Подкаст: Можем ли да станем инвеститори с 20 лв. на месец?

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Подкаст: Можем ли да станем инвеститори с 20 лв. на месец?


Рано или късно всеки човек си задава въпроса "Какво се случва с парите ми и как да ги накарам да работят за мен? В ситуация с нулеви лихви и покачваща се инфлация те стават още по-болезнени, защото високите цени на стоки и услуги изяждат спестяванията на хората и правят бъдещето на парите несигурно. Така всеки усеща, че парите не работят в негова полза и започва да търси начини как това да се промени.


Краткият отговор е - с инвестиции. Но за хората, които са извън финансовата сфера, той не е достатъчен, тъй като води след себе си още много въпроси.


В първия епизод на подкаста "Пари с бъдеще" разговаряме за "А-Бе"-то на инвестирането с финансовите експерти на ОББ Асет мениджмънт - Марио Панков, отговарящ за стратегията за продажби на инвестиционни продукти и Иван Димитров, главен икономист и портфолио мениджър.
В епизода ще разберете защо е важно да се инвестира, кога е добре да се започне, с какви суми, кои са подходящите финансови инструменти, както и още интересни неща за пазарите и ценните книжа."Пари с бъдеще" е подкаст за начинаещи инвеститори, в който обсъждаме как да накараме спестяванията да работят за нас и за по-добро бъдеще.


Още за отговорното инвестиране ще откриете тук.


Ако този епизод ви е харесал и искате да чуете и останалите от "Пари с бъдеще" последвайте ни в каналите на "Дневник" в Apple, Google, Spotify или YouTube.#маркетингово съобщение


Информацията, предоставената в настоящия маркетингов материал, не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране. Стойността на дяловете в колективни инвестиционни схеми се променя във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от стойността в момента на инвестиране. Затова е препоръчително инвеститорите да се запознаят с Проспекта и Документа с ключова информация за инвеститорите преди вземане на окончателно инвестиционно решение.


Може да намерите тези документи, на български и на английски език, на интернет страницата на "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. - КЛОН", България - www.ubbam.bg, и на интернет страницата на дистрибутора ОББ - www.ubb.bg, както и при поискване може да получите хартиено копие безплатно във всички клонове на ОББ, в рамките на обичайното им работно време с клиенти. Предлаганите захранващи колективни инвестиционни схеми инвестират постоянно 85 на сто или повече от активите си в дялове на главните колективни инвестиционни схеми. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени за в бъдеще.


Резюме на правата като инвеститори е достъпно на следните хипервръзки, на български език: 11074.pdf и на английски език: 11365.pdf. Информираме ви, че "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В." Белгия може да вземе решение да прекрати предлагането на фондовете на територията на Република България.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Още от Пари с бъдеще

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK