Вместо траур - хайка за вълци

Вместо траур - хайка за вълци

© Дневник"Хайка за вълци организираха за президента на България Георги Първанов служителите на Държавното лесничейство - Симитли, в събота, 1 март. Така, когато отчаяни семейства трескаво издирваха изчезналите си близки, а България оплакваше жертвите от пожара във влака София-Кардам, държавният глава отиде на ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли.На въпроси на "Дневник" същия ден:


към пресслужбата на "Дондуков" 2


Бил ли е президентът Георги Първанов сутринта на 1 март в хотел "Димарио" в района на Симитли?


- Президентът не е бил в този хотел, очевидно някой се опитва да си прави реклама на чужд гръб.


А бил ли е президентът на 1 март на ловен излет в района?


- Това е отговорът ни


Отговорът ви е, че не е бил в хотела, а бил ли е в района?


- Това е отговорът ни.


към депутата от БСП Стоян Проданов ( приватизатор на фирмата за ремонти и поддържане на пътища "Техностройинженеринг", разследван за фалита на Ямболската търговска банка, като през октомври 2007 г. СГС свали обвинението срещу него по липса на доказателства):


Били ли сте на лов в района на Симитли на 1 март?


- Ходя редовно на лов в събота и неделя, спазвайки закона. На 1 март бях на хайка за вълци, но не съм длъжен да ви давам подробности.


Бяхте ли с заедно с президента?


- Дори и да знам, не ми е работа да давам информация дали президентът е бил.


За пазената в тайна хайка бе създадена отлична организация от временния шеф на Държавното лесничейство - Симитли, Борислав Кутузов, наричан от подчинените си Генерал Кутузов. Служителите на лесничейството са играли ролята на гоначи на хищниците, но понеже не им стигнало времето, не успели да изкарат вълци , които да паднат на мушката на Първанов. Така той прострелял само една лисица. Държавният глава се появил пред хотел "ДиМарио" в Симитли в 5.30 ч в събота сутринта, още от петък вечерта хотелът бил заварден от гардовете на Националната служба за охрана.
Държавният глава е бил придружаван от депутата Проданов, а по непотвърдена информация и от шефа на агенция "Митници" Асен Асенов.


Не пишете нищо, това е строго пазена тайна, посъветваха репортера на "Струма" ловците от симитлийската 39-а дружинка и горски, организирали хайката.


Според Закона за лова хайка за хищници се провежда целогодишно, но по искане на населението или местната администрация заповед се издава от шефа на Държавното лесничейство, в случая Борислав Кутузов, съгласувано с Регионалното управление на горите. Няма искане за хайка от страна на местното население, както и от ОбА - Симитли, кметът Апостол Апостолов не е бил уведомен за визитата на държавния глава, стана ясно вчера. Няма нищо лошо в това президентът да идва в района, харесал е Куматиница, какво повече, коментира по телефона градоначалникът Апостолов.


Както "Струма" писа, по идея на Апостолов, на която все още се изясняват детайлите, на източния край на Куматиница ще бъдат поставени барелефите на президентите на България Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов. Така Куматиница трябва да стане нещо подобно на планината Ръшмор в САЩ, където са изсечени лицата на американските президенти Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Теодор Рузвелт и Абрахам Линкълн."снимката към материала е от www.pishtov.com

Ключови думи към статията:

Коментари (217)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на аналфабет
  *****
  Неутрално

  Статията не се нуждае от коментар. Тя самата е коментар. Ех, Гоце, Гоце!

 2. 2 Профил на автор
  *****
  Неутрално
 3. 3 Профил на Язе
  *****
  Неутрално

  Ами трябва си барелеф - те президентите Желев, Стоянов и Първанов са къде-къде по велики от Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Теодор Рузвелт и Абрахам Линкълн

 4. 4 Профил на :-)
  *****
  Неутрално

  БРАВО !!!
  ТЕ ТОВА Е ЛОВЕЦ !!!
  ЕВАЛА(както би казал Доган) !!!

 5. 5 Профил на Sunder
  *****
  Неутрално

  Пак гласувайте за този помръшляк и тройната коалиция.

 6. 6 Профил на Mano Chao
  *****
  Неутрално

  Президентът сериозно започна да се излага...

 7. 7 Профил на Гоце
  *****
  Разстроено
 8. 8 Профил на richard
  *****
  Гневно

  Оставка за Гоце...срам за всички ни трябва да бъде,че имаме такъв президент..

 9. 9 Профил на барелеф
  *****
  Неутрално

  Нека да му се направи барелеф. Една малка подробност - този барелеф се прави посмъртно, така че може да направи нещо по въпроса, вместо да ходи и да убива животни.

  Освен това създателите на барелефа на Ръшмор "се спират на фигурите на четиримата президенти като символи на раждането,
  философията, обединението и експанзията на американската нация".

  Ако смятате, че това са хората...

 10. 10 Профил на Surprised
  *****
  Неутрално

  Е те на тоя веднага да му връчат приз
  "Supertrash"!

 11. 11 Профил на Филип
  *****
  Гневно

  Срам ни е...мен ме е срам, че е ченгенце...от най - долните, като другите от Историческия факултет на СУ...А този е егати гнусното влечуго!
  ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!

 12. 12 Профил на B52
  *****
  Неутрално

  Гьонсуратлък от КЛАСА!
  Все пак от Сири6тник идва 4овека.
  Селянин, население от поданици, които го търпят. Разбира се виновен е Костов!

  Народе, с такива "управлява6ти" не се 4уди 4е си толкова беден!

 13. 13 Профил на Аз също
  *****
  Гневно
 14. 14 Профил на atanas
  *****
  Неутрално

  Аз мисля че този трябва да отиде до Канада със самолет ту154, ако не ни късмета по време на пътуването, я колесник, я друго нещо, пък може и нещо да пламне като кушет вагон, знае ли човек, тогава късмета може да ни излезе при лова. Белите мечки хич не долюбват такива мухльовци. Колкото до гамата до-ла-ре, мисля че онзи Стойков все още не е изпукал всичко от онези евромилиончета и ще може да отпусне нещо. Късмета ни ще бъде пълен ако си вземе за раздумка цялата си пършива кохорта-блюдолизци и мишоци-Тошевци и приятели.

 15. 15 Профил на Сите от един дол дренки
  *****
  Неутрално

  Виденов тропаше хорце когато горяха войничетата,
  Гоце се "забавлява" не по-лошо ...
  Общото между тях - БКП, ДС ... и едни хора, които не искат да мислят когато гласуват.

 16. 16 Профил на господар на ефира
  *****
  Весело

  едно време раздаваха господари на ефира раздаваха едни иронични награди, дали ше има за президентството?

 17. 17 Профил на ANTI
  *****
  Неутрално

  Срам и позор,СРАМ И ПОЗОР.Само като си помисля 4е хора като него надживяват млади здрави мом4ета и моми4ета като тези които са били на влака на този ден ми се гади,просто ми се гади.После изродите се 4удят защо съм бил негативно настроен към живота,на ви го отговора,ЗАЩОТО ЖИВОТА Е ПРОТИВЕН И Е ПЪЛЕН С НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ КАТО ТЕЗИ.тъпите изроди нека да се радват и да се веселят,накрая оба4е то4но както в библията,ще изгорят от собственото си безхаберие.

 18. 18 Профил на Червенотиквенчковче
  *****
  Гневно

  Другари, не вервайте на подобни гнусни инсинуации на гнидавата опозиция!
  Машинистът, кондукторът, няколко стрелочници и кантонери и още няколко невинни нещастника да бъдат обсени на семафора на гара Червен бряг за назидание и това е!

 19. 19 Профил на Червенотиквенчковче
  *****
  Неутрално

  А, забравих - Костов е виновен!

 20. 20 Профил на анонимен
  *****
  Гневно

  Позор!!! Сега вече ако не си подаде оставката...

 21. 21 Профил на Вижте това
  *****
  Неутрално

  До номер 17, но и до другите: не им се ядосвай на такива, недей прекалено надълбоко да задълбаваш в тия теми, няма смисъл. Поне не се ядосвай. Това не значи да ги одобряваш, но трябва да знаеш, по-точно да вярваш, че за всяко действие си има отплата, пък всеки сам решава за себе си. Несправедливост на този свят е имало и винаги ще има. Все пак Първанов бързо е тръгнал за София, макар че и с празненствата си погоди лек номер, а Бойко Борисов не пропусна да се възползва от слабостта му. Дори точно му я посочи - зарята. Не трябваше да има заря за празненствата, дори и те да не се отменят. Въпреки че самата Русия очевидно придава по-малко значение на 130 годишнината, отколкото Първанов. Но все пак, по-добре е така отколкото празнуването на 120 годишнината...

 22. 22 Профил на Вижте това
  *****
  Неутрално

  Все пак, ако някой вярва, че тоя гьонсурат е загрижен за друго освен за собствения си рахат - да се осъзнае бързо!

 23. 23 Профил на гто
  *****
  Неутрално

  А къде е бил министър-председателят? Сигурно пак се е крил под полата на мама, докато тя му правела блинчики

 24. 24 Профил на качамак
  *****
  Неутрално

  А той е социален президент,не говорете такива неща!Такъв идиот е,че се срамувам,че ми е президент,въпреки че ,слава богу,не съм гласувал за него!Мазник безподобен!

 25. 25 Профил на качамак
  *****
  Неутрално

  Както е казано по долу,Костов е виновен,разбира се,да се оплюе в Труд и от с.т.

 26. 26 Профил на Нормален
  *****
  Неутрално

  Има, има разлика между homo sapiens и homo bolchevicus.

 27. 27 Профил на Любим мой соц
  *****
  Неутрално

  А, е и? Тука само чужбинци ли пишат? Аз за никакъв траур никъде не съм ни видял ни съм чул някой нещо да говори из Софийско нито смятам и да се занимавам.

 28. 28 Профил на дедо
  *****
  Неутрално
 29. 29 Профил на Alf
  *****
  Неутрално

  Гоце, ти си пълен боклук

 30. 30 Профил на meteor
  *****
  Неутрално

  време е за пе4ено ДС-месо, което отдавна трябва6е да сме забравили, 4е е изгоряло, о4евидно е, 4е ако това не стане, нас ни 4ака съдбата на тези деца, мъже и жени от влака...най - малкото в метафори4ен смисъл, възмездие 6те има, сигурен съм, винаги има, надявам се само да имам удоволствието да съм един от тези, които 6те бръкнат с факлата в кладата на която 6те се пържат...доган, гоце,стани6ев,местан,виденов,бо6ков,...уффф и о6те много, не е необходимо да ги съдим, те свинете, така или ина4е и без присъди ги слагат на масата, нали трябва да се живее...

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 32. 32 Профил на delyan
  *****
  Неутрално

  Човека е работил за ДС и е бил и продължава да бъде комунист. Но това не най-лошото. Най-лощото е че овцете го преизбират! Човека просто се възползва от ситуацията. Кажете кой да виниме тук!

 33. 33 Профил на Flame
  *****
  Неутрално

  Най-страшното е,че в тази държава човешкият живот вече нищо не струва.Също като в матушка Русь,на която се кланят и от която винаги са се учили продажните ни и безродни управници.

 34. 34 Профил на Тодорчо
  *****
  Неутрално

  Абре кви сте вие тука че се шашкате толкова бре? Надали живеете тука щото я не съм видел 1 у градо дето даже и да обръща некакво внимание. Виде си че отдавна си живеете на мекото и сте забравили че живота е евтин, труден и несправедлив. Я си гледам у паницата пък нека Господ се занимава с паниците на другите. Всеки веч се оправя сам, койт е тръгнал на другите да разчита веч е с единия крак в гроба. И така е от 89 насам.

 35. 35 Профил на Соколов
  *****
  Неутрално

  Добре де човека е на лов, обмисля нещата в природата, какво толкоз гюронтия вдигате...ми не е лесно да си президент на шайка овце.

 36. 36 Профил на Почитател на БКП/БСП
  *****
  Неутрално

  Президентът е избран от българският народ и никой няма право да се оплаква от него!
  Не закачайте народният любимец и избранник.
  Какво разбират тиквите, дето ги носите на раменете си?
  ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ И ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ СИ СКА!

 37. 37 Профил на Кротал
  *****
  Гневно

  На президента не му пука, защото това му е втори мандат на трети по конституция няма право. За това му е все тая, какво си мислят хората за него. Но да не забравя, че бог забавя, но не забравя. Бог да прости загиналите.

 38. 38 Профил на  вълк
  *****
  Неутрално

  Ауууууууууууууууууууууу!!!фуйййййййййййййййййййййй!!!

 39. 39 Профил на авджия
  *****
  Неутрално

  Дали е хапнал нещо опечено за да се подкрепи

 40. 40 Профил на ГОЦЕ Е СРАМ ИРЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ
  *****
  Гневно

  Странно, винаги когато гледам Първанов по телевизията или чета нещо за него, изпитвам особено чувство - смесица от срам, национална безнадеждност и комунистическа омраза!
  Но не е ли още по-срамно че ние, дето уж се възмущаваме от него – той е разбойник, той е доказан безсрамник, друго от него не можем да чакаме! – А в същото време ние си мълчим и го оставяме да се разпасва още и още?!
  Най-голямото нещастие за една дължава е да бъде управлявана от комунисти. Виждаме пълната деградация на държавата и на отделните хора - отвратителна корупция на всяко ниво, прости хорица, чакащи за всичко от държавата.

 41. 41 Профил на abe hora
  *****
  Неутрално

  еми човекът е бил потресен от трагедията и е отишъл да се разтовари от напрежението. убеден съм, че през цялото време е бил в контакт с институциите какво става с влака. даже сигурно се е помолил в гората

 42. 42 Профил на Джордж Клуни
  *****
  Неутрално

  Ха, имало медии, които не са с наведени гаши пред президента. Браво!
  Но Лошо, Лошо за президента. Средното ниво винаги си проличава дори, когато по случайност седне Високо.

 43. 43 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Гоце е срам и резил за България, но не и в очите на повечето българи. Такива като тебе, изпитващи срам и отвращение от хора като Първанов, са единици. И крайно време е да разберем това!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 44. 44 Профил на Свинята Гочев
  *****
  Неутрално

  1. Гоце стана президент с гласовете на малцинството (жални пенсионери и доста мангали);
  2. Залагам си колата, че утре новината за авджията Гоце няма да видим на страниците на "Труд" и "24 часа"

 45. 45 Профил на минувач
  *****
  Неутрално

  Надявам се, знаете значението на думата Impeachment.
  Съжалавам, че трябва да употребя грозни думи, ама този път комунягите наистина се о.... Виденов е сладко бейби в сравнение с тези гадове.

 46. 46 Профил на Човка
  *****
  Гневно

  Кво па се пенявите толкова - кво е требвало да направи президентга - да грабне маркуча и да гаси ли? Или може би да се самобичува преди харакирито??!! То квото е трябвало, управниците не са го направили ПРЕДИ инцидента .... След дъжд качулка звучи като "Извинението е второ нахалство"

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 48. 48 Профил на Жан Начев
  *****
  Неутрално

  Традициите и приемствеността са сериозна работа в средите на комунистите.
  Жан Виденов игра хоро след смъртта на войниците на Околовръстно шосе.
  Любомир Начев гледа ревю след смъртта на полицаите в Люлин.
  Гоце пък ходи на братоубийствен лов за лисици след трагедията с влака.
  Учудва ли ви нещо въобще???
  Очаквате ли да се случи нещо?
  Пасете, мили лисици, пасете...

 49. 49 Профил на Данте
  *****
  Неутрално

  Егати руският комбайнер, младежката прическа на другарите мракобесници, почти наивно изражение със загадъчна сериозност. Така или иначе нищо няма да кажете съучастнико млад.

 50. 50 Профил на Иван
  *****
  Гневно

  Гоце не ставаш за президент...

 51. 51 Профил на попа
  *****
  Неутрално

  ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА ПОЛОВИН СВЯТ СЕ ВЕСЕЛИ, ПОЛОВИН СВЯТ ТЪЖИ. ТАКЪВ Е ЖИВОТА И АЗ АКО МОЖЕХ БИХ БИЛ НА ЛОВ ЗАЩО НЕ. КАКВО Е ВИНОВЕН ПЪРВАНОВ ЗА ПОЖАРА, АКО Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ПАК ТОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН. В МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ Е КАЗАНО, ЧЕ ВРАТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТКЛЮЧЕНИ. В СОФИЯ ИМА МНОГО СГРАДИ С АВАРИЙНИ СТЪЛБИЩА И ВСИЧКИ ВРАТИ КЪМ АВАРИЙНИЯ ИЗХОД СА ЗАКЛЮЧЕНИ И КЛЮЧОВЕТЕ СА ПРИ ПОРТИЕРА НАПРИМЕРНО - ПРИ ПОЖАР ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ОТКЛЮЧИ ВСИЧКИ ВРАТИ? не НЕ. ТАКА Е КАТО СМЕ КРАДЛИВО ПЛЕМЕ.

 52. 52 Профил на петроФ
  *****
  Неутрално

  У нас има два вида национален траур-първият е когато управляващите се чувстват гузни за поредната национална трагедия. Както сега. Вторият е, когато те смятат че някой друг е виновен /напр.американският империализъм/ , както траурът при загиналите петима военни в Кербала.
  При първият случай се помайват и снишават, във вторият - се въртят, едва ли не гордо пред тв камерите

 53. 53 Профил на todor_kochev
  *****
  Гневно

  Да се отстреля!С бренеке!

 54. 54 Профил на Нередовен читател
  *****
  Гневно

  Сега чакам следния коментар от Първанов: "Нито патрон, нито убита лисица от мен".

 55. 55 Профил на Стамбо
  *****
  Гневно

  Този цървул е позор за България!Че и аристократ го дава Сирищничкия му безклозетник и путински клозетолизец- нали разбирате, комплекси по Фройд, значи, - който си е нямал свой клозет подсъзнателно лиже чужди кенефи! В Англия впрочем забраниха лова на лисици (с фокстериери). Не че съм против културния лов като антиглобалистите, но трябва да го хвърлим и на западните медии и природозащитници. И то в такъв ден.

 56. 56 Профил на Пламен
  *****
  Гневно

  Непростимо!!!
  Нужно е да му се потърси сметка!!!
  Просто е задължително да се махне от този отговорен пост в държавата. След такава случка не става за лице на тоалетна пък камо ли на държавата!!!
  Долу!!! Веднага!!!

  Журналистите, не спете! Добре сте почнали, не спирайте!

 57. 57 Профил на Стамбо
  *****
  Гневно

  Да, минувач "Impeachmenт", ако го тълкуваме с повече фантазия, май произлиза от "ДА СИ ВЪРВИ НА ПИ..ЧКАТА МАЙЧИНА СЕЛЯНДУРСКА И КОМУНИСТИЧЕСКА"!

 58. 58 Профил на goceto e tolup
  *****
  Неутрално

  а бг населението тъпаци

 59. 59 Профил на живия Илия Павлов
  *****
  Неутрално

  Нищо ново под слънцето! Избран от 70% от 26% от имащите право на глас.СРАМ и ПОЗОР!Аз не съм гласувал и първият и втория път за него.От агент и доносник на ДС друго и неможе да се очаква!

 60. 60 Профил на Уточнение
  *****
  Неутрално

  Когато игра хоро на някакъв събор, Виденов не знаеше за катастрофата и гибелта на войниците. Първанов е знаел за пожара във влака и е заминал да си чеше крастата. Това е разликата. Първанов и Румен Петков поеха БСП след Виденов и наложиха лукановата линия на грабеж, гьонсуратлък, измекярщина и национално предателство. Не че Виденов е цвете за мирисане, но тези са наистина уникални дори за БСП.

 61. 61 Профил на песен на недосегаемия
  *****
  Неутрално

  Че всичко отива на зле
  не ме е*е, не ме е*е
  Че народът мре
  що да ме е*е, що да ме е*е
  Че имам досие
  пак не ме е*е
  припев:
  знам че съм леке,
  но ми е добре,
  а ми е добре
  щот не ме е*е
  (свирука си)

 62. 62 Профил на др. Иванов
  *****
  Неутрално

  Хубаво е да попаднеш на няколко десетки форумци които в деня на траура са отишли на панахидата, след това са се прибрали в къщи и на работа си и цял ден смирено са се молили за душите на загиналите. Наистина е хубаво.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 64. 64 Профил на Анти
  *****
  Неутрално

  До Иванов.
  Разликата между нас и Първанов е, че ние не сме глави на нацията, а той е и действията му показват отношение.
  Освен това съм сигурен, че на много хора им е било тегаво от гадната смърт на 9-мата и не им е било до празнуване и забавления.

 65. 65 Профил на Кирил
  *****
  Неутрално
 66. 66 Профил на Njama Da Kaja
  *****
  Гневно

  Do onzi den trabant Kara6e...I toi kato vsi4ki 4estni biznesmeni proizliza ot Sofiiskia kvartal - Dianabad. Nav remeto sa ritali futbol v u4ili6tnia dvor i se e vozilna trabant.Koga mu porasna i naego rabotata. Prototo kmsomolche se opitva da stane maj i da podrajavana Putin - Nito mu e ne akala, nito na vlastta,nito na parite. POarvanov ne zabravjai otkade si mom4e.....Vseki te znae shot za stoka si...Ne se pravi na velik...I za tebe ima vazmezdie.....

 67. 67 Профил на Fidel
  *****
  Неутрално

  Колкото и да ми е отвратително трябва да призная, че не само Гоце Първанов, но и цялата пошла среда в страната са по вкуса на мнозинството от българите. На нас не ни остава нищо друго освен да пишем по форумите, но без да има кой да ни чуе.

 68. 68 Профил на Петров
  *****
  Неутрално

  А бе Иванов,къде ходиш толкова време?!Усетих по миризмата,че дойде!

 69. 69 Профил на Не му е за пръв път
  *****
  Разстроено

  Село изгаря, пожарни охраняват лов на Първанов

  В-к Атака, август 2007

  В с. Присадец, Тополовградско, пожарът започнал в 15 ч. на 24 август. Хората веднага се обадили на пожарната и опитали сами да се справят със стихията. "Трагедията беше голяма, спомня си кметът, извеждахме хората от къщите и докато се обърнем, те се връщаха обратно за покъщнината си и трябваше пак да ги вадим." Огнеборците пристигнали вечерта към 20 часа, но тъй като пожарната кола нямала помпа, не могли да вземат вода от близкия язовир. Пожарът опустошил всичко.
  Само една специализирана кола без специално оборудване дошла в Присадец. Другите две, оправдали се огнеборците, заминали да охраняват ловната хижа на президента Георги Първанов, който от петък ловувал в Сакар. Докато Гоце отстрелвал дивеч, а пожарникарите пазели горското му убежище, огънят погълнал хиляди декари гори, поля и стърнища. Останали само голи камънаци и димяща пепел.
  За броени часове в с. Присадец изгарят 40 къщи, 40 семейства са остават без подслон. Лунен пейзаж оставя стихията след себе си. Защо президентът на път за София не спря да види какво е останало от селото ни, недоумяват хората.

 70. 70 Профил на до 66
  *****
  Неутрално

  Моля ви се проявете поне малко патриотизъм.Не виждам с какво Путин е повече от наш Гоце, освен по пагон. Ако Путин си беше останал подполковник, днес щеше да е същият като Гоце

 71. 71 Профил на Кети
  *****
  Неутрално

  Първанов трябваше да е на мястото на пожара след час... нямаше ли хеликоптер, нямаше ли мерцедеси и беемвета... ей, тоя и мръсната сган около него са за трепане бе, тях трябваше да подпалят, а не невинните хора да горят живи!

 72. 72 Профил на Гоце
  *****
  Весело

  И ловец съм, и рибар съм, на народа...

 73. 73 Профил на ANTI
  *****
  Неутрално

  И накрая пак по старуму,тук си дърдорят,а кризата продължава,справедливост никаква,от никъде,по никакъв на4ин.Всеки да гледа собственият си интерес просто ве4е не може.Време е наистина да се надигнем като народ или каквото е останало от народа и със време и нужните усилия да пратим тези боклуци в ада.
  Все пак народа сме ние,не те.

 74. 74 Профил на Танго Чарли
  *****
  Неутрално

  А бе, какво сте гракнали срещу човека? Той отишъл там от чувство за граждански дълг за да защити хората в този край от сташните вълци. А те от благодарност искат бюст да му кордисат там. Той не само че е президент, ами нещо като герой се явява чак.Да не мислите ,че му е било до лов!

 75. 76 Профил на др.
  *****
  Неутрално

  Петров, ние трудовите хора работим. Тази дейност е да вземеш да свършиш нещо за да хрантутиш тези дето по цял ден висят във форумите.
  Кети, мила, в публичен дом да е бил не е сбъркал. Когато пожарникари и войници гасяха пожарите, местните се търкаляха на сянка и по кръчмите и коментираха колко зле си върши работата държавата.
  За пожара - Прванов ли качи крадената нафта въм влака? Той ли затрупа коридорите с кашони, въпреки че има ред за превозването им. Той ли пи и пя в купето. Що не се качите в американски самолет и да почнете да вилнеете. Виновен е виновният. Той носи отговорност. Не президентът или патриархът/интересно как не се е споменало за него/.

 76. 77 Профил на от Годо
  *****
  Любопитно

  Дълбоко се надявам,
  че ще видя материала и в печатното издание - като водещо на брой. Дано не остане само тук. Пък да поискат и утре да го включат тв-тата в прегледа на печатааа - кеф. Ей сега да го видим др. Първанов как ще коментира морала на публичните личности. Траур ли, годишнини ли, морал ли, човещина ли - това е просто един невероятен цинизъм

 77. 78 Профил на staykov
  *****
  Неутрално

  Бил е на лов в Симитли за да се настрои по-добре да отстреля Бранко Цръвенковски. След Симитли го среща в Сандански. Дано само и там да не се е осрал и отстъпил пред Макето

 78. 79 Профил на Гоце-фоб
  *****
  Неутрално

  А на следващия ден се правеше на умряла лисица, за това, че Бойко Борисов забранил зарята...

  пълен цървул е тоя Първанов!

 79. 80 Профил на Иван Рилски
  *****
  Любопитно

  "От цървул- трандафор не става"

 80. 81 Профил на Има ли акъл Първанов?
  *****
  Неутрално

  Ако и тази събота-при трагедията-се е помъкнал по акъла на МОШЕНИКА Стоян Проданов от Ямбол-АМА НАИСТИНА ЩЕ КАЖА"Президента ни няма за 5пари акъл!"Чуваш ли,Първанов!

 81. 82 Профил на Мамурче
  *****
  Гневно

  Нали си спомняте войничетата, Виденов и тропкането на хоро? Дано този път паметта на журналистите отново не се окаже къса!!!!!

 82. 83 Профил на На лов за опашка или
  *****
  Неутрално

  неизвестният край на "пердето" от нощния влак.
  По време на лова, Гоце също запали едно перде, и то изгоря. Облекчен, президентът побърза да изкомандва връщане обратно в София, за да занесе по-скоро най-убедителното доказателство, че причината за пожара в нощния влак е едно перде. На път към столицата, гоце подготви и президентски указ: БДЖ да употребява само огнеупорни пердета.
  А, обратно на всички правила, лисицата се спасила в задимената от запаленото перде бърлога и започнала СЛЕДСТВИЕТО: "Какво викахте вие, краченца, като ме гонеше Гоце?" Викахме: "Беж, Лиске, да бегаме! И тичахме, тичахме с всички сили."
  "А ти, опашке, какво викаше като ме гонеше Гоце?" Виках: "Дръж, Гоце, лиса за опашката, дръж, Гоце, лиса за опашката!"
  А, така значи си викала ти, опашке провлачена! - изврякала лисицата. Затова сега ще те дам на Гоце. Да му кажеш и на него, че човек колкото и да бяга, никога не може да бяга пред опашката си. Нито да избяга от нея. НО ... може да я откъсне.
  А иначе, всяка крушка си има опашка.
  А всяка лисица?

 83. 84 Профил на АНТО
  *****
  Неутрално

  Фиделе, има кой да чува бе! Утре ще чуеш колко се чува една публикация във вестник Струма! Утре сутринта гледай трите телевизии, ще чуеш, а може би и още тази вечер по "Европа", която е седесарска та дрънка, собственик й е братът на Петър Стоянов.

 84. 85 Профил на АНТО
  *****
  Неутрално

  Интересно, да не би Иво Прокопиев да е сърдит нещо на БСП? Интересно, бях останал с обратното вчепатление! Сигурно са натиснали някоя негова скрита болка

 85. 86 Профил на Дядо Петър
  *****
  Неутрално

  Нито президент, нито премиер.
  А най-долни помияри.
  По-точно - комуноиди.

 86. 87 Профил на Question mark
  *****
  Неутрално

  А вие форумисти, къде бяхте на 1 март?
  До колкото разбирам и по логиката на повечето от вас на 1 март не е трябвало:
  - да се раздават мартеници;
  - да се консумира какъвто и да е алкохол;
  - да се прави секс;
  - да се забавляваш (това включва: четене на книги, гледане на телевизия, слушане на музика, цъкане на компютъра);
  - да се пътува;
  - да се разказват вицове.
  Траурният ден бе обявен за днес.
  Всички писания от сорта на горната статия са чиста доза вестникарщина.

  Лека им пръст на деветте жертви и поклон пред паметта им.

 87. 88 Профил на НТ
  *****
  Гневно

  Никой не казва къде е премиерът? На премиера ли е ходил, или мама му е правила блинчики, както някой пише по-долу!

 88. 89 Профил на ь
  *****
  Неутрално

  Гоце-Козунака отново е ни лук ял, ни лук мирисал.

 89. 90 Профил на 87 не е в час
  *****
  Неутрално

  заедно с гоце и коалицията. Затова сме на дереджето с ПЕРДЕТО.

 90. 91 Профил на Гуце Сирещянски
  *****
  Неутрално

  Лумпени нещастни,кат сте родени животни ,барем да бехте саламандри!!!Седнали да ми гонят карез оти съм си правел кефа!!!
  Защото аз съм вашия господар и ще си правя каквото си искам и както си искам-както с живота ви,така и със смърта ви...

 91. 92 Профил на pado
  *****
  Неутрално

  Ако в семейството има починал,дали някой от близките ще отиде на развлечение!?Някои от форумните писачи защитават неоснователно Гоце.Не става въпрос,дали президента е предизвикал по някакъв начин трагедията,а да покаже на цялата общественост,че е дълбоко потресен от нелепата гибел на своите сънародници.Той по право е бащата на нацията и неговите действия са на показ и волностите са един вид морална забрана.

 92. 93 Профил на ANTI
  *****
  Неутрално

  Бражо на падо,добре го каза.Слава богу 4е все о.е има умни хора по форумите,а не само тъпи изроди.

 93. 94 Профил на abe, pado
  *****
  Неутрално

  какъв баща бе, по-добре да съм сираче

 94. 95 Профил на Теория на относителността
  *****
  Неутрално

  ДЕВЕТ били! Как ги преброиха. По-добрият въпрос е КОЙ ги преброи? Който брои и изборите? Ми кой друг. В тая държава си има хора за всичко. Случайни хора не броят. Затова не се чу, ни се видя точната бройка на пътниците. Поне на тия от спалните вагони. Преброяващите нещо са се разсеяли май. Високата температура, над 1500 градуса, на пожара си казва своето.
  Точността обаче е нещо относително. Говорим за България. И честността и тя е относителна. В България всичко е относително. Сравнете напр.какво НАПИСАХА първите очевидци от нощния влак.
  Но вижте сега колко още "очевидци" от същия влак, дори от персонала, започнаха да си спомнят как пожарогасители имало бол във влака. Дори хората се препъвали в тях. И как всички пожарогасители си работели. Но причината е, че пожарът горял много силно. Неудържимо силно. Неугасимо силно. Значи основната пичина за пожара е в самия пожар. Мамка му и пожар.
  А защо хората не могли да слезнат и да се спасят? Ми оная торбалана с двата денка от Илиянци запречила целия коридор, и хората пламнали. Това е втората причина.
  Иначе всички врати на купетата били отключени. Ключалките работели като масло.
  Комисията по оглеждане не откри други причини. То и следите бяха старателно заличени де, та и нямаше кой знае какво да се открива. ЩАТЕЛНО провериха все пак дали едно перде може да изгори като го подпалят. И комисията го подпали. И пердето изгоря. Е, пламъците не бяха десет метра, ама Комисията да няма да падне до нивото на Мара Подровната я. Комисията не е случайна работа. Назначена е отвисоко. Да спасява по-ЕДРОТО.
  Та, пак за точността. Като се явят всички "очевидци" (щото тепърва още много "очевидци" ще почнат да си "спомнят", тогава ще ОФОРМИМ и бройката на качилите се пътници.

 95. 96 Профил на Абе въпросителната на 87
  *****
  Неутрално

  Форуимистите НЕ са президента. Президента, избран от хората (ете тоя избран от бабичките), трябва още същия ден да отиде на мястото на катастрофата.

 96. 97 Профил на Човка
  *****
  Неутрално

  Ха, д-р. Иванов - много точно казано! И аз не виждам защо президентът трябва да обира негативите при положение, че по-голяма сган от жепейците не знам дали има. Като се сетя само какви субекти учат в ПЖИ -то - еми от малоумник и от пиандурник нагоре. И не стига, че тъпи, ами и крадливи копелета - сто процента са пренасяли крадена нафта гадовете. Може да не е първопричината за пожара, но със сигурност този факт е спомогнал за скоростното му разрастване. Ама ако ще разнищват жепейци, трябва да почнат от кондуктора и свършат до шефа на БДЖ, щот всичките крадат зверски и са пълни безхаберници
  Вие тука неква агитка симпатизанти на Костов ли сте или на Сидера?! Гледам плюете некви комунисти. Ако си мислите, че па царчето, Костов или лисунгера Борисов са по-малки мошеници и крадци, ХО ХО ХО. Ама некакси много грубичко звучи на гърба на хорското нещастие да се пускат политически пропагандички. Общото между комунистите и народа е, че и едните и другите са еднакво прости и продажни. Така че кво сте ревнали - много стаден инстинкт, тц тц тц. Един кат каже "хоп" и след него още десет - "троп" Дразни ви, че президентът ходи на лов, па вие не, тъй ли? Е, па ходете и вие, стига демонстрации на будно самосъзнание - тея ги знаем - на маса, на чаша и във форум българинът е велик войн, патриот и герой, а па наяве снима с телефонче пожарче и гледа сеир.

 97. 98 Профил на ! ........ !
  *****
  Неутрално

  Кво се пенявите толкоз,на никой за никого не му пука.Ако не беше така-промяна към нормалност щеще да има,а не път към кретнизъм...В България всеки ден за нормалния е национален траур...

 98. 99 Профил на минавам си
  *****
  Неутрално

  Гот, гот, забелязвате ли, че се включи президентската администрация по-горе.
  Плащат - Масларова праща на държавни чиновнички да чатят по форумите, сега и президентската администрация се включи. Даниту стачката и той го можеше...Пробват да обърнат мнението във форумите. Да прехвърлят топката към най-дребните риби, жепейци, кондуктори, чичковци и лелички. А стига бе, ченгетата на това ли ви учеха!? Много тъпо наистина.
  Ние питаме къде е бил Президентът и Станишев и се съсредоточаваме върху основното.
  На дребните риби и без туй ще им намерят цаката.
  Хайде, Дневник, утре на първа страница и на хартия!

 99. 100 Профил на Bira
  *****
  Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK