Огнемир Митев е новият шеф на хазарта

Огнемир Митев е новият председател на Държавната комисия по хазарта. Досегашният шеф на ведомството Георги Петров излиза в пенсия. Назначеният в петък Митев е дългогодишен служител в комисията, като последно е бил началник-отдел "Разрешения".


През 2004 г. тогавашният министър на финансите Милен Велчев уволни Георги Петров, като на негово място беше назначен главният секретар Методи Киров. След серия от съдебни дела обаче Петров се върна на шефското място в комисията по хазарта. През това време той работеше в Агенцията за държавни вземания. По неофициална информация в началото на миналата седмица Петров е получил официално предизвестие, че трябва да напусне до понеделник.


Държавната комисия по хазарта контролира организирането и провеждането на хазартната дейност, както и дейността на производителите, разпространителите и вносителите на съоръжения за хазартни игри. Ведомството приема исканията за издаване на разрешения по Закона за хазарта, а също така извършва проверки и проучвания.

Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на ermariver
    ermariver
    Рейтинг:

    Гошо Тъпото да се върне на работа,защото така е постановил съда.А Хазарта в България да се закрие,защото полза от него няма.Само трупове.Тогава няма да има нужда и от комисия по хазарта.И Гошо Тъпото сам ще си отиде.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах