Пощенска банка разработи програми за превалутиране на кредити, отпуснати в швейцарски франкове

Допълнително банката поема за своя сметка разходите и нотариалните такси за учредяване на нова ипотека, както и разходите за изготвяне на пазарна оценка на имота, ако е необходима такава.

© Георги Кожухаров

Допълнително банката поема за своя сметка разходите и нотариалните такси за учредяване на нова ипотека, както и разходите за изготвяне на пазарна оценка на имота, ако е необходима такава.Пощенска банка разработи за клиентите си с кредити в швейцарски франкове двe специализирани програми за превалутиране – "Лоялен клиент" и "0% лихва", съобщиха от финансовата институция.  


Банката уверява, че с предложените условия по двете нови програми кредитополучателите с експозиции в швейцарски франкове ще бъдат защитени в максимална степен от поскъпването на швейцарската валута и реално вноските им ще бъдат много близки до тези преди 15-ти януари 2015 г. – датата, на която швейцарският франк рязко промени курса си на международните пазари.


Допълнително банката поема за своя сметка разходите и нотариалните такси за учредяване на нова ипотека, както и разходите за изготвяне на пазарна оценка на имота, ако е необходима такава. При превалутиране се премахват също и всички такси за управление на кредита, които са били дължими до момента, което се надява също да е голямо облекчение за клиентите.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK