Професионална тревна смеска за създаване и подсяване на спортни терени 10 кг

Към оригинална публикация >

Цена: 176,28 лв.

ProSelect Regenerator Plus тревна смеска, предназначена за създаване и подсяване на спортни терени. Семената поникват бързо, осигурявайки ефективна и скоростна реновация на зелената площ. Идеална за феъруей на голф игрища и за спортни терени от всякакъв тип.

Смеската се състои от различни сортове пасищен райграс с фини листа и хибридизирана ливадна метлица с покритие на семената SmartStart на ICL. Покритието гарантира, че ливадната метлица ще покълне и ще се вкорени бързо, като резултат тревната настилка ще съдържа правилната пропорция между различните видове от самото начало. ICL използва хибридна ливадна метлица в тази смеска поради нейната устойчивост на суша и висока степен на братене. Мощната коренова система на метлицата създава много гъста, добре вкоренена тревна настилка.

Предимствата на ProSelect Regenerator Plus:

Покритие на тревните семена, осигуряващо бързо покълване
Отлична устойчивост на натоварване
Висока възобновителна способност
Изключителна чистота и кълняемост
Добра устойчивост на болести
Добра сенкоустойчивост
Ниска височина на косене

Състав на ProSelect Regenerator Plus:

85% Lolium perenne (Английски райграс)
15% Poa pratensis - Smart Start (Ливадна метлица)
Технология Smart Start:

Технологията Smart Start представлява естествено биоразградимо покритие добавено към по-бавно покълващите семена като Poa pratensis и нейните хибриди. Покритието абсорбира влага до 500 пъти от собственото си тегло, образувайки гелообразен слой около всяко семе. Постепенното освобождаване на влагата съответства на нуждите на семената и осигурява бързо покълване и успешно развитие дори при променлива влажност.

Тревни смески ProSelect:

Семената за тревни смески ProSelect са разработени за употреба на голф игрища, спортни терени, в производството на чимове, за тревни настилки и ландшафт. Сортовете от тази гама се разработват и селектират чрез екстензивно отглеждане от ICL и международните ѝ партньори, с цел да предложат най-съвременните технологии на пазара. Това взаимодействие осигурява непрекъснатото развитие и усъвършенстване на тревните смески, предлагани от ICL.

Специални сортови семена за професионална употреба
Специфични за страната смески, даващи предимство на регионалния сорт
Най-съвременните сортови от богатото портфолио на ICL
Независими изпитвания с изключителни нива на чистота и кълняемост
С подкрепата на местния отдел за техническа помощ като част от програмата iTurf на ICL

Сеитбена норма - Ново засяване: 25 - 35 гр/кв.м Подсяване: 20 - 30 гр/кв.м

Препоръчителен вид тор - тор за райграс с дълго действие

Препоръчителна височина на косене 20 - 30 мм

Степен на натоварване - висока

Разфасовка: 10 кг

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK