Политически кръг "Мисъл" връчва свои награди на журналисти

Политическият кръг "Мисъл", в който влизат млади български научни работници и политически и социални анализатори, е учредил награди за най-добър политически анализатор и за най-безпристрастен журналист, съобщиха от организацията. Наградите ще бъдат връчвани на български журналисти,

политически коментатори и анализатори в края на всеки политически сезон. Първите наградени получават отличията си в събота в хотелл "Самоков" в курорта Боровец.

Наградата за най-добър политически анализатор получава журналистът Георги Коритаров за предаването му по бТВ. Наградата за най-безпристрастен журналист е присъдена на Николай Дойнов от "Нова телевизия".


Политическият кръг "Мисъл" връчва и две допълнителни награди: за най-добър познавач на соиалдемократическата тематика - на Тодор Токин от вестник "Труд", и за цялостен принос към отразяването на социалдемократическите ценности и политики - на Светлозара Казасян от БНТ.

Честито на колегите!

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK