Подразделението на "БНП Париба" за имоти стъпва в България

Дружеството за имоти на френската "БНП Париба" - "БНП Париба риъл истейт", обяви, че е създала три нови партньорства в България, Албания и Сърбия с "Данос енд асошиейтс" (Danos & Associates), предаде агенция ENP Newswire. Ще бъдат предлагани консултантски и финансови услуги в имотния сектор. Двете компании са партньори в Гърция и Кипър от май 2008 г.


"Нашата стратегия за международно развитие е базирана на волята ни да отговорим на изискванията на клиентите", каза Хенри Фори, вицеуправляващ директор на "БНП Париба риъл истейт". "Заинтересувани сме от развитие на бизнеса си на Балканите. "Данос енд асошиейтс" има участие на пазара от дълги години и ние сме уверени в качеството на предлаганите от нея услуги", допълни той.


Екипите на компанията в Албания, България и Сърбия отговарят на изискванията на "БНП Париба риъл истейт" с оглед на опит и познания.
"Ние присъстваме на пазарите на трите страни от доста време. Целта ни е да станем едни от лидерите на имотния пазар на Балканите. Партньорството ни с "БНП Париба" ще ни позволи да разширим броя на услугите, които предлагаме", коментира на свой ред управляващият директор на "Данос енд асошиейтс" Панос Данос.


С новите партньорства, пазарите на които оперира "БНП Париба риъл истейт", стават 29. За компанията работят над 3000 служители в 129 офиса. Тя е подразделение на "БНП Париба", която беше определена като една от шестте най-сигурни банки в света за 2009 г. от рейтинговата агенция "Стандарт енд Пуърс". Беше обявена и за банка на годината през 2008 г. от списание "Банкер" (The Banker). "БНП Париба риъл истейт" е водеща в имотния сектор на Европа. Тя предлага на своите клиенти различен вид консултантски и финансови услуги.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK