Форум "Кариери 2003" ще срещне студенти и бъдещите им работодатели

Студенти и водещи български и международни компании с развити стажантски програми ще събере второто издание на форума "Кариери 2003" на 14 и 15 април в "Интерпред" в София. Това съобщиха от интернет трудовата борса JobTiger, които са съорганизатори на форума с програма "Българската мечта" на Министерството на икономиката.

Целта е да се обединят усилията в откриването на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал. Приоритет на "Кариери 2003" е и популяризирането на летните стажове за студенти като форма на обучение и подготовка за бъдещите им професионални задължения. Същевременно компаниите, наели стажанти, ще са улеснени в подбора на персонал, тъй като имат възможност да подготвят свои бъдещи служители. Освен банки, консултантски дружества и предприятия ще участват държавни ведомства, както и други партньори на JobTiger и на проекта "Българската мечта". По време на форума ще има семинарна програма за представяне на компании, участници в "Кариери 2003", и възможностите за професионално израстване в тях. В първото издание на форума участваха 42 компании и държавни организации и близо пет хиляди студенти и млади специалисти.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK