Депутати от "Атака" опитаха саморазправа с Румен Петков в парламента

Сидеров - три години след създаването на "Атака" трудно контролира политическите си страсти

© Антон Попов

Сидеров - три години след създаването на "Атака" трудно контролира политическите си страстиДепутатите от парламентарната група на "Атака" направиха публичен скандал в пленарната зала, като обградиха вътрешния министър Румен Петков, който беше застанал на трибуната, за да отговаря на въпрос именно на "Атака", съобщи Дарик радио. На помощ се притекоха квесторите и депутати от БСП и ДПС, за да предотвратят физически досег и разправа.


Протестът на "Атака" бе аргументиран с това, че не желаят Румен Петков да отговаря на въпроса за обвързаността на бившия заместник-директор на ГДБОП Иван Иванов с организираната престъпност.


Заради скандала заместник-председателят на парламента Любен Корнезов прекрати заседанието, като обяви, че решението му е заради бойкота на депутатите от "Атака".

Коментари (112)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Bad Religioner
  *****
  Любопитно

  ..."Атака"... не желаят Румен Петков да отговаря на въпроса за обвързаността на бившия заместник-директор на ГДБОП Иван Иванов с организираната престъпност...

  И защо не? Аз например много бих искал Ру Пет да даде отговор на този и немалко други въпроси - в присъствието на адвокат, ако ще...

 2. 2 Профил на Българин
  *****
  Весело

  Е, доживяхме да видим подобаващо отношение към комунист в Парламента!
  Точно така трябва. С такива така. То, като го погледнеш, копеле нагло от всякаде. Е крайно време беше някой да му посмачка фасона! Той нагъл и брутален до дъното на костите си. Аз мисля, че отдавна трябваше да му натрият носа.
  Той ни от дума, ни от намек, ни от кротце, ни от факти разбира тоя комунистическо-престъпен боклук!
  Атака може да са всякакви. Не съм гласувал за тях, няма и да гласувам.
  Но пък им признавам, че откак са влезли във властта, много по-често постъпваха по-адекватно от която и да било друга партия.
  Поздравления!
  Днес е един добър ден за справедливостта в земята Българска!

 3. 3 Профил на А така, Атака!
  *****
  Неутрално

  Тия дни тъкмо си викаш, че тия от парламента нещо са спрели ръкопашните обяснения. То и по цял свят ги е налегнала май умора. Наще поведоха обаче. Ще си гледКаме пак.

 4. 4 Профил на .rid
  *****
  Неутрално

  Не одобрявам такива крайни действия, но от друга страна БСП показа направо среден пръст на целия българрски народ като сложи Петков да преговаря за новото правителство. Ми пък тази арогантност изисква някакъв отпор в края на краищата, как така ще ни унижават с този гамен.

 5. 5 Профил на Bad Religioner
  *****
  Неутрално

  ...вътрешния министър Румен Петков...беше застанал на трибуната, за да отговаря на въпрос именно на "Атака"...
  Иди разправай после, че в "Атака" нямат нужда от доктор за украшенията върху шийките си!
  Добричката Запалка пробвала да осветли мътилката в държавата, пък не му дават тия, които уж имат интерес от това - и Корнезов услужливо прекратява заседанието...
  От какво всъщност имат интерес "Атака"? Ако тяхното е адекватно поведение, Първанов е Бъфало Бил...

 6. 6 Профил на za parvi pat
  *****
  Неутрално

  За първи път ми харесва нещо направено от Атака - точно така трябва - абсолютна нетърпимост към този кретен.

 7. 7 Профил на среден пръст
  *****
  Неутрално
 8. 8 Профил на ABC
  *****
  Неутрално
 9. 9 Профил на Bulg .ot Amerika - Petkov podade si ostavka - kade si tragnal kuchi sine - ti ne si Bulg. Ruski prodajnik
  *****
  Гневно
 10. 10 Профил на BG
  *****
  Неутрално

  Пак мьжкарите наду6иха месо - хора, политика така в цивилизованоте дьржави не се прави (само в Латинска Америка, в Африка и на Балканите).

  Бьлгарските мьже са ма4овци и не заслужават властта, която имат!

  Атака = БСП = ДПС = ДС

 11. 11 Профил на smisyl
  *****
  Неутрално

  хора, не оставяйте атака да ви вър6и работата, 4е по-зле 6те се нахендрите. и едните, и другите - вън!

 12. 12 Профил на Българин до всички
  *****
  Любопитно

  Ей, момчета и момичета, не бъдете наивни!
  Още преди време един Български президент каза:
  "Неморално е една държава, която сама нарушава правата на собствените си граждани и законите, да иска от тях да ги спазват!"
  Вие за какво настоявате? За цивилизован диалог?
  Е, че след 9 септември 1944 г. кога по земите ни е имало цивилизованост? Че те комунистите въведоха дивата варварщина.
  И така продължават до днес.
  Съгласен съм. Аз също съм цивилизован. Само че, да ви кажа под секрет, цивилизованите мерки изобщо не вървят в диалог с престъпници и варвари!
  Ако не сте убедени, погледнете политиката на Западните страни. С културния - културно, с дивака - по дивашки.
  И защо се изказват неподготвени тези от вас, които говорят, че така се приказвало само в Африка. Не е вярно. Първо, в Африка има доста по-голяма цивилизованост от тук. Например ЮАР. Или Бостсуана. Това са страни, далеч по-европейски от нашата.
  Второ, вие виждали ли сте какви побоища стават в Руската Дума? Не сте? Е, че обърнете на еВБокс7 и търсете "бой в руски парламент" и ще видите.
  Къде няма такъв бой?
  Вие знаете ли, че Южна Корея е една от най-цивилизованите държави не само в Азия, но и по света.
  А там знаете ли какви побои между депутати стават. Ехей - с удри от Тае Куон-до, без майтап!
  Ами в Японския парламент? Че там дори и дами се налагат една друга.
  Тъй че, не бъдете крайно самокритични, нашия случай е бледо подобие на побоищата в други части на света, при това, съвсем не варварски.
  Не ставайте по-големи светци от папата.
  И не бъдете евтини на житото, а скъпи на сламата.
  То комунистите майката ни разкатаха, вие ще апелирате за цивилизованост с тях!
  Ей на! 19 г. не можем се оправи именно, защото тръгнахме към илюзорния "мирен" преход. И кво се оказа? Че няма такъв.
  Или е МИРЕН, или е ПРЕХОД. Но МИРЕН ПРЕХОД няма...
  Така че, ако искате да продължавате да се давите в блатото на комунстическата безотговорност и безочие, продължавайте да апелирате за "мир", "цивилизованост", "со кротце, со благо"...
  Те същото искат и комунистите.
  Те най-много имат интерес от това.
  Ех, що не бях и аз в Парламента!
  Да му размажа мутрата на това копеле Р.Петков.
  И на Р.Овч.
  И на другите комуняги.
  Едва когато почнат да получават адекватни отговори на простотиите си, едва тогава можете да очаквате нещо да променят в поведението си...

 13. 13 Профил на дед
  *****
  Разстроено

  Незнам,заъщомного хора вкл.и Президента и Примиера си въртат задните части и не кажат в очите на този човек,че е голям боклук?Склонен съм да мисля,че и те имат нещо което ги спира.Нещо не дотом лицеприятно.Все пак намериха се и достойни българи да свършат тази работа.Дано в бъдеще стават все повече.

 14. 14 Профил на Хи-хи
  *****
  Неутрално

  Ашколсун на Атака. Ама требало е поне да го замерят с нещо. Р.Петк. така или иначе немаше да каже нищо свестно по въпроса...

 15. 15 Профил на СВОБОДЕН
  *****
  Неутрално

  ..ВЧЕРА ИСКАШЕ ДА ПРАВЯТ ЗАЕДНО ПРОГРАМИ ,ДНЕСКА БОЙ . .СИДЕРОВ ИЗВАДИ ЗАПИСКИТЕ ОТ ПРЕДИ 4г. И СПРИ ДА БЪРКАШ ПЪТЯ . .!!!!!!!!!!!!!

 16. 16 Профил на Bad Religioner
  *****
  Любопитно

  Мили ми родни фенове на юмручното правосъдие,
  дотолкова ли не стопляте в екзалтираността си, че така "Атака" вършат мечешка услуга на обществото?

  Нека Ру Пет се препоти малко от парламентарната трибуна, казвам аз! Да свиква човекът - и съдебна скамейка ще го дочака, преди България да се е свършила - стига преди това да не го удавите в някой фонтан...

 17. 17 Профил на R.P.
  *****
  Неутрално

  Не само от Парламента ше си ида и от държавата

 18. 18 Профил на "ГЛЕДАЙ" и МИСЛИ !
  *****
  Неутрално

  Абе Дневник, само вие пишете полуистина, явно служите на някои интереси!?
  Я прочетете какво пишат колгегите ви от ВСИЧКИ други вестници:
  Сидеров и други депутати изгониха Румен Петков от пленарната зала

  Водещият заседанието Любен Корнезов се видя принуден да прекрати парламентарния контрол и обяви край на заседанието
  18.04.2008

  Водачът на "Атака" Волен Сидеров и депутати от опозицията не позволиха на министъра на вътрешните работи в оставка Румен Петков да говори от парламентарната трибуна днес и на практика го изгониха от пленарната зала.

  Ръководещият заседанието зам.-председател на Народното събрание Любен Корнезов се видя принуден да прекрати парламентарния контрол и спешно да закрие заседанието.

  Скандалът избухна към 13 часа, когато Румен Петкков влезе в пленарната зала и Корнезов покани Сидеров да развие свое питане за връзките на бившия зам.- директор на Дирекцията за борба с организираната престъпност Иван Иванов с престъпния свят.

  Именно с ареста на Иванов преди месец започна огромният скандал в МВР, който доведе до оставката на министъра миналата неделя.

  Волен Сидеров излезе на трибуната и настоятелно поиска ръководещият заседанието незабавно да отстрани от пленарната зала "този индивид тук, който не е никакъв министър и аз нямам какво да го питам".

  "Моля ви да го разкарате от тук и да го изпратите там където му е мястото. Какво ще ми казва?! Той трябва да дава обяснения пред прокуратурата и пред компетентните органи на държавата.

  Отговорът е известен, защото Петков години наред покровителства престъпниците", заяви Сидеров.

  В отговор на забележките на Корнезов, водачът на "Атака" заяви, че самият зам.- председател на Народното събрание нарушава реда и правилника, като допуска лице като Румен Петков в залата.

  "Това са вашите навици от вашата комунистическа партия, Корнезов, но сега не е 1972 г. и ние живеем в свободна държава", извика Сидеров.

  След като се извини на Петков, Корнезов се опита да му даде думата и той каза: "При тази ситуация очевидно даването на сериозен отговор едва ли е необходимо. Още веднъж от тази висока трибуна ще кажа - г-н Сидеров, вие възпрепятствате правосъдието".

  Тогава Сидеров и други опозиционни депутати скочиха, обградиха трибуната и не позволиха на министъра в оставка да говори. Обвиниха го, че си е позволил да дойде в сградата на парламента "с група гавази".

  Корнезов нарече действията на депутатите "саботаж", прекрати парламентарния контрол и обяви край на заседанието.

  "Предсрочни избори и сваляне на този кабинет - това е решението", каза по-късно пред журналисти в кулоарите на парламента Волен Сидеров.

  Според него премиерът Станишев е направил "най-големия си гаф", като е
  определил Румен Петков да води коалиционните преговори от страна на БСП при консултациите за промени в кабинета.

  "Това правителство се доказа като обвързано с мафията и не заслужава
  повече доверие. Румен Петков трябва да бъде задържан и разследван, а не да позори Народното събрание", каза Сидеров.

  Сидеров обясни поведението си, като каза, че от парламентарната трибуна Румен Петков е обидил в негово лице парламентарната група на "Атака".

  Какво стана с прокурорското разследване срещу Румен Петков и защо той не отговаря за закононарушенията, които е извършил като министър, попита Сидеров.

  И по повод днешни пубикации във вестниците добави, че не е казвал, че е готов да преговаря с лидера на ДПС Ахмед Доган.

  "С Доган може да преговаря един много добре подготвен следовател и прокурор, тъй като той е човекът, който създаде обръчите от фирми и мафиотизира държавата", каза Волен Сидеров.

 19. 19 Профил на Peaлност
  *****
  Неутрално

  Тендециозно тука се говори против Атака, защото те са най-големия противник на мафията и разграбването също и турцизирането на страната. Интересно кой мафиоз си плаща тук в Дневник,или той е подчинен на Румен Петков, да се пише против Атака? И интересно, дали ей сега моето мнение ще бъде изтрито и колко ще стои тук, което ще е Потвърждение на думите ми!

 20. 20 Профил на ГНЯВ БЪЛГАРСКИ
  *****
  Неутрално

  ..."Тогава Сидеров и други опозиционни депутати скочиха, обградиха трибуната и не позволиха на министъра в оставка да говори. Обвиниха го, че си е позволил да дойде в сградата на парламента "с група гавази".
  "Предсрочни избори и сваляне на този кабинет - това е решението", каза по-късно пред журналисти в кулоарите на парламента Волен Сидеров.

  Според него премиерът Станишев е направил "най-големия си гаф", като е
  определил Румен Петков да води коалиционните преговори от страна на БСП при консултациите за промени в кабинета.

  "Това правителство се доказа като обвързано с мафията и не заслужава
  повече доверие. Румен Петков трябва да бъде задържан и разследван, а не да позори Народното събрание", каза Сидеров.
  Какво стана с прокурорското разследване срещу Румен Петков и защо той не отговаря за закононарушенията, които е извършил като министър, попита Сидеров.

  И по повод днешни пубикации във вестниците добави, че не е казвал, че е готов да преговаря с лидера на ДПС Ахмед Доган.

  "С Доган може да преговаря един много добре подготвен следовател и прокурор, тъй като той е човекът, който създаде обръчите от фирми и мафиотизира държавата", каза Волен Сидеров.

 21. 21 Профил на Неюрист
  *****
  Неутрално

  В Народното събрание има ли отдел с юристи, на които плащаме? Как в днешния ден Румен Петков ще отговаря като "министър"?! Нали на 13.04. си е подал оставката и премиерът му я е приел?

 22. 22 Профил на Хей
  *****
  Неутрално

  Като видите "новия" кабинет свет ще ви се завие. Почакайте .!!!!!!!!!!!!!!!

 23. 23 Профил на Анализатор
  *****
  Гневно

  Оставането на тройната коалиция на власт е равнозначно на НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Конституцията ни има нужда от генерален ремонт - не може едно правителство така да се е оср.ло и да остава на власт. Трябва да се изработи демократичен законов механизъм за свалянето му, независимо от мнозинството, което има в парламента. Защото най-важното мнозинство е на гражданите-избиратели. Това е МНОЗИНСТВОТО НА ВЪРХОВНИЯ СУВЕРЕН – НАРОДА. Нужна е по-широка и по-висшестояща от парламента институция, която да се свиква периодично, както и в такива критични ситуации. Гражданското общество, чрез тази институция, създадена на КВОТЕН, РОТАЦИОНЕН И НЕПАРТИЕН принцип трябва да диша във врата на парламента, правителството и президента, за да имат те респект от масовия избирател и да носят реална отговорност пред него по всяко време.
  Българино! След 20 ГОДИНИ МИЗЕРИЯ не разбра ли, че ТОЗИ ПРЕХОД Е ФАЛШИВ? Не разбра ли, че законовия гръбнак на този фалшив преход - КОНСТИТУЦИЯТА - ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ? Не проумя ли, че са НУЖНИ ИЗБОРИ ЗА НОВО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ? Не осъзна ли, че ПО-РАЗВИТАТА ДЕМОКРАЦИЯ означава ПО-ДОБЪР ЖИВОТ? Защо децата ти да емигрират и да я търсят в Зап. Европа? Не си ли готов да излезеш на улицата заради БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?
  П.п. “Благодаря” на т.нар. Велик "форумен лидер" за това, че привежда примера с институцията Конвент на Парижката комуна. Припомням му един още по-ранен период от историята на Франция - институцията "Генерални Щати" и решаващата й роля, когато е била свиквана. А и защо ли трябва да се връщаме толкова назад в историята – нека да видим институциите на съвременна Швейцария. Не всичко свързано с комуна и комунизъм е върха на историята. Но не е леко да си полковник от ВВС...с манталитет, генетично увреден от комунистическа идеология.

 24. 24 Профил на коко
  *****
  Неутрално

  лекето Петков - на съд!

 25. 25 Профил на активно мероприятие
  *****
  Неутрално

  Ченгетата от Атака спретнаха шоу - така хем няма парламентарен контрол, хем и лумпените са доволни.

 26. 26 Профил на Peaлност
  *****
  Неутрално

  Те "ченгетата" от атака са добрите ченгета, ами " Повелителя на Фонтаните" какво прави в Парламента?

 27. 27 Профил на EXECUTIVE
  *****
  Весело

  Да вземат да го наритат яко тоя боклук!!!!!

 28. 28 Профил на ВВ
  *****
  Неутрално

  БРАВО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ,,АТАКА,,.

 29. 29 Профил на Дядо Иван
  *****
  Неутрално

  Първанов да праща бързо Р.Петк посланник в Узбекистан близо до Филчев. Вижте как го забравихме онзи "плод-зеленчук" бързо. Но не - РП е още по-голям наглец от оня - ще видите тепърва нагли изпълнения в НС.

 30. 30 Профил на Ваня
  *****
  Неутрално

  Отдавна подозирам,че атака и част от бсп са едно и също нещо,но днес вече съм сигурна за това!
  Винаги готови да помогнат на другарите си,когато трябва да се отговаря публично на неудобни въпроси!

 31. 31 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Тази постъпка на Атака кефи

  gradinko.bg
 32. 32 Профил на "Големият проблем "
  *****
  Неутрално

  “Да възложиш точно на човека, който опъва чадър над хората, които имат връзки с подземния свят, да води коалиционни преговори, е гавра и подигравка с парламентаризма”, категоричен бе Волен Сидеров. Той определи вътрешният министър в оставка Румен Петков като фантом и част от позорната история.
  Волен Сидеров отрече да е казвал, че е готов да води преговори с лидера на ДПС Ахмед Доган. "С Доган може да преговаря един много добре подготвен следовател или прокурор. Доган създаде обръчите от фирми, той е човекът, който мафиотизира държавата. С мандата на Доган днес се управлява България. Това трябва да се пресече веднъж завинаги", заяви Волен Сидеров. Според него трябва да се премине към предсрочни избори и сваляне на настоящия кабинет. Ако сегашните управляващи не се съгласят с това – ще се ударят много зле. "Нека да отидем на избори, нека да не хвърляме зарове, а народът да си каже думата", каза още Сидеров.

 33. 33 Профил на ataka
  *****
  Неутрално

  Браво на Атака! Понякога единствени те представят народната воля..

 34. 34 Профил на екс ченге
  *****
  Неутрално

  Лошото в момента е,че единствено Атака действа адекватно на ситуацията и Сидеров, който смятах за психопат и популист сега действа мъжки. Къде е Бойко да трясне по масата, къде е Иван мургавия или Пламен Импийчмънта? Завряли са се в миши дупки, само по медиите тръбят...
  ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЕ, ЗА ДА СЕ МАХНЕ ТОВА ТОЙНО ЗЛО ЗАВИНАГИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
  ДА СЕ ЗАБРАНЯТ БСП, ДПС И НДСВ СЪС ЗАКОН !!!

 35. 35 Профил на Гражданин
  *****
  Неутрално

  Не съм привърженик на Атака, но браво на Сидеров! Правилно са го изритали от трибуната този нагъл шадраван-бабаит.
  А това че явно той дърпа конците в БСП ще доведе само до едно - цялата им партия ще бъде изритана от властта като през 97ма година.

 36. 36 Профил на Най-после!
  *****
  Неутрално

  Еее, май имало МЪЖЕ в България!Браво Атака!

 37. 37 Профил на Гей Сергей
  *****
  Неутрално

  Трябвало е да го пребият като куче това охранено леке!

 38. 38 Профил на Кр. Кабакчиев, д.ф.н.
  *****
  Неутрално

  Не съм привърженик на "Атака", но поведението на Волен в случая е напълно правилно и адекватно. Не може един индивид, наритан от целия свят, от нормалните българи и дори и от някои от собствената си партия, да има наглостта да излиза да отговаря от пост, от който вече е подал оставка и тя е приета!

 39. 39 Профил на hahahahahaha
  *****
  Неутрално

  Поведението на другаря Румен Петков е като преди време на другаря Иван Славков - Батето. От един учебник четат двамата простаци и какъвто и въпрос да им зададат, отговарят в стил "Бе, я не ме занимавай с глупости"

 40. 40 Профил на ники
  *****
  Неутрално

  Трябваше от Атака да се съберат в кръг около него и да го наритат здраво тоя боклук нещастен. КОМЕНТАРЪТ Е НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН! Мисля, че всички останали средства за справяне с мутрата Р. Петков отдавна са изчерпани.

 41. 41 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Яко, поставени до Петков, дори Атака изглеждат симпатични

  gradinko.bg
 42. 42 Профил на р.петк.
  *****
  Гневно

  пари им даваме, в парламента ги вкарваме, а като се осерат на изборите вместо да се засрамят като глутница ми се фърлят.

  майка им стара националистическа ...

 43. 43 Профил на Бай Иван
  *****
  Неутрално

  Евала Атака!!!!! Волен може да е луд, но в тази ненормална държава по друг начин не става.

 44. 44 Профил на група възмутени читатели на в-к "милиционерска мисъл".
  *****
  Неутрално

  От прочетените 40 коментара, не добих впечатлението, че някой е слушал/гледал парламентарния контрол за да изрази лично впечатление. Показателно. Мнение има всеки. Понеже аз не слушах, а исках да се информирам, останах си без мнение.
  Щото от статията нищо не се разбира. Те го питат, той отговаря, но искат да го бият, понеже не искат той да отговаря.
  Иди разбери.

 45. 45 Профил на R 5kov
  *****
  Неутрално

  Трябва не да го наритат ами направо да го разстрелят наглото комунистическо к@!#%е

 46. 46 Профил на ДС
  *****
  Неутрално

  Браво на ченгето Сидеров.
  Пак успешно саботира парламентарния контрол.

 47. 47 Профил на Юрист
  *****
  Неутрално

  №21 ти си прав.Корнезов би трябвало да мисли като юрист.

 48. 48 Профил на АТАКА=БКП !
  *****
  Неутрално

  Отдавна подозирам,че атака и най-ретроградната част от бсп са едно и също нещо,но днес вече съм сигурна за това!
  Винаги готови да помогнат на другарите си,когато трябва да се отговаря публично на неудобни въпроси!

 49. 49 Профил на Наблюдател
  *****
  Неутрално

  Коментарът на Дневник обаче е под всякаква критика. Извъртяли са работата, че едва ли не Сидеров и хората му са нарушили реда и са хулиганствали, като за отнели думата на Румен Петков. В същност от Атака са защитили държавността като са прекратили по последния възможен начин едно очевиднио нарушение на Корнезов, който е обърнал Парламента на Райчопетковия хан и изправил на трибуната частно лице, разследвано за криминални пресъпления.

 50. 50 Профил на Гочо
  *****
  Неутрално

  Ма ндейте тъй, де ви отиде либовтъ към Партията хранилницъ!?

 51. 51 Профил на Баба Коконица
  *****
  Неутрално

  Ваше Величество, Царю наш, прости на тьез, дету та охулиха, вразуми тьез бизмозъчньи тварьи и ила да на спасиш отнову, какту на спаси навремиту от Костув, бял день да ни види дано!

 52. 52 Профил на Shwarz
  *****
  Неутрално

  Дали ще има един правителцтвен идиот който да си признае и върне откраднатите, далаверски пари. Поне един социалист-утопист.

 53. 53 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Ето тук има по-подробно описание на случката:

  http://mediapool.bg/show/?storyid=138298&srcpos=6

  gradinko.bg
 54. 54 Профил на odd
  *****
  Гневно

  Не мога да си обясня безделието на правителството. Обикновено когато направят поредния гаф или бъде изобличен поредният им грабеж на милиарди, те спретват някоя сензация за отвличане на вниманието. Защо сега няма нищо? Катастрофа с автобус, падане на самолет (не в центъра на София, защото те там работят), източване на язовир и помитане на някое и друго село? Хайде, давайте, какво чакате?
  .................................................
  http://pavel.bloghub.org/

 55. 55 Профил на Хе хе
  *****
  Неутрално

  Комунистите обаче сами се набутват от скандал в скандал. Сега или Корнезов ще трябва да се обяснява защо е позволил на филанкишията Р.Петк. да се прави на министър в парламента, или Сергейчо ще трябва да разясни защо е заблудил всички че маха Петков, а му е оставил правомощията.

 56. 56 Профил на мама
  *****
  Неутрално

  Болен Сидеров според мене е пациент на четвърти километър .Срам за бг народ ,че е дал доверие на такъв психопат ,който със сина на любовницата си срами България и бг парламент .Депутати трябва да бъдат само хора с нормална психика и високи компетентности.Като данъкоплатец на този самозабравил се пигмей протестирам и апелирам да бъде приложен законът за пригодност към дадена дейност. Невменяеми психопати нямат място в най- престижната институция .

 57. 57 Профил на vanja 30=ataka=bkp48 =0
  *****
  Неутрално

  ne si li spomnjash 4e ve4e go kaza,a stiga si pobtarjala ,4e me hvastat nervite ot banalizami.a povtorenieto e maika na zatypjvaneto.......

 58. 58 Профил на хахйах
  *****
  Неутрално

  Волен и неговата дружинка да ги пращаме в лудницата.

 59. 59 Профил на АХАХ
  *****
  Неутрално

  Само на дегардирали хора може да им хареса днешното поведение на хората от А...А

 60. 60 Профил на Българин
  *****
  Неутрално

  Браво на Сидеров! Жалко че само той е протестирал срещу тази очевидна гавра с държавата. След като има въпрос към вътрешния министър, от къде накъде Сульо и Пульо ще се качва на трибуната на парламента да отговаря?

 61. 61 Профил на Кити
  *****
  Неутрално

  Не се хабете какво става в парламента.Чинията ви няма да се напълни.Само натиск от улицата ще реши проблемите.

 62. 62 Профил на Червенотиквенчковче
  *****
  Весело

  Другари, без паника! Другарят Петков ще се престори на Муйович или Уйович или друго подобно сакрално име и всичко ще бъде наред. Важното е да си лапкаме!

 63. 63 Профил на Балък
  *****
  Любопитно

  Уважаеми Господа от Форума,постъпката на Атака в Народното Събрание отговаря на простотията на р.петков.Простотия воюва с простотия.На това ли трябва да се възхищаваме.Има много по умни начини да обориш политическият си противник.Вече мисля че р.петков=Атака.

 64. 64 Профил на Абе ей 44
  *****
  Неутрално

  иди се разходи малко на чист въздух, недей да киснеш пред компютъра без почивки. Никой нищо не го е питал рументипетков, нито от Атака са го броели за въшка там. Но РП влиза, вече като БИВШ министър в залата, и точно тогава другарят Корнезов почва по сценария. Кани Волен да си развиел питането за еди си какво, като по преценка на Корнезов Румен петков бил точният човек да даде отговора. Тогава Волен реагира - земи прочети пак как и т.н. Първо обаче излез подишай малко чист въздух.

 65. 65 Профил на Да, 63,
  *****
  Неутрално

  на простака трябва да му излезеш във вид на простак и половина. Простакът гепва за гушката възпитаните.

 66. 66 Профил на цял век си игра-а-ало
  *****
  Неутрално

  59 води пропаганда за лов на хипопотами и крокодили, пеейки им зайченцето бяло.

 67. 67 Профил на Бальк
  *****
  Любопитно

  До № 65
  Съгласен съм за простака.Но все пак трябва и малко ум.Ако опонента е на същото ниво,какъв е смисълът от спора.Нали трябва да има изход.

 68. 68 Профил на Deep Blue
  *****
  Неутрално

  на някои трябва да се припомни че символа на брюксел е пикаещо момченце в шадраван било то и пораснало в ерархията като министър

 69. 69 Профил на В
  *****
  Неутрално

  До № 30 - може би и ти си от тях,комунистите!?

 70. 70 Профил на АБЕ
  *****
  Неутрално

  ВИЕ МАЗОХИСТИ ЛИ СТЕ ,КОМПЛЕКСАРИ ЛИ СТЕ , ИЛИ И ДВЕТЕ
  ТИЯ НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА /НАЙ-МЕКО КАЗАНО/ ПО НАЙ-БРУТАЛНИЯ НАЧИН , И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС
  А ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПЛЮЯТ ЧОВЕКА ,ДРЪЗНАЛ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ
  СЪЩОТО БЕШЕ И С ЖОРО СТОЕВ- ОПЛЮХТЕ ГО ЗА НУЛА ВРЕМЕ, ЗАЩОТО СЕ ИЗКАЗАЛ ПРОТИВ МАФИЯТА
  НЕ НАРОД, НЕ МЪРША ,А СДУХАНИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ !!!

 71. 71 Профил на az
  *****
  Весело

  има хора, един филм на Коста Гаврас казва се "Амин" нека да го гледа Сидеров и сидерастите. А за наркобосовете и техните
  покровители е друг филм-"Адам и Пол" Обвинявам медиите. Вместо простащини да тиражират мисловна продукция.

 72. 72 Профил на Долу Едип-царската коалиция!!!
  *****
  Неутрално

  Т Ж си отиде но Тежкия Живот не

 73. 73 Профил на Ralin
  *****
  Неутрално

  Геройски се срина другаря Петков
  от запис коварен по време на лов
  макар да докарваше якия влог
  фатално приличаше той на булдог

 74. 74 Профил на gola voda
  *****
  Неутрално

  само не разбирам защо не искат да отговаря, след като самите те са му задали въпроса. Малоумници и от едната страна, и от другата.

 75. 75 Профил на stukar
  *****
  Неутрално

  "Болен Сидеров според мене е пациент на четвърти километър.Срам за бг народ ,че е дал доверие на такъв психопат ,който със сина на любовницата си срами България и бг парламент...." и останалото напиосано от глупака 56 и оснаталите като него. Чети какжо пишат останалите. "На зло куче зла сопа" Ти малоумнико коаво точна наричаш срамене на българския парламент. защото тои отдвана си е не засрамен ами осран. Празната пленарна зала и масожото гласужане с чужди карти, и то по сигнал и то от лумпени на които е збаранено да се изказвяат по какъвто и да е е въпрос. Пред кого да сае правим на инмтелигентни и еропейци бе нещастник, ти и извън БГ да живееше щеше да рзбереш че целия свят ни заклеимава като варвари и ни плюе и то заради тези много преди АТАКА да влезе в парламента. Пред кого вече да се правим на интелигетни като се видя че сме по прости и и от г---ве. Атака е нещото коието трябваше да се получи за да се види за наглото ограбване наречено "преход" трябва да се говори с истинското му име и точно за това са брутални и звучат налудничево и психопатски- защото наричт нещата с истинските им имена. Зщото ставащото е психопатско, ама на вие простите новородени "демократчета" дето от БТВ и Нова не вдигате очи не разбрахте колко тънко бяхте обработени толкова елементарно и като по учебник, като паленца, и само като чуете Атака и ДА си затваряте панически ушите. Ама от кого ли бяхте обработени. На от тия сьщите дето сега пак делят власта. Не ми пука кои стои зад Атака, но поне видях какви са другите. Сами си я домъкнахме и тя е рожба на прехода а не на психопатщината. Ама сега да ви видя плоскомозъчета- Хем да сте натровени до краен предел от сегашните оправляващи, хем да сте и против атака. Как ще стане а?

 76. 76 Профил на Помощ...
  *****
  Неутрално

  Помооощ, полковниците погнаха генерала!

 77. 77 Профил на komunisticheska vecherinka
  *****
  Неутрално

  Всичко ще се оправи,другарите-бандити ще успокоят топката ,ще вземат решителни мерки и сбъркания народец ще заспи в седващия си сън,а тук,малцината по-будни хора ще псуват болшевиките,а те изшбщо няма да чуят. Страната е безвъзвратно собственост на комунистите и никога повече няма да изпуснат властта,всички очаквания са детси мераци,адаптирайте се отново към тези гадове и жовотът да мине,никой не може нищо да направи в България,нито улицата,нито задния двор,нито площада,всичко е умряло,който нр вярва,нека опонира.......

 78. 79 Профил на ВЗЕХ РЕШЕНИЕ!
  *****
  Весело

  Като гледам,какъв цирк разиграват,агентите в народното събрание,взех решение - ще гласувам за истинския политик ИВАН КОСТОВ.Комунистите го мразят,а щом го мразят - значи им пречи,а щом им пречи,зсначи аз ще гласувам за него или за Едвин Сугарев!!!!!

 79. 80 Профил на KORECTOR
  *****
  Неутрално

  Kade e Kostov da doide? da natiri v misha dupka 4engefaitzite i turtzite!!!

 80. 81 Профил на Льольо
  *****
  Разстроено

  Гласувай за Атанасов.Той ще издуха Коств.

 81. 82 Профил на Дебил
  *****
  Любопитно

  За #81 и frognews

  От дебилщина питам:
  Туй ново шоу стил "Гладна кокошка просо сънува" ли е или им е по природа?

 82. 83 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  мястото на Волен въобще не е в парламента...с тази си агресивност само потвърждава това!

 83. 84 Профил на jako
  *****
  Любопитно

  рещу България има заговор, в който управляващите са пионки. В най-добрия случай - коне. Те знаят координатите на всеки свой следващ ход, само защото ръководещият офицер им ги е разкрил. За тях крайната цел е неясна. Но това не ги притеснява особено. Те знаят, че са и ще продължават да бъдат възнаграждавани за вярната служба и това им е достатъчно.

  За съжаление много хора в пределите на България нямат възможност да видят цялата шахматна дъска, поради незавидната перспектива. Но отдалеч гледката е притеснителна.

  Ако ти пука.

  Ако ли не - тя е срамна. Най-вече за българите в чужбина, защото са в пряк, неманипулиран от родни медии, допир с мнението на Европа и света. На тях се пада незавидната роля да отговарят на въпроси и подхвърляния на колеги и познати, научили какво се случва в България.

  Макар и само дребни фигури в схемата, управляващите в София са много умели манипулатори, които изключително успешно държат волана в „правилната" посока. Те извиват ръцете и заплашват заинтересованите мислещи българи, докато останалите се успиват от безсмисленото им бърборене.

  Техните лични подбуди, очевидно, са сто процента користни. Те знаят, че могат да ги постигнат само, ако страната продължи курса си на непрекъснато отдалечаване от свободна Европа и сближаване с недемократичната, авторитарна империя на Изтока.

  Когато Брюксел се съгласи да приеме София в клуба си, надеждите на Европа бяха, че българите сами ще прогледнат, както вече са го правили в миналото, ще се вземат в ръце и ще поставят политиците си там, където им е мястото - на свое подчинение. Повече от година след присъединяването към ЕС обаче, нещата са тотално - не съжалявам за израза - сговнени.

  Социалистическото правителство е тоталитарно и управлява с мракобесните методи от миналото, коалиционните му партньори лапат щастливо, а опозицията изглежда абсолютно безсилна и неспособна да се противопостави. Почти всички медии са се свили и не смеят да гъкнат, защото са зависими от един рекламен олигарх, един разпространител и от чиновническото благоволение на лицензиращите институции. Предоставят неограничен форум на всевъзможни управляващи изроди.

  Почти всички критични статии, засягащи властта, са поръчани от фракции в самата нея.

  Когато от кумова срама се появи нелицеприятен за чорбаджиите коментар, той е задължително надлежно контриран от мнението на „другата страна" (прекрасна практика, ако се следва като принцип). Облъчването с безумно манипулативни материали е повсеместно. Като в доброто старо минало отпреди 20 години.

  Но не това е страшното. Страшното е, че облъчваните вярват на лъжите, а онези, които мислят със собствените си глави, са пренебрежимо апатично малцинство.

  Периодично попадам на заглавия и материали, които ме изумяват с елементарните си подвеждащи внушения. Като например, че при мъгла лондонските летища са затворени.

  Или, че Англия е открила своето „Могилино". Или, че Би Би Си се е извинило на МВР за филма за трафика на деца и е уволнило журналистката. Това са безотговорни лъжи, търсещи асоциативно оправдаване на български проблеми, чрез насаждане на презрение и ненавист срещу стари демокрации, които уж „петнят" името на страната и участват в „заговори" срещу България, които някак хващат почва.

  За хората, които не се замислят или нямат време и желание да се замислят по-дълбоко, не е ясно, че при гъста мъгла лондонските летища отменят рейсове с цел да разредят прекалено натоварения поток (само на Хийтроу полетите на ден са около 2 хиляди). Те разполагат с модерни системи за навигация, които имат определен капацитет. Няма място за паралел с българските летища, които поне до скоро, въобще не разполагаха със системи за кацане в мъгла.

  За хората, които нямат познания или желание да ги придобият, също така не е ясно, че остров Джърси, наречен „английското Могилино" от български медии, е откъснато място със собствени закони и традиции. Нито френско, нито съвсем английско. Винаги зависимо, но никога напълно.

  Когато станаха известни оплакванията за насилие от някогашни обитатели на отдавна затворено сиропиталище, обществото и властите се надигнаха със страшна сила. Започна тотално разследване, което включва разбиване на стени и копаене в подземия. За разлика от случая „Могилино", никой не обвини медии в злословене, на никого не му се привидя заговор и никой не си и помисли да замете случая под чергата.

  Не е толкова важно какви безобразия се случват, а дали те са правило. Това зависи от обществената реакция. Всички знаем, че хората, облечени във власт, се стремят към още повече власт. Независимо дали са възпитатели в домове за сираци или президенти. Те обаче могат да я получат, само, ако населението на страната им я подари. В случай, че го направи, безобразията задължително се превръщат в правило, а щедрото към управниците общество става жертва.

  В момента българското общество е жертва на управление, което цели да го откъсне от цивилизования свят и да го запрати отново в мечешката прегръдка на една от най-нецивилизованите империи в света. На империя, която мрази и мачка интелектуалците и творците си, която държи на каишка учените си и презира населението си. На империя, където ченгета и тарикати, а не свободомислещи граждани, определят бъднините.

  Ако този заговор успее, управляващите и техните наследници във властта ще получат зелена светлина да правят каквото, когато, както си пожелаят. Също като в метрополията. Те ще продължат да крадат безнаказано, хвърляйки чат-пат по някой кокал на най-недоволните. Българите ще продължим да ставаме за смях пред света. Ще се превърнем в единствените презрени души, получили пълен достъп до клуба на заможните и благоденстващи европейски демокрации, които доброволно са се отказали от реално членство и са предпочели мрачния тоталитаризъм на посткомунизма.

  Наскоро реших, но набързо се отказах да пиша есе за едно американско списание. Щях да отправя апел към Запада да помогне на България да се отърве от вредната клика политици, която я управлява. Но си дадох сметка, че това не е работа на Запада. Слава Богу, България все още е по-близо до демокрации като Пакистан, отколкото до диктатури като Русия.

  Все още у нас има места, където, никой не те гледа в ръцете, докато пускаш бюлетината. Изборът е наш.

  Павел Гоневски, Лондон

 84. 85 Профил на do 84
  *****
  Неутрално

  уж оборвайки манипулацията -правиш манипулация
  няма нужда да ни рекламираш 'демократичния' Албион, а по този начин и Другата Империя
  все тая
  айде няма нужда

 85. 86 Профил на Мислещ
  *****
  Неутрално

  Дневник, погнусен съм от вашите лъжи в тази статия, и от помията която леете по Атака! За колко сребърника се продадохте?

 86. 87 Профил на заможни и благоденстващи дебили
  *****
  Неутрално

  както на Запад, така и у нас. Освен в кражби на световно ниво, Запада е специалист и по гонене на овцете и говедата по ливадите. С краденото обаче има как да си купи и мозъци от Изток. Където пък правителствата им са също дебили, избраници на дебилите от първия вид, които си купуват правителства на договорена цена за вечна полза. Купените правителства, по ясни причини, на свой ред стават заможни и благоденстващи, купуват си оФце на собствена територия и така си осигуряват всички избори. Краят на приказката още се пише. Авторът обаче не е тоя от първата част. А елементът на изненада ще бъде застъпен повече от всеки друг път.

 87. 88 Профил на bob
  *****
  Неутрално

  Що не го набихте,да види как бият ченгетата!!!

 88. 89 Профил на Аз като ви казвах
  *****
  Неутрално

  Внимаваите с Атака,защото ако доидат на власт ще запо4нат с национализацията ,но първо с наи-дребните търговци,както ве4е правят във Бургас,Както се държи Сидеров във парламента,така и във властта ще бъде.Сега го харесвате заради боиния му дух,но после...

 89. 90 Профил на BRAVO
  *****
  Неутрално

  БРАВО САМО ТАКА КЬМ ДРУГАРИТЕ. ХОРА НА УЛИЦАТА

 90. 91 Профил на komentar
  *****
  Неутрално

  Номер 83 а на престьпника петкоооо каде му е мястото бре

 91. 92 Профил на Balgarin
  *****
  Неутрално

  Атака имат активна парламентарна дейност, внасят много законопроекти и питания. Те са единствената група която защитава българските национални интереси. За съжаление, от години продажните български медии леят помия по Атака, и не казват нито дума за парламентарната дейност на тази партия. След огромния успех на Атака на президентските избори, БСП и ДПС се стреснаха, и инсценираха инцидента на магистрала Тракия, за да започнат един "съдебен процес" срещу Волен Сидеров. Например, Сидеров бе обвинен че бил подтикнал Павел Чернев да лъжесвидетелства, но срещу Павел Чернев няма заведено дело за лъжесвидетелство - как така? В резултат на този терор, 42 годишната съпруга на Сидеров пометна и не може вече да има деца.... А гнусният Румен Петков споменава този "процес" винаги щом В. Сидеров му зададе неудобни въпроси. БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА!!!

 92. 93 Профил на ramirez-sanchez,ilijch
  *****
  Неутрално

  номер 89,ти тъп ли си или си прост??в бургас не национализират,а бутат незаконните постройки и магазини....кое му е лошото и кое му национализация,лично за това ги адмирирам,въпреки че не им симпатизирам и е крайно време този процес да продължи и в други градове....

 93. 94 Профил на LAKI
  *****
  Весело
 94. 95 Профил на LAKI
  *****
  Весело

  BRAVO VOLENE TI SI 4OVEKA.KADE E 4EDOTO NA KOMUNIZMA B.B.NEMAGO, I NEMA DA GO IMA.V TOIA FORUM KATO 4ETA MAI IMA BAIA BOLNI HORA.TOIA NAROD MAI ISKA PO TEJAK GENOCID MALKO MU E.VOLEN VI E VINOV A TAPACI.DEBA I TAPIA POTUR4EN NAROD DEBA.OSHTE GENOCID ISKATE SHE GO POLU4ITE.

 95. 96 Профил на laki
  *****
  Весело

  OT D.C. BIL, KOALICIA S SOIKOLA SHE PRAE EGATI KOROMPIRANITE MEDII.I KIURD SHE GO NAPRAVIAT VE4E.DA SE RODI EDIN ISTENSKI BALGARIN I GO PO4NAHA VEDNAGA KOMUNISTITE.B.B E SPOKOEN SHOPITE SHE PUSNAT PO EDNO GLAS4E NEMA PROBLEM OSHTE GENOCIT OSHTE MALKO EEE

 96. 97 Профил на jerar
  *****
  Неутрално

  По мое мнение това е поредния цирк на една формация като Атака, която с шумен и примитивен псевдонационализъм иска да прикрие, че е подразделение на комунистическата партия (БСП), както го прави и другата малцинствена "националистическа" партия ДПС. Аз съм демократ по убеждение, но според мен за да отиде комунизма по-бързо на бунището на историята, трябва да има повече хора като Роналд Рейгън. И е време вече западните държави официално да вземат позиция по отношение на комунистическата идеология и нейните зверства през последните сто години от човешката история. Така както беше осъден националсоциализма, така трябва да бъде осъден комунизма като идеология и практика.

 97. 98 Профил на kum Pavel ot London
  *****
  Неутрално

  Добре правиш анализа,ама накрая не си съвсем точен..Каква помощ очакваш от Запада,като народа в българия постоянно си избира бандитите на власт,сиреч комунистите. Те не са се подготвяли никога да напускат властта и това го правят много добре,нали виждаш как са кръстили прламентарната им група:"Коалиция за България",сиреч друга коалиция за Б-я не може да има само те са за Б-я....Нещастници,ама народа е още по-нещастен,нищо няма да се промени,този народ в мнозинството си е урял .....ти допълни изречението!

 98. 99 Профил на jerar
  *****
  Неутрално

  ....допълвам, според моя мироглед. Наистина е жалко, че този народ винаги избира тях. Всички в българската политика са комунисти, в което сте прав. Само искам да знам знаете ли какво се е случило в България в периода след септември 1944г. Нюрнбергския процес издаде, ако не ме лъже паметта 12 смъртни присъди, въпреки, че след това имаше и други процеси и издавани смъртни присъди. В България т.нар. Народен съд издаде около 2600 смъртни присъди. В този период беше избит целия елит на държавата и подменен с ..., знаете с кои. Как да се промени народа : преса, телевизия, попове..и т.н., на всички прозират пагоните под саката. Какъвто народа, такива са и политиците. Всичко хубаво ви пожелавам.

 99. 100 Профил на Червенотиквенчковче
  *****
  Весело

  Вечна слава на идиотите!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK