Още новини

Енергото няма да спира тока на тролеите, трамваите и светофарите

Електрозахранването на трамваите, тролеите и светофарите в столицата няма да бъде прекъснато въпреки натрупаните дългове, съобщиха в сряда от "Електроразпределeние - столично". Преди ден кметът Стефан Софиянски обяви, че последният срок за плащане на натрупаните задължения е четвъртък. Според данните на енергото общинското дружество "Електротранспорт", експлоатиращо трамваите и тролеите, има да плаща 855 000 лв. "Пътна сигнализация" дължи 170 000 лв. за ползвания от светофарите ток, а специализираната в ремонт на автобуси фирма "Авторемонт" има да дава 5700 лв.

Започна пълненето на яз. "Бели Искър"


Пълненето на яз. "Бели Искър" започна от вторник, съобщиха от "Софийска вода". Притокът на вода в езерото в момента е 1.3 - 1.5 куб.м/сек. Очаква се до месец язовирът да бъде завирен с първоначално планираните 4 млн. куб.м., което ще гарантира нормалното водоснабдяване на кварталите от т.нар. витошка яка. Язовир "Бели Искър" беше източен в началото на юни заради реконструкция на стената.

Информация за топлинното счетоводство ще се получава в "Хаджи Димитър"

Мобилното бюро за информация за топлинното счетоводство се мести в жк "Хаджи Димитър". След като посети "Люлин" и "Младост", подвижният офис ще бъде поставен на бул. "Макгахан" (пред читалище "Иван Вазов", до пазара). Бюрото ще работи в "Хаджи Димитър" от 7 до 12 ноември, включително събота и неделя от 10 до 12 часа и от 16 до 20 часа.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK