Държавните служители ще се учат в ЕС на управление на човешките ресурси

Министерството на държавната администрация обяви обществена поръчка за обучението на 250 държавни служители в страни членки на ЕС с добри практики в управлението на човешките ресурси. Поръчка се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативната програма "Административен капацитет". Обучението цели подобряване на управлението на човешките ресурси в държавната управа.


Курсовете ще бъдат на английски език и ще са за служители с ръководни длъжности, както и за ръководители и експерти в звената по управление на човешките ресурси. Срокът за подаване на оферти е до 17:00 часа на 8 септември. При оценяването на предложенията 60% тежест има цената, 25% е за качеството на техническото предложение на участника, а останалите 15% са за потенциала на фирмата за извършване на услугата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK