Рада Москова и Нери Терзиева ще са автори в “Избор”

Рада Москова и Нери Терзиева са сред членовете на редакционния съвет на новия седмичник "Избор".

Това съобщи главният редактор Полина Михайлова. Вестникът ще излиза в

понеделник, първият брой се очаква на 24 февруари.


В България трябва да има плурализъм на мнения, всеки да може да направи своя избор на ценности и на позиция и да носи отговорност за него, обясни името на вестника Михайлова.

Според нея, за да се направи избор, е необходима обективна и изчерпателна информация, каквато вестникът има амбиция да дава.

"Избор" няма да е обвързан партийно. Ще огласява гледните точки на всички партии и на гражданските обединения. Акцентът ще бъде върху темите, които интересуват най-много хора. Няма да се допускат лични нападки и обидни квалификации - в анализи и коментари авторите ще оборват тезите на опонентите си с факти и аргументи.

На 24-те страници на седмичника ще има място за вътрешна и външна политика, репортажи, интервюта, анализи, тема на броя, култура, образование, медии, спорт.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK