и по този начин да запазят преференциалния лихвен процент по отпуснатия кредит. От застрахователното дружество - партньор на банката, допълват, че "Каско Gold" се предлага с различни клаузи - Smart, Comfort и Premium, които чрез комбинация от рискове осигуряват оптимална защита на конкурентна цена.


В допълнение - клиентите на застрахователното дружество "България Иншурънс" могат се възползват от потребителски кредит "Автокаско Gold", предоставен от "Инвестбанк" АД. Кредитът е с улеснена процедура при кандидатстване и преференциален лихвен процент за всички клиенти на застрахователното дружество, които имат сключена застраховка "Каско Gold".


Повече информация и възможност за кандидатстване по кредитите, клиентите могат по получат във финансови центрове на банката в страната.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK