TBI Bank е първата банка в България, която предлага "Купи сега, плати по-късно" с 0% лихва

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

TBI Bank е първата банка в България, която предлага "Купи сега, плати по-късно" с 0% лихва


TBI Bank пренася в България последната глобална тенденция във финансирането на покупки - "Купи сега, плати по-късно", следвайки стратегията си за подобряване на потребителското изживяване при пазаруване, както и да подкрепя своите търговски партньори.


Това е вид краткосрочно финансиране и алтернативен разплащателен метод, който позволява на клиентите да заплатят покупките си в определен времеви период. TBI е първата банка в България, която предлага това решение, под шапката на бранда TBIPay. То дава на клиентите възможността да вземат желаните от тях продукти само с няколко клика в напълно дигитална среда и без никакви допълнителни такси и лихви за тях.
Новото поколение потребители изисква все повече гъвкавост при плащане на покупките си, особено когато говорим за по-малки суми, и е от ключово значение за търговците да могат да отговорят на тези очаквания.
Продуктът "Купи сега, плати по-късно" на TBI е създаден, за да адресира точно тези нужди, като позволява пазаруване без лихва и такси за покупки на стойност от 40 лв. до 400 лв., които трябва да бъдат изплатени на 4 равни вноски в рамките на три месеца.


Банката вече има добър опит в сферата на "Купи сега, плати по-късно", тъй като TBI представи това решение в Румъния по-рано тази година. Там то вече е изключително популярно сред търговци и клиенти. Сега като част от разширението на обхвата на TBI в сегмента на "Купи сега, плати по-късно" в Югоизточна Европа продуктът е достъпен за българските клиенти чрез бърз и лесен процес. С попълването само на няколко полета и без необходимост от регистрация или документация клиентите могат да започнат и да завършат своята заявка за минути от различни устройства, когато пожелаят.
Като алтернативен начин за плащане на широко използваните в България и Европа кредитни карти и стандартни заеми "Купи сега, плати по-късно" идва с редица предимства. Финансирането без допълнителни такси над цената на покупката, с по-дълъг безлихвен период, както и улесненият онлайн процес са само част от позитивите, които правят този продукт предпочитан от клиентите. Също така "Купи сега, плати по-късно" позволява на потребителите да финансират сравнително малки покупки като парфюми, бижута, дрехи и обувки и т.н., което обикновено не могат да направят чрез стандартен стоков кредит.


В допълнение на всички тези предимства за крайния клиент продуктът "Купи сега, плати по-късно" също така предоставя редица позитиви и за търговците. Сред тях са и възможността да привличат нови клиенти и да увеличат продажбите си. В частност за онлайн търговците с този продукт няма да им се налага да комуникират с клиента директно, тъй като TBI ще покрие техните бизнес нужди 24/7 с напълно автоматизирана комуникация между системите. Освен това чрез този начин на плащане търговците получават 100% от сумата на покупката веднага щом финансирането й е одобрено. Продуктът "Купи сега, плати по-късно" на TBI има силно присъствие на пазара, като вече над 200 търговци в България и Румъния от различни индустрии в сферата на технологиите, спортни стоки и оборудване, мебели и много други го интегрираха в своите онлайн магазини.

Армен Матевосян, главен търговски директор в TBI Bank

Армен Матевосян, главен търговски директор в TBI Bank


"TBI Bank успешно предлага стоково кредитиране в България и Румъния от над 15 години", споделя Армен Матевосян, главен търговски директор в TBI Bank. "През тези години изградихме уникална експертност и знание как да обслужваме непрестанно променящите се нужди на нашите партньори и клиенти. Новият продукт "Купи сега, плати по-късно" на TBI използва най-висококачествените технологични решения, за да предостави на българите достъпен начин да заплатят своите покупки."


За TBI Bank
TBI Bank е напълно лицензирана банка с фокус върху клиенти, малки и средни предприятия и търговци, предоставяща финансови и допълнително внедрени услуги чрез широка мрежа от phygital канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция, Полша и Литва. TBI Bank e част от 4finance, един от европейските лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 300 локации и доверена мрежа от над 11 000 търговци само през 2020 г. TBI Bank обслужи повече от 1 милион клиенти и предостави близо 500 хил. кредита. Успешният бизнес модел и фокус върху клиентите позволява на TBI Bank да бъде една от най-рентабилните и ефективни банки в Югоизточна Европа, както и отличена за лидер по устойчивост и динамика в България според класацията на "Капитал" - К10.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK