Браншовици и Министерството на земеделието и горите ще обсъдят преструктурирането на отрасъла по глава "Земеделие"

Преструктуриране на предприятията, произвеждащи хранителни продукти от животински произход, е темата на кръглата маса, организирана от Министерството на земеделието и горите /МЗГ/ и Националната ветеринарномедицинска служба /НВМС/ днес.

В срещата ще участват представители на МЗГ, НВМС и браншови организации от преработвателния сектор. Те ще направят обзор на поетите ангажименти от страна на българското правителството по затварянето на глава "Земеделие" в преговорите с ЕС, като се разяснят стъпките по преструктурирането на предприятията и необходимостта от затварянето на тези, които не могат да изпълнят изискванията на нашето и на европейското законодателство.

За участие в кръглата маса са поканени представители на асоциациите на преработвателите на месо, риба, мляко, птици и пчелари.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK