Държавните служители ще се учат в ЕС на управление на човешките ресурси

Министерството на държавната администрация обяви обществена поръчка за обучението на 250 държавни служители в страни членки на ЕС с добри практики в управлението на човешките ресурси. Поръчка се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативната програма "Административен капацитет". Обучението цели подобряване на управлението на човешките ресурси в държавната управа.


Курсовете ще бъдат на английски език и ще са за служители с ръководни длъжности, както и за ръководители и експерти в звената по управление на човешките ресурси. Срокът за подаване на оферти е до 17:00 часа на 8 септември. При оценяването на предложенията 60% тежест има цената, 25% е за качеството на техническото предложение на участника, а останалите 15% са за потенциала на фирмата за извършване на услугата.

Коментари (4)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Кур/с
  *****
  Неутрално

  Не хабете пари на вятъра. Още сега мога да ви кажа, че в страните с добри практики нямат курсове по усъвършенстване на тъпанарщина, шурейо-баджанащина и пладнешки кражби. За целта по-добре ги пратете в Русия или Туркменистан - хем качество, хем по-ниска цена.

 2. 2 Профил на ВВ
  *****
  Неутрално

  КОГАТО ГИ ПРИЕХА НА РАБОТА СЛУЖИТЕЛИТЕ ,ПО КАКЪВ КОНКУРС СА ПРИЕТИ ИЛИ БЕЗ КОНКУРС,ЩОТО СА НАШИ ХОРА НА РОДНИНИ.А ЗНАЯТ ЛИ КОЛКО МНОГО ИМА ЗАВЪРШЕЛИ С МАГИСТЪРСКА СТЕПЕН В ПРЕСТИЖНИ УНИВЕРСИТЕТИ/НЕ БЪЛГЪРСКИ,ЩОТО АЗ НЕ ВИЖДАМ ,КОЙ ОТ НАЩИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ТОП 1000 /ХИЛЯДА//ЗАЩО СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА,ВЛАДЕЕЩИ И ПЕРФЕКТНО ПО НЯКОЛКО ЗАПАДНИ ЕЗИЦИ.ЗА МЕН Е ЯСНО И ПОСЛЕ ПАК БРЮКСЕЛ НИ Е ВИНОВЕН.

 3. 3 Профил на vampira
  *****
  Неутрално

  Както казва един приятел:"Ми за да развиеш нещо, то требва първо да е навито".

 4. 4 Профил на обучен
  *****
  Неутрално

  то щото тука ефекта от обученията на малкия мук имаха отрицателен ефект - вижте оценката на ЕК за наличието на административен капацитет...сега ще ги разходим в чужбина, айде да познаем кой ще спечели и колко ще плати. А иначе има обучени по английски - както видяхме могат да казват "good bye mr. Vassilev"....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK