Започва курс за консултанти по европроекти

Всички, които искат да работят в сферата на консултанските услуги по проекти на Европейския съюз, могат да участват в сертификационната програма "Управление на европейски проекти" на Американския университет в България (АУБ). Тя ще се проведе за седми път от 12 януари до 27 юли 2008 г., а крайният срок за кандидатстване е 21 декември 2007 г.


Програмата е отворена за мениджъри, банкери, експерти и администратори. Обучението е на български. Участниците ще получат информация за приоритетите и механизмите на действие на структурните фондове и оперативните програми за България. Освен това успешно завършилите курсисти получават сертификат от АУБ.


Учебният план е разделен на осем модула, които акцентират върху специфични теми, като всеки е с различна продължителност. Обучението завършва с изготвянето на проект по европейска програма. Таксата е 2100 евро, като покрива преподаването, допълнителните материали и използването на техническата база на АУБ.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK