От 1 май се закриват службите за средни данъкоплатци в няколко града

От 1 май се закриват службите за средни данъкоплатци в няколко града

© Красимир ЮскеселиевСлед 1 май се закриват структурите "Средни данъкоплатци и осигурители" на НАП във Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив, съобщиха от приходната администрация.


Обслужването на фирмите преминава към офиса на НАП по регистрация на съответното дружество.


Всички клиенти на администрацията са уведомени за предстоящите организационни промени, като допълнително информация може да се намери на интернет страницата на НАП – www.nap.bg
Териториална дирекция "Големи данъкоплатци и осигурители" на НАП е с нов адрес, съобщават от приходното ведомство. Структурата, която обслужва най-големите клиенти на агенцията,, вече се намира на ул. "Аксаков" №29 в София. Досега органите по приходите се помещаваха на ул. "Врабча" №23. Всички клиенти на дирекцията са уведомени за промяната.


Повече информация, банковите сметки на офисите на НАП, както и контакти на структурите на агенцията, клиентите могат да получат на информационния телефон 0700 18 700 на цената на един разговор.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK