Опозицията поиска оставката на Първанов заради публична лъжа

Социалистите определиха искането като дефицит на политически идеи

Опозицията поиска оставката на Първанов заради публична лъжа

© АСЕН ТОНЕВГеорги Първанов дължи отговори на хората, както и незабавно подаване на оставка, както се постъпва в цивилизованите държави, се посочва в декларация на ПГ на ОДС , прочетена от парламентарната трибуна във връзка с изнесената вчера информация от Комисията по досиетата за принадлежност на хора от президентската администрация към бившата Държавна сигурност /ДС/ и Българската народна армия /БНА/.


"Срамен е фактът, че българският държавен глава е бил секретен сътрудник на комунистическите тайни служби и част от репресивния апарат, което е приел с готовност и разбиране след вербовъчна беседа. Още по-срамен е фактът, че преди около една година президентът на България излъга публично, като отрече своята принадлежност към ДС, обявявайки се за редактор, воден на отчет", смятат от ОДС.


Комисията по досиетата не представи по коректен начин материалите, с които разполага относно президента, и това даде основание на опозицията да се превъзбуди. Това каза пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Румен Петков по повод изнесената вчера от комисията по досиетата информация за принадлежност на Георги Първанов към бившата ДС.
Можеше да бъде казано достатъчно ясно, че той няма никаква формална съпричастност и че по никакъв начин не може да се твърди, че е бил агент на ДС, обясни Петков. По думите на вътрешния министър некоректно представената информация е дала повод за спекулации на гърба на държавния глава. Министър Петков отказа да коментира дали има изчезнала информация от папката "Гоце". МВР няма и никога не е имала такава информация, допълни той.


В отговор на искането на опозицията в парламента Георги Първанов да освободи президентския пост, заради обявената от комисията по досиетата информация за него, Михаил Миков заяви от името на Парламентарната група на Коалиция за България /КБ/, че днешните реакции на опозицията не са изненадващи. "Опозицията търси политически дивидент от данни на комисията, в която и ние от КБ участваме с ясното съзнание, че 17 години тази тема беше използвана, за да запълва дефицит на политически идеи, на политически теми и на политически възможности", посочи той.


Миков отбеляза, че за КБ работата за националната сигурност не може да бъде нито белег за лустрация, а още по-малко - за непочтеност.

Коментари (47)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на БЕЗПАРТИЕН
  *****
  Неутрално

  Този деградирал тип - Петков, докога ще го търпим ? То бива комунистическа наглост съчетана със затъпяване от прекомерно пиене, но чак пък толкова ?
  Пикаещият във фонтани трябва да бъде незабавно свален от поста на министър на вътрешните работи.

 2. 2 Профил на Щирлиц
  *****
  Неутрално

  Папката "Гоце" е манипулирана: вижте докладната записка от 30.03.89 г.(стр. 16 и 17 от .pdf документа, качен в президентския сайт) точно където започват да се изброяват ангажиментите на Гоце към ДС - последните два реда, последната дума "обсъж-" не е пренесена на следващата показана страница, която очевидно не е следващата страница от оригиналния документ. Очевидно описаните поети тогава ангажименти към ДС от страна на Гоце не са за показване сега.

 3. 3 Профил на Кой им даде властта на тия...
  *****
  Неутрално

  Кой им даде властта на тия...скапаните бабички, циганите и турците........ баси

 4. 4 Профил на ju
  *****
  Неутрално  Как кой им даде властта на циганите, турците и бабичките ... това сме ние ... които не ходим да гласуваме на изборите! Евала ни!

  ju

 5. 5 Профил на правилно е да има оставка
  *****
  Неутрално

  гоце-боце, има една приказка която малките деца знаят - Който лъже на въже.
  Ти лъга гоце-боце. Сега ще те изкарват герой, великомъченик, голям разбирко на македонската кауза. Така и не се разбра на каква кауза те изкарват сега, че си робувал по-точно.

 6. 6 Профил на Бай Иван
  *****
  Неутрално

  ju, напълно съм съгласен с теб брато!

 7. 7 Профил на Пикльото е много полезен за демокрацията!
  *****
  Неутрално

  Оставете го да олее всичко и му гледайте сеира.

 8. 8 Профил на Гоце е борец за каузата на палача Милошевич, а не за Македония!
  *****
  Неутрално

  Кой може да публикува писмото на Гоце до Милошевич?
  Там пише всичко.

 9. 9 Профил на поп
  *****
  Неутрално

  За Милошевич няма какво да говорим,защото съда в Хага не беше в състояние да го осъди,това бяха игри и го премахнаха.Но,Гоце е агент и да си дава оставката,заедно с
  всички агенти в правителството и депутати-агенти. Виж само в ВСС колко са.А,перачи като Гергов -свенаря в затвора.

 10. 10 Профил на XXXL
  *****
  Неутрално

  Докато разберете кой ви с.. в гащите те май ни го н....... в съответното отверстие.Гласувате за какви ли не олигофренични бандити,след това решавате,че трябвало да наказвате подлите политици и въобще не гласувате!Кой е наказаният все още не си давате ясна сметка...Мързи ви да мислите,а и го намирате за опасно занимание,вредно дори.Цървулско племе станахте,циганите са по-умни от вас-те са поне цигани-вие сте никои.

 11. 11 Профил на babati
  *****
  Неутрално

  СРАМЪТ Е ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗБРАХА. НО ВСИ4КИ МУ ГЛЕДАМЕ СЕИРА. И ЗАТОВА И НЕ ГЛАСУВАТ ГОЛЯМА 4АСТ ОТ ХОРАТА.

 12. 12 Профил на Реалполитик
  *****
  Неутрално

  Защо е излъгал Първанов и какво мислим за него:

  http://realnapolitika.blogspot.com/

 13. 13 Профил на Срама сраааааааам
  *****
  Неутрално

  Като си спомня документалния филм в който подробно се разказваше за съдействието на Българската комунистическа партия и лично на другаря Георги Димитров за създаването на македонската "нация", за натиска, който е оказван на българското население в пиринско да се записва в поспортите им, че са македонци по рождение и личното участие на другарите във фалшифицирането на българската история, направо мога да кажа: другарят Първанов = агент Гоце живо е участвал в този процес и като такъв жив участник не може да се закълне, че е невинен... или може - та те са толкова нагли. В друга държава вече щеше да си е подал оставката и щеше вече да тече нова предизборна кампания за държавен глава.

 14. 14 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално


  Др. Първанов

  до др. Милошевич

  ----------------------------------------

  До Слободан Милошевич

  председател

  на Социалистическата

  партия на Сърбия

  Уважаеми

  другарю Милошевич,

  Бих искал да доведа до Ваше сведение позицията на БСП относно последните събития в Косово. Ние отхвърляме подхода на двоен стандарт и едностранно обвиняване на Югославия за създалата се ситуация в Косово...

  Парламентарната група на Демократичната левица декларира желание Народното събрание да приеме решение за неучастие на България във войната – нито пряко, нито косвено. Ние разглеждаме предложението за предоставяне на въздушен коридор на НАТО през България като много опасно за националната сигурност и за Балканите. Наивно и безотговорно е да се смята, че приобщаването към НАТО е гаранция за националната ни сигурност. Това би било авантюристично решение,което създава трайни предпоставки за застрашаване на националната сигурност на страната ни.

 15. 15 Профил на A Simeon?
  *****
  Любопитно

  Ако е така то и Симеон трябва да напусне, той пък колко пъти излъга..?

 16. 16 Профил на бивш комунист
  *****
  Неутрално

  Това не му е първата публична лъжа.На 10 януари 1997 година отсъствуваше от пленарната зала,когато парламентът беше в обкръжението на тълпата.Вечерта в номините когато го питаха къде е бил и защо не е в пърламента също излъга най безочливо.Сигурно е знаел за предстоящото нападение и затова се е скрил

 17. 17 Профил на прозорлив
  *****
  Неутрално

  Гоце,Доган и Мадридския хитрец да си дават оставките,стига агенти ,комунисти и псевдо аристократи/с издънени алкохолишки родове/Вън на мръснеци като Симеон.

 18. 18 Профил на АНАЛИЗАТОР!
  *****
  Неутрално

  Каква опозиция,какви са тия несериозни дрънканици? ОПОЗИЦИЯ НЯМА!Ми я да попитам така наречената "опозиция" - в периода 1997-2001г., "правителството на корупцията" /СДС/ като имаше цялата власт в ръцете и парламента и правителството и службите де бяха? Атанасов какво ръководеше? Хайде стига лакардии. Лампите отдавна светнаха и се видя за какво става въпрос! ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ! ТРУП НЕ СЕ РЕАНИМИРА! Овчарчето лъгало, лъгало и на третия път кумчо вълчо го изял. Писал съм достатъчно за тия крадльовци, крали Народа си как турчин не го е крал! Мистър 10% и безброй специалисти по ГРАБЕЖА от кабинета Костов, плюс СОС дружинката на Мафиянски, Антоан Николов и Пъпката. Бе тоя Антоан чрез фондация ПОКРОВ луда търговия под покрова на БПЦ завъртяха те квичат били опозиция. Крадци са те, жалки при това. Нека сега на воля да си харчат ЗАГРАБЕНОТО от държавата - кървави пари натрупани от сълзите, мизерията и мъките на милиони, на моите братя и сестри. Народа е казал - "на умряло куче нож не се вади". Спирам и няма да вадя! ТАКЪВ Е КРАЯ НА ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ макар, че всичките тия до един заслужават ПОЖИЗНЕНО да лежат в ЗАТВОРА!
  Идете на линк: http://analysis.actualno.com/news_105557.html да попрочетете как приятелите на Командира крадат държавното НАРМАГ. Такъв е бил грабежа във всичко! Приятно четене!


  АНАЛИЗАТОР! ЕКСПЕРТ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!

 19. 19 Профил на Maргинал
  *****
  Неутрално

  Гоце е поредният лъжец в бг-политика. Много преди неги излъгаха: Доктор Желю Желев. Той е абсолютен лъжец на всички времена като продаде бг-демокрация за президентски пост. Андрей Луканов - излъга соц.идеята и я осребри. За Кобургите да не говорим. Те не излъгаха никого. От царя завоевател, през царя обединител до царчето без образование - жалък дребен търговец. Другите са само дребни мошеници: Беров, Данчо Ментата, Йордан Соколов, Петър Дертлиев, Сергей Станишеф. Ккаво искаме от Първанов: да играе честно?

 20. 20 Профил на айне клайне ганюпозитанювска чалга
  *****
  Неутрално

  В бсп свястно няма. Всичко е лъжа, демагогия, пране, СМРАД. Само ДеДеТе може да ги оправи.

 21. 21 Профил на Георгиев
  *****
  Неутрално

  Другарю Анализатор,
  Това откъде си го преписал - от листа на агент Бор ли?

 22. 22 Профил на Комунистите се посръфаха/вж.Р.Овч./ ,но сега се поуплашиха,
  *****
  Неутрално

  та започнаха да си помагат.
  Като един Матросов , министър Петков/по съвместителство и Министър по подслушването и проследяването в интернет и Министър по "тихите" спални на колегите си и "превъзбуждането" на опозицията/ застава пред амбразурата, за да спаси Гоце, да му изближе другарски, с правилната степен на възбуждане , чистия и непорочен лик на "добър" агент на Държавна сигурност.
  И ако в България продължаващите да функционират агенти на ДС са успели да прочистят досието "Гоце" от някакви си 30-тина страници , нека да не бъдат сигурни че вероятните им копия в КГБ-архива няма в определен момент да бъдат публикувани. Или пък има сделка - подчиняването на руските имперски интереси - срещу комфорта на бивш агент на ДС - издигнат от гласуващите/МАЛЦИНСТВЕНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА С ПРАВО НА ИЗБОР/ за президент.

  Нека Гоце да не си мисли че България е една малка Русия, и както там бивш офицер на КГБ има огромната власт на президент,така и тук ,без да обръща внимание на агентурното си минало,може да властва безкрай.
  Фактът ,че е бил агент на ДС,че е укрил истината, че преди броени месеци/според член на Комисията по досиетата/ са премахнати страници от досието му е ОГРОМЕН СКАНДАЛ!!!!
  Тези факти нанасят огромна морална щета на целия народ, и единственото цивилизовано и адекватно на мащабите и ранга на участниците действие е да бъдат последвани от НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА Първанов,министър Петков и р-вото на Нац.разузнавателна служба

 23. 23 Профил на az
  *****
  Неутрално

  кво ме интересува доносник ли е бил. мен ме интересува кога ще ми вдигнат заплатата. и как така някои хора строят хотели молове търговски центрове. окрадват заводи разпродават им машините, купуват су мерцедеси сякаш ще ги занесат в гроба си. а хората стоят на по 300 лева. по този начин ограбват настоящето им бадещето им, бъдещето и на техните деца. ето това ме интересува мен. а не дали тоия бил доносник. боклуци мрасни

 24. 24 Профил на Анализатор
  *****
  Неутрално

  Скандала "Гоце" не ме учудва. Истинския въпрос според мен е: "ЗАЩО ЧАК СЕГА?"Дали е просто по стар български обичай "след дъжд - качулка" или обслужва скрити от гражданското общество политически цели.Логически следващият въпрос е кои са кукловодите на този сценарий и какви са техните актуални интереси в конкретната политическа ситуация?Изводът за наличието на паралелна втора власт,стояща над официалната,е ясен.Другият извод е по-значим - тази скрита власт -ДС- Е ЕВОЛЮИРАЛА В М А Ф И Я. Опозицията(най-вече в лицето на ДСБ) е провокирана да действа първосигнално, т.е. да реагира на дразнител в ситуацията,а ДС-Мафията е тази,която планира система от действия,за да доминира в ситуацията.

 25. 25 Профил на Анализатор-продължение
  *****
  Неутрално

  По правило зад всеки "мръсен" политически ход стоят мръсни пари. Всеизвестно е, че сивата икономика е доминирана от ДС-мафия. От друга страна предстои създаване на българско ФБР. Как ще функционира то? - в интерес на държавата и гражданите и срешу сивата икономика или проформа в интерес на държавата и гражданите, а всъщност ще обслужва крупните ДС-кръгове на сивата икономика? Скандала с Гоце може би е ОПИТ ЗА "ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕТЕ" НА ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ФБР, КОЕТО Е "ПОСЛУШНО" НА ДС-мафия.

 26. 26 Профил на Анализатор
  *****
  Неутрално

  Държа да се разгранича от другия АНАЛИЗАТОР. Разликите в стиловете са очевадни, а и политическата ми позиция винаги е била против демагогията на БСП.

 27. 27 Профил на Мартин
  Мартин
  Рейтинг: 583 Неутрално

  "Поздравявам" всички с това, че президентът на Републиката ни е ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ, у когото няма и най-малка следа от притеснение заради всичко това.

 28. 28 Профил на АНАЛИЗАТОР!
  *****
  Неутрално

  Да Анализатор Анонимен, Неутрално днес, 19:21
  А, бе ЕЙ кой ти каза и заблуди че имаш анализаторски качества бе цървулане. Я да се махаш и да не грозиш това високо ЗВАНИЕ. Синковеца цъфнал отнякъде и обижда ФОРУМЕН ЛИДЕР вземал че се пръкнал и нарекъл нахалника-анализатор с малки букви. Правилно малките и незабелижими хорица се ГРЪМКИ псевдоними искат! Комплекси избиват!

 29. 29 Профил на до "другаря" Георгиев -днес, 17:48
  *****
  Неутрално

  "Другарю" Георгиев,
  АЗ нямам навика да преписвам! По скоро от мен винаги са преписвали и дори когато някога бях на ученическата и студентска банака!? Имам си база данни и по скоро от мен може да се реписва, включетуелно твоя БОР ако щеш и ЕЛА. Твой е избора? Мисля че бях ПРЕДЕЛНО ЯСЕН!

  АНАЛИЗАТОР
  ЕКСПЕРТ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!

 30. 30 Профил на Анализатор
  *****
  Неутрално

  Правителството е притиснато от Европейския съюз - ако не се справи с корупцията и сивата икономика, няма да получи нито цент от обещаните фондове - Европа не вярва на псевдореформи. Стигне ли се до блокиране на фондовете, това ще доведе до свалянето му - фондовете са нужни за съживяване на икономиката и нормализиране на стандарта на живот на хората, те са като спасителен пояс за даваща се България. Ако пък правителството започне реална битка срещу сивата икономика, рискува да се изправи срещу тези кръгове от ДС, които го доведоха на власт.

 31. 31 Профил на Асенизатор
  *****
  Гневно

  А според мен всички бъркаме...
  Оставка подава само човек, у когото е останало поне малко, поне някакви следи от срам и чувство на чест...
  А тия... ТАКИВА СЕ ИЗРИТВАТ !!!

 32. 34 Профил на General_Cobalt
  *****
  Гневно

  Държава-кочина, и заради агент "Гоце"!

  Безобразията на "Гоце" са безчет!

  Огромно безобразие и огромен ПОЗОР е изпращането от страна на агент "Гоце" на един луд за посланик - с цел да бъде отдалечено потърсването на сметка за престъпленията му! Друго умопомрачително БЕЗОБРАЗИЕ сред страшно многото, извършени от “агент Гоце”, е амнистирането на един цигански престъпник - с цел БСП, наследниците на комунистическите убийци и варвари, да спечелят гласове от циганските орди.

  Всъщност сътрудничеството на ДС е относително "дребно" прегрешение на така наречения президент на тая "държава". Номиналният президент на тая “държава” (всъщност кочина), е не само агент “Гоце”! Той има далеч по-важни личностни и “професионални” характеристики от “агент Гоце”.

  Една такава характеристика е, например, че в битността си на “историк на БКП” (”доцент” в така наречения “Институт по история на БКП”) Първанов е “специалист по делото” на терориста Дядото и масовия убиец Гошо Тарабата.

  Нещо повече, Сирищника е голям фен на масовия убиец Гошо Тарабата - индивид, отговорен за изпращането на хиляди българи в ГУЛаг, а след 09.09.1944 за избиването без съд и присъда на десетки хиляди. Той държи в кабинета си негов портрет:

  http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mailcobalt/my_photos.

  В държави като Германия за поставяне на обществено място на портрет на Хитлер СЕ ПОЛАГА ЗАТВОР! И за такова деяние може и да доживееш края на дните си в затвора.
  Разбира се, това тук не е Германия! Това тук е една “държава”, много по-точно определима като истинска кочина! И заради такива като агент “Гоце”!

 33. 35 Профил на Подвързачов
  *****
  Неутрално

  Гоце, Боце, що така
  Гоце Делчев припика?
  В името на комунизма
  ти срази македонизма
  и на българите вожд
  стана за кодош.

 34. 36 Профил на RICHARD
  *****
  Гневно

  Комунист никога не подава доброволно оставка....

 35. 37 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  В указ номер 1467, обявен с министерска заповед номер I-2470 от 1 август 1974 г., наред с организацията, методите и средствата е записано, че Държавна сигурност осъществява своята дейност под ръководството и контрола на ЦК на БКП, респективно Политбюро и първия секретар на ЦК на БКП и в изпълнение на решенията на ЦК на БКП, законите и другите нормативни актове. Министърът на вътрешните работи отчита дейността на ДС пред ЦК на БКП, респективно Политбюро и първия секретар на ЦК на БКП." КДС беше репресивният апарат на тоталитарния комунистически режим в България, инструментът за контрол и проникване на българската държава от страна на КГБ и СССР и подчинен изпълнителен орган на КГБ за “износ на революция“ и съдействие на международния тероризъм на сателитния на СССР български комунистически режим. За служители в КДС бяха допускани единствено кандидати,издържали параноични по дълбочината и обхватността си проверки за произход,възпитание и лична морална и идеологическа нагласа за безгранична и безкритична преданост към тоталитарните комунистически идеи и гарантирана готовност да служат безотказно в злокобния, окървавен в безброй вътрешни и международни престъпления,апарат на КДС. Всички без изключение бъдещи служители на КДС бяха съгласувани с резидентите на КГБ в България и критерий за одобрението им бе преценка на КГБ,че кандидатите за служба в КДС ще бъдат пригодни и безусловно готови да служат и пряко на КГБ.

 36. 38 Профил на Deep Blue
  *****
  Неутрално

  Гоце и сега е редактор на очет на ДВ и се отрече от българия даваики мандат на ДПС за съставяне на правителство и нищо чудно че царя го подкрепи и мозер избяга във САЩ с което реши избора в парламента имаики впредвид методите на ДС за ликвидиране на хора даже и свои с цел увеличаване на правомощията на репресивните органи в държавата с укази на президента и премиера

 37. 39 Профил на АНАЛИЗАТОР!
  *****
  Неутрално

  Въпрос към ПЛАТЕНИТЕ манипулатори! Доказано е, че от приватизираните 28 милиарда само 2 влезли в хазната, а 26 в нечии джобове? Може ли някой да каже КОИ СА ДЖОБОВЕТЕ? За информация на манипулаторите в Унгария също е извършена приватизация ама тяхното правителство и министър председател още през 1995г., с 8 млн.долара изплащат външния дълг на Унгария! Вижте къде е днес Унагрия. Как е при нас и защо не бе изплатен външния ни дълг от "другаря" Костов? Щото много обичаме да крадем "другари" манипулатори. Е, затова и разбирам, че Ви е кофти и с "квалификации" не става тая работа. Ами Кремиковци шътнат на Захариев за 1 лев, кой го направи? Ами БГА-БАЛКАН на цената на един тристаен? Ами Нефтохим на кого бе буквално "дарен" с оглед платената сума? Ами курортните комплекси, Слънчев бряг, Златни пясъци я отворете системата ДАКСИ? Да продължавам ли лъжци със лъжци? Я да видим милиционерите и доносниците щом толкова Ви вълнува тази тема? В СДС,ССД и ДСБ пълно с такива! Доносник до доносник, милиционер до милицинер! На кого ги дрънкате Вие бе? Сега В.Филипов плюе по др.Костов, ама преди като си го взема и постави на Булгаргаз, Филипов бе прост старшина- закупчик в МВР през1989г. И понеже Филипов направил много по онова време за ония "студенски дружества" творение на СДС де в зората на демокрацията вкараха маса алкохол и цигари, той впоследствие се оказа виден "демократ" и шеф на газта. 15 поколения напред е оправил синковеца, като бивш шеф на Булгаргаз и то благодарение на "другаря" Костов.Сега се мълчи по това. Впрочем вижте тези дни комисията по досиетата какво направи. Гоце, та Гоце, а доносниците при Стоянов и Желев те какви са бе, мълчим си нали, не ни изнася? Те, да не би да са Херувимчета, света вода ненапита? Я да Ви чуя? Помните ли словата на писателя Леонидов по повод виждането му защо комисията АНДРЕЕВ е забоксувала. Е, че как няма да забоксува, като Леонидов е казал - в НСъбрание от "лявата" страна седят ОР-етата, а от "дясната" ръководените от тях агенти/секретни сътрудници/!Нещо по въпроса "другари" манипулатори? Я малко се поозаптете и не дрънкайте. Колкото повече дрънкате глупости толкова по дълбоко ще Ви вли...а! Продължавайте да "милиционерствате" в същия дух, та да видим колко "милиционери" ще изкочат от десните демокрaтични редици...? Повторението е майка на знанието. Я още един път попрочете на линк: http://analysis.actualno.com/news_105557.html как приятелите на Командира, "другарите"- бизнесмени МАЯ и ГЕОРГИ КИРЧЕВИ, собственици на хотела -убиец направили показно, как се краде соц.- НАРМАГА и строим КОМУНИЗЪМ в собствените фамилии.Четете и се учете!

  АНАЛИЗАТОР!
  ЕКСПЕРТ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!

 38. 40 Профил на Deep Blue
  *****
  Неутрално

  Бате Гоце е герои
  на писта за мотори
  Мото Гуци гледа тои

 39. 41 Профил на BIG AL....:))))
  *****
  Неутрално

  Виж какво "полу-анализаторе"..Днс става дума, за т.н.доносник -ГОЦЕ-недоразумението-Бългрски президент !!??..Ако- ти -утре или аз .или КОЙТО и да е СТАНЕ президент-бидейки ДС-боклук-ТОГАВА ШЕ го обсъждаме НЕГО/теб, втори, трети и т.н./За нормалните българи-НЯМА ЗНАЧЕНИЕ-КЪДЕ си бил-си се покрил-при Костов , Стоянов , желев..Преди.ПРЕДИ да отидат ТАМ-ТЕ ВЕЧЕ са БИЛИ "доносници на ДС-сиреч , боклук..)И за това става дума-СЕГА-ОЩЕ НЕ ГИ ЗНАЕМ, а като НЕ знаеш :КОЙ , кой е в нещастна БЪЛГАРИЯ-не можеш да обвиняваш-били тук, били там -в СДС и прочие..И аз съм бил в СДС- и НЕ съм БИЛ , представи си,строител на ДС- БЪЛГАРИЯ..)Всеки САМ отговаря за деянията си,или пък си последовател на Добри Джуров-"времената бяха такива"..и затова ли БЯХТЕ БОКЛУЦИ ??..ха,ха,ха,ха АМИ ,представи си- НЕ ВСИЧКИ в България бяха червени БОКЛУЦИ..Имаше и нормални българи..) А дали някой в СДС-е покривал доносниците-това е друга тема..Ще се разбере..Защо ли ,обаче , САМО в БКП-БСП-ДПС..това е било0"чест" и прочие..защо ли СЕГА-МУЛТИ-милионери и МИЛИАРДЕРИ-са хора-от ТАМ-от ДС.??Това е въпросът..Ако си бяха останали в миналото-никой нямаше да се "занимава с тях.НО след като са ШАМПИОНИ в ГРАБЕНЕТО и ДНЕС и СЕГА-на БЪлгария??.Да мълчим ли ??..няма да стане..другарю експерт.НЕ-червена БЪЛГАРИЯ, ни е по-скъпа..))

 40. 42 Профил на тт22
  *****
  Неутрално

  А бе той и Варненския Метрополит Кирил каза, че не е агент на ДС но се оказва, че под юргана има много скрити молци.Хапват си тайно и се наслаждават на царски живот.А за хората мъгла в очите. Сбогом България!

 41. 43 Профил на gotze
  *****
  Неутрално

  предсротцхни избори за президент и парламент

 42. 44 Профил на Георгиев
  *****
  Неутрално

  Другарю Анализатор,
  1. Не виждам връзката между "Гоце" и Костов. Поне на Костов не са му извадили псевдонима, нали? Ти си много информиран - ако греша, поправи ме.
  2. Признавам си, че падам малко фен на Костов (подчертавам - малко). И няма как, когато започна да го сравнявам с Жан или царя. Със Сергейчо изобщо не го сравнявам - няма смисъл.
  3. Непрекъснато се говори за приватизацията на БГА "Балкан" и Кремиковци. А в какво финансово състояние бяха, кой искаше да ги купи? За нефтохима не говоря - нямам представа там какво е било дереджето.
  Между другата, и аз преди време продадох един мезонет (ама не от измислените - беше с пет спални, три бани, будоар, дневна и трапезария с размерите на социалистически двустаен, гараж колкото гарсониера и куп екстри) за смешни пари - не искам да си спомням. Ама бях в технически фалит и ми трябваха малко свежи пари.

 43. 45 Профил на НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!
  *****
  Неутрално

  Не бъркате "другарю" Георгиев, разполагам с МОЩНА ИНФОРМАЦИОННА БАЗА в състояние да помете всеки ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТОР дръзнал да тръгне срещу ИСТИНАТА и интересите на ОТЕЧЕСТВОТО! В живота не съм злоупотребил и с една стотинка от държавното,не съм КРАДЕЦ и днес някои омазали се в МРЪСОТИЯ за сметка на Народа да излизат и се правят на по големи католици от ПАПАТА няма да стане. Платих превисока цена в личния живот и служебен статус и манипулаторите за съжаление пребогати днес, си позволяват да се гаврят с ИСТИНАТА. Бих казал - СРАМ и ПОЗОР! Вие говорите за финансовото състояние на Нефтохим, БГА Балкан и т.н! Тези дружества както много други от мистър 10% и други "умници" бяха УМИШЛЕНО разпардачосани и раздадени на "наши" по списък хора! Приказките за лошото им финансово състояние е за наивници! Разбира се, че нещата с тях не стояха така но, това е друга тема. За да бъда пределно ясен вижте телекома БТК - един от малкото хора запознат на 100% как седи въпроса с тая компания! АБСОЛЮТЕН ГРАБЕЖ на златната перла на България пред очите на цялата общественост и реакция никаква! Великия фонд АДВЕНТ бе сменен с друг фонд пак американски, ако трябва с трети, четвърти но ИГРАЧИТЕ едни и същи с българко ЕГН! Това лимонадения ТОР и прочие милиардери са подставени лица привлечени срещу дебела комисионна да играят тази роля пред публиката. Тези момчета и момичета са планираните по "списък" КАПИТАЛИСТИ днес вече МУЛТИМИЛИОНЕРИ но за чия сметка? Заплатата пияра- жълтурковеца Д.Цонев уреден на "ЯСЛА" е 20000, а на бившата шефка на КРС ГЕГАНА СЪРБОВА продала държавните интереси като държавен служител, сега като адм.Директор в телекома е на 25000! Коко е е минималната? Изводите ги оставям на Вас "другарю" Георгиев и продължавайте съвместно с другите парашутисти-манипулатори да плюете по мен.Може и да спечелите от това -знае ли човек на кой господ се кланяте.

  АНАЛИЗАТОР!
  ЕКСПЕРТ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!

 44. 46 Профил на Bylgarin
  *****
  Неутрално

  Ей, ма като гледам всички сте експерти тука, за какво тогава пишете по форуми а не се занимавате с политика...Дееба загубеняците - Костов и Царя ограбиха България, а тея тръгнали да викат против Първанов. И кво като е бил Гоце, като че ли на времето ДС като дойдат да те питат за работа е можело да откажеш.

 45. 47 Профил на до Bylgarin
  *****
  Неутрално

  Bylgarin когато каже Адлъжен си да кажеши и Б! ЯСЕН ли съм или още трябва да обяснявам! Няма да говориш полуистината а цялата ИСТИНА
  1. АБСОЛЮТНО ВЯРНО е казаното от теб, но не достатъчно;
  2. Длъжен бе да кажеш и за ония "другари", които забравиха КЛЕТВАТА,хвърлиха чесста в кошчетата за боклук,скриха червените книжки в задния джоб на панталона.и грабиха държавното съвместно с КОСТОВ и МАДРИТСКИЯ ЛЪЖЕЦ!
  3.ПЪЗЛЬО полубългарин си ТИ, защото в интервюто дадено в три броя на в-к Труд от члена на ПБ на ЦК на БКП, ЙОРДАН ЙОТОВ е посочил, кои направиха промените 89г., в РБългария, от коя канцелария тръгнаха и чии "деца" се облажиха от тях. Ами написаното то Георги Тамбуев за НОМЕНКЛАТУРАТА! Туй що го премълча бе синковец? 4. Такъв си бил и в миналото - един подлизурко и страхливец, но днес със сигурност богат КАПИТАЛИСТ - почтен "честен" бизнесмен, КРАДЛЬО, участвал в обира на държавата и Народа.Тръгнал на АНАЛИЗАТОР да ги дрънка врели некипели! Марш от ФОРУМА!

  АНАЛИЗАТОР
  ЕКСПЕРТ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK