"Булплан" строи модерна зала за данъчните в Кюстендил

Компанията "Булплан" започна изграждането на модерна зала за обслужване на корпоративните клиенти в сградата на Териториална данъчна дирекция - Кюстендил. "Това е пилотен проект, чиято цел е да се усъвършенства системата за обслужване на юридическите лица, особено по отношение на бързината и качеството на услугата. Програмата е един от първите експерименти и е създадена като аналог на тези в Европа и САЩ", обясниха от Главна данъчна дирекция.

Съдружници в кюстендилското дружество "Булплан" ООД са Антон Стоянов, Димитър Делийски и Пламен Динев.

В предмета на обществената поръчка освен изграждането на зала за обслужване на данъкоплатците са заложени и ремонтни дейности на сградата на Териториална данъчна дирекция - Кюстендил, включително ремонт на покрива и на отоплителната инсталация. Стойността на поръчката по договор е 131 613 лева, а срокът на изпълнение е до 3 януари 2003 г. В конкурса са участвали общо шест компании, като класираната на второ място фирма е софийско дружество, а тази на трето - също кюстендилска. Основен критерий за оценка на офертите беше икономически най-изгодното предложение, като най-висока оценка се даваше за критерия предлагана цена, следващ по важност беше гаранционният срок и накрая беше класиран срокът на изпълнение, обясниха от Главна данъчна дирекция. "Булплан" е внесла гаранция за добро изпълнение на договора от 6581 лева.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK