Ненад Костадинов, директор бизнес развитие и маркетинг в "Дарамис България": Пътят към успеха зависи от всяка една стъпка

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Ненад Костадинов, директор бизнес развитие и маркетинг в "Дарамис България": Пътят към успеха зависи от всяка една стъпка


Господин Костадинов, завършвате първия си проект в България - "ДиВила", с какви емоции приключвате този проект, на какво ви научи той?


- Първата ни сграда "ДиВила" се намира в София, кв. "Манастирски ливади - запад", ул. "Ралевица" 46. Това е бутикова, четириетажна сграда, в която има само 14 жилища. Направихме и пътя до сградата според всички европейски стандарти. Положихме асфалтова настилка, изградихме тротоари от двете страни на цялата улица и сме "отсекли" пътя така, че да изглежда красиво.


Дворното пространство на "ДиВила" е наситено с разнородни видове на растения, цветя, храсти. Погрижили сме се да има поливни системи, които да запазят това кътче свежо и красиво. Съобразили сме се да има растителност, която да украсява сградата през четирите годишни времена.
Подът е направен от естествен камък - мрамор! Всъщност още с влизането в сградата си проличава различният подход към детайлите и силен усет към съвременния западноевропейски дизайн. Асансьор на "Орона", който се движи от подземния до последния етаж. В подземния етаж са разположени гаражите, паркоместата и мазетата. Подходът към подземието е направен с много мек наклон, за да няма опасност от подхлъзване през зимата.


Разказвам ви това с чувство на гордост и радост. За нас беше истински важно да заложим стандарт, който да се превърне в наша запазена марка. Смятам, че успяхме да го постигнем с "ДиВила". Разбира се, имахме проблеми, за които вече съм разказвал на вашите читатели, проблеми които са характерни за целия пазар, но успяхме да ги преодолеем и да предложим на клиентите не просто жилища, а дом.


Ненад Костадинов, директор бизнес развитие и маркетинг в "Дарамис България": Пътят към успеха зависи от всяка една стъпка

В предварителния разговор споделихте, че почти цялата сграда е разпродадена, какви хора си купиха апартаменти от вас, не може да не отбележим, че вероятно срещате трудности в тази кризисна година.


- На 17.10.2020 г. беше проведено специално събитие, което кръстихме "Нощта на новодомците". Събрахме всички собственици на апартаментите и гръмнахме едно шампанско по повод завършването на сграда. Има още 2 свободни апартамента (двустаен и тристаен), които чакат своите нови собственици.
Направихме специална кампания в социалната мрежа Фейсбук, в която всички наши клиенти взеха участие, като ни разрешиха да публикуваме тяхна снимка. Тези хора отговориха на два въпроса в публикациите: Защо "ДиВила"? и "Какви съседи искате да имате?
Интересни отговори получихме. Можете да ги разгледате на FB: @daramisbulgaria


Гордея се, че всички се съгласиха да си покажат лицето. Това за мен е огромен комплимент и доказателство за връзката, която имам с всеки един от моите клиенти. Хората, които ни се довериха и впоследствие станаха наши приятели, са с различни професии и социален статус, но са обединени в това да търсят най-доброто качество за парите си, да са внимателни в детайла, да харесват слънчевите пространства и красивата зеленина.

Ненад Костадинов, директор бизнес развитие и маркетинг в "Дарамис България": Пътят към успеха зависи от всяка една стъпка

Какво предстои за вас и компанията ви, след тази успешна стъпка имате ли нови проекти?


- Преди да приема партньорство с чешката компания "Дарамис" поставих няколко условия: Да се отделят сериозни средства за зеленина! Да се погрижим за заобикалящата инфраструктура според европейски стандарти! Да създадем жилища, а не просто имоти!


Great minds think alike!!! (Великите умове, мислят подобно!!!). Съгласихме се, стиснахме си ръцете и така започнахме с 2 проекта в София - "ДиВила" и "Парамонт".


"ДиВила" вече е готова. "Парамонт" също ще завършим съвсем скоро. Концепцията на двете сграда е различна, с оглед размера им. "ДиВила" - малка, бутикова сграда.
"Парамонт" - 8-етажна сграда с 53 апартамента и 3 магазина, както и 2 подземни нива за паркоместа. Но, ако разгледате проектите на двете сгради по-внимателно, ще забележите нашия почерк и в двете.


Да обещаеш и после да изпълниш е най-добрият начин, за да създадеш бранд. И ако искаш да си в "играта" в дългосрочен план, това е мантрата, която следваш. За нас мярка за успех са завършените проекти с усмихнати хора в тях.


Като всеки инвеститор с успешни проекти и ние гледаме напред, към нови хоризонти. Растем не само като отбор, а вече ставаме по-смели в мечтите си и скоро ще обявим обединение с друг екип от сериозни професионалисти, ще станем част от по-голям холдинг. Предстои ни да обявим старт на нов и още по-голям проект.


Ще запазим нашия стандарт - да е зелено и красиво! Все пак това сме ние. Това е начинът ни на мислене. София е европейска столица и заслужава специално внимание. Заслужава да е красива.


На финала не можем да пропуснем и най-често задавания въпрос в тази особена година - как ви се отразява ситуацията с COVID-19?


- Мисля, че по-скоро се отразява положително, защото инвестицията в имоти е една от най-сигурните инвестиции. Аз лично я препоръчвам в пъти повече от влоговете на пари в банка.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK