Водещото кариерно експо Career Show 2020 става хибридно

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Водещото кариерно експо Career Show 2020 става хибридно


Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 става хибридно и изненадва търсещите и предлагащите работа тази година. Организаторите развиха формата като така ще проведат две събития - физическо изложение на 24 ноември 2020 г. в зала "Арена Армеец", а на 25 ноември организират онлайн събитие.


На 24 ноември в зала "Арена Армеец" 3000 квалифицирани кандидати ще се срещнат с 200 фирми. На площ от над 4 дка, при всички мерки за безопасност ще има 4 отворени сцени за лекции и уъркшопи - събитието ще бъде мост за кариерно развитие и през тази година.


Онлайн експото на 25 ноември ще събере едни от най-добрите компании у нас с над 2000 участника от цяла България и Европа. Хибридното събитие не е просто съчетание на физическо събитие с онлайн излъчване на живо. Технологията, която ще се използва в онлайн частта на Career Show 2020 ще предостави на участниците ефективно и напълно различно решение. Това ще се случи чрез модерна система за "matchmaking" от ново поколение, опции за подробно филтриране по критерии на участниците и предварително уговорени лични видео интервюта.
"Винаги се стремим да мислим поне една крачка напред, а в ситуация като днешната това е повече от задължително. Високите технологии са прекрасен инструмент, който помага до голяма степен на редица събития да се превърнат в нещо невиждано. Хибридният формат на Career Show 2020 дава възможност да се включат участници от цяла България, както и такива извън страната", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.


Хибридният модел на Career Show 2020 е инвестиция в подобряване на икономическата среда и заетостта, засегнати силно по време на кризата. Проектът получава подкрепа от редица държавни и бизнес институции, които насърчават иновативните практики за свързване на работодателите с квалифицирани кадри у нас.


"В момента има високи нива на безработицата, но бизнесът от своя страна не спира да търси специалисти в различни сфери. Хибридният формат на Career Show е крачката, която планирахме да предприемем в някое от следващите издания на експото. Световните събития ни подтикнаха по-рано да осъществим плановете си. Така даваме възможност на още повече хора да се включат и онлайн, а в същото време запазваме възможността да се участва във физически събития с изключително висока добавена стойност", допълва още Симона.


Всеки желаещ да се включи в събитието на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември онлайн - може да се регистрира тук: https://careershow.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK