Идея за празничен подарък - позлатено яйце

Сребърните и златни кюлчета на швейцарската рафинерия ПАМП от серията "IcOns" – Blooms (цветове) са с мотиви роза, орхидея и ирис.

© Райфайзенбанк

Сребърните и златни кюлчета на швейцарската рафинерия ПАМП от серията "IcOns" – Blooms (цветове) са с мотиви роза, орхидея и ирис.Позлатено яйце е едно от промоционалните предложения на "Райфайзенбанк" за подарък за Великден. Заедно с поставката цената възлиза на 102 лв. с ДДС, информират от институцията.


За поредицата пролетни празници и абитуриентските балове банката предлага няколко златни и сребърни изделия и бижута. Сребърните и златни кюлчета на швейцарската рафинерия ПАМП от серията "IcOns" – Blooms (цветове) са с мотиви роза, орхидея и ирис. Сребърните кюлчета-медальони са с проба 999/1000, тегло 6.22 гр. и се предлагат на цена 69 лв. с ДДС. Златните са от най-висока проба, теглото им също е 6.22 гр., а цената 539 лв.


Банката разполага и със златни и сребърни възпоменателни медали "Св. Георги Победоносец". Сребърните медали са с проба 999/1000, теглото им е 20 гр. и се предлагат на цена от 69 лв. с ДДС. Златните са от най-висока проба, теглото им е 1.55 гр., а цената 206 лв.


Банката изкупува от физически лица инвестиционно злато, бижута и други изделия от жълто злато и сребро.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK