МСДС няма да участва в апаратни игри

“Младежкият съюз на демократичните сили /МСДС/ няма да позволи да бъде замесен в апаратни игри и лобита”, заяви председателят на съюза Калоян Методиев.

Той представи новото ръководство на младежката организация, избрано на първия национален съвет, излъчен от Третата национална конференция, която се проведе в края на миналия месец във Варна.

Ръководството е избрано на екипен принцип, уточни Калоян Методиев. Негови заместници ще бъдат Албена Начева, Теодора Терзиева, Таня Атанасова, Силвия Георгиева, Любомир Вълков, Светослав Събев, Константин Георгиев, Иво Петров и Стефан Стоянов.


За главен секретар е избран Иван Петров, а за негов заместник - Божидар Гергов. Международен секретар е Илия Василев, а парламентарен секретар - Димитър Стойчев.   

“МСДС ще бъде неразделна част от СДС и ще отстоява ценностите, идеите и целите на организацията”, заяви Калоян Методиев.

В момента МСДС има 4 000 членове в цялата страна. Има отлив в организацията от около 1000 души, каза Калоян Методиев. За целта новото ръководство започва срещи по места в цялата страна, за да се върнат младите хора отново в съюза.  

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK