Ангел Бончев дари парите, събрани за откупа на съпругата му

Бившият президент на футболния клуб "Литекс" Ангел Бончев дари парите, събрани за откупа на съпругата му Камелия, на фондация за борба с рака на гърдата. Пред Би Ти Ви Бончев заяви, че средствата - 157 хил. евро, са събрани с помощта на приятели. От 19 дни нямам вест от съпругата си и за това дарявам парите, заяви бившият президент на "Литекс". Той каза още, че след отвличането му много близки преди това хора се отдръпнали от него. Сред тях бил и собственикът на "Литекс" Гриша Ганчев, който го отстранил от ръководството на клуба.


Ангел Бончев беше отвлечен на 22 май и 50 дни по-късно освободен. При операцията по предаване на първата част от искания откуп за него похитителите отвлякоха съпругата му Камелия, която и до момента е в неизвестност. Похитителите отрязали горните фаланги на малкия и безименния пръст на Бончев.

Коментари (31)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на admin
  *****
  Неутрално

  То е гадно това, което се случи на семейството му, ама защо трябва нещо такова да се случи, за да се сетят тези хора че е добре понякога да правят дарения. И че трупането на пари не е най-важното нещо на този свят.

 2. 2 Профил на Кой каквото
  *****
  Неутрално

  Мутрите съдът не ги лови,
  НО ИМА БОЖИ СЪД, О СВЯТ РАЗВРАТЕН
  И СТРАшЕН СЪДИЯ, ТО БДИ!
  ТОЙ ГЛУХ Е ЗА ЗВЪНТЕЖА ЗЛАТЕН,
  И МИСЛИ, И ДЕЛА ТОЙ ЗНАЕ ОТПРЕДИ!!!
  Лермонтов

 3. 3 Профил на Drake
  *****
  Неутрално

  Който посее ветрове, жъне бури. Това сигурно и бившия борец Бончев вече го е разбрал.

 4. 4 Профил на Alchen
  *****
  Неутрално

  Които иска бързи и много манги те тва го чака

 5. 5 Профил на hehe
  *****
  Неутрално

  Какво ме интересува Ангел Бончев или жена му. Да се оправят. Не разбраха ли всички, че най-голямия бич на държавата са младите непукисти като нас. Това е за назидание на всички ви, мошенници, мутри и крадци. На никого не му пука нито за вас нито за жените ви нито за децата ви.

 6. 6 Профил на Хуфнагел
  *****
  Неутрално

  Отрязаните фаланги на кутрето и безименния пръст означава, че Бончев е крал от босовете си.

 7. 7 Профил на ахахах
  *****
  Неутрално

  На мен малко ми е странен факта че дава пари предназначени за откупа на жена му. Стандарт писа наскоро нещо много интересно за съпругата му че действала с бандитите.

 8. 8 Профил на ataknoT
  *****
  Неутрално

  Нова мода. Откупите вече не се носят в куфарчета, а се прокарват през фондации.

 9. 9 Профил на ххххх
  *****
  Неутрално

  Щом са взети назаем,не трябва ли да се връщат.Ами ако се обадят похитителите да искат парите.

 10. 10 Профил на БОНЧЕВ
  *****
  Неутрално

  Има доста странни събития около това отвличане и Литекс: първо напусна треньорът на Литекс Йешич без видима причина за това, после отвлякоха дясната ръка на Гриша Ганчев в отбора. При отвличането Бончев му режат пръсти, малтретират го и очевидно са използвали медикаменти, за да го сломят - защо? После отвличането и изчезването на съпругата му при предаване на откупа пред погледа на полицаите. В деня когато е пуснат, Бончев демонстративно е уволнен от клуба. Сега идва това интервю пуснато в прайм тайма на БТВ в което Бончев компрометира Ганчев. Интересно кои са тези приятели които са дали парите за дарението, поръчали са интервюто, за да дискредитират шефа на Литекс. Очевидно е, че Бончев е твърде малка риба, за да се вдига толкова шум заради него. А иначе това само е малък епизод в сериала с предизвестен край "Затриването на България"

 11. 11 Профил на покай се
  *****
  Неутрално

  Все пак Бончев трябва да е доволен, защото Бог му дава шанс да се поправи. Нямали са този шанс много от неговите съратници. Няма да го имат и много други. Ангеле застани пред хората и разкажи за всичко, което знаеш. Ти сам разбра, че парите и имотите са нищо. Дава ти се голям шанс да се измиеш чрез покаяние. Благотворителните акции не са достатъчни при Горния Съдия.

 12. 12 Профил на независим
  *****
  Неутрално

  Айде стига с тая злоба по форумите.Никой не е застрахован от такова нещо.Между другото Йешич заложи една титла на Партизан в Сърбия и една титла на ЦСКА в България, ето в Литекс май нещата се случват отново.

 13. 13 Профил на чертата
  *****
  Неутрално

  Каква любопитна тема! Някакъв си лапкал, лапкал, и взел че се задавил. Да е мислил като е лапкал, а сега да се скрие и да си сърба попарата. С какво такива са полезни на нацията? Те винаги са били над водата (известно като какви) и винаги са следвали правилото "проблемът на давещия се е проблем на давещия се". Има обаче Видов ден. Има и готини химикали срещу тия дето все плуват над водата.
  Всяка мерзост за сметка на невинни хора води към ад в умовете и душите на престъпниците. Закон, който дори Ганю не може да заобиколи като врАта у пОлье.

 14. 14 Профил на k
  *****
  Неутрално

  събрал парите от приятели и ги дарил, ами да им ги беше върнал барем

 15. 15 Профил на CAD
  *****
  Неутрално

  Парите са цабрани от приатели за откуп, следователно триабжа да им се жарнат, ако не се изразходят по предназначението, нали?! Каква каша!!!- Далеч да бягаме от простотиите, които погребват Бьлгариа!...

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 17. 17 Профил на някой си
  *****
  Неутрално

  Около тъмната личност на Йешич става нещо.Престигна в Славия, след това разстреляха бай Миле в калъп с охраната, отиде в ЦСКА и заложи титлата, след това ЦСКА се разпадна, като в интервюто си Васил Божков заяви, че Йешич може да е заложил титлата в някоя Азиатска къща, после отиде в Литекс и ето какво стана с А.Бончев, пак изплуват Азиатски къщи.Преди да дойде в България е профукал преднина на Партизан от 6 т. и Ц.Звезда става шампион.Това са само навръзване на факти, като мнението ми може да е в съвсем грешна посока, но все пак.

 18. 18 Профил на А ся де...
  *****
  Неутрално

  Него като го държаха повече от 19 дена и го пуснаха, защо сега реши че няма да види жена си повече, и дори да е жива няма да плати откупа й? Ако наистинае тежко болна, както се предполагаше, може би е оправдано да покаже на "похитителите" че няма да им даде каквито и пари за да си я върне полу-жива. Но наистина защо никои не се зачуди откаде се взеха педните пари, които жена му даде за него? И как така дарява чужди пари на фондации.

 19. 19 Профил на Alexander
  *****
  Неутрално

  Хммммм...
  Совите май наистина не са това, което са...
  То добре - дарение за борба с рака! Похвално! И аз бих дарил! Но защо трябва точно сега да го прави, защо не преди всичко да се стече по този начин?
  И какви са тези изцепки с " дарените пари са събраните такива за откупа на жена му"? Какви са тези глупости?
  На велик ли се прави? Отказал се е да откупва жена си? Прави се на герой? Какъв е смисълът от всичко това?
  Ни най-малко не искам да обезценявам жеста му, но се държи в стил "пир по време на чума".
  Последното, което остава, и което не му желая, ама съвсем, е жена му да не е между живите и той да го знае, но да изчаква да го обяви.
  Хубаво беше да я намерят тази жена! Деца има, които я чакат... Каквито и да са, и нашите новобогаташи някой някъде ги обича... Е, поне децата им... За останалото - друг да ги съди... Майката е добре да е край децата си...
  Странно... Тези внезапни изблици на щедрост на Бончев... Има нещо странно...
  Да видим... Бих се радвал да намерят жена му жива и здрава, колкото и да съм далече от всякакви симпатии към личността на Бончев и подобни нему! Че тя неговат все някак ще се нареди... А народът кой да го спасява в България?

 20. 20 Профил на официален рекет
  *****
  Неутрално

  На такова прилича и май всеки го е виждал

 21. 21 Профил на куку
  *****
  Неутрално
 22. 22 Профил на za Hufnagel
  *****
  Любопитно

  "...Отрязаните фаланги на кутрето и безименния пръст означава, че Бончев е крал от босовете си...."

  Интересно дали са използвали упойка, по хуманни съображения?

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 24. 24 Профил на така е
  *****
  Неутрално

  до куку - да знаеш само колко си прав

 25. 25 Профил на Berna
  *****
  Неутрално

  Е добре де, нали ген.Стоян Тонев директор на Военномедицинска академия, навсякъде в медиите каза,че пръстите н ръцета са му наред- значи ИЗЛЪГА. Защо генел Тонев лъже????

 26. 26 Профил на 100jan
  *****
  Неутрално

  Не им вярвам на бившите борци, сега бизнесмени. Дори когато идват с дарове. Затова в мен възникват два въпроса, чиите отговори все още не съм прочел в пресата:
  1. Получено ли е такова дарение във фондацията? Някой потърси ли и тяхното мнение по този въпрос?
  2. Кои са лицата, участващи в управлението на фондацията? А какви са техните семейни и търговски връзки?

 27. 27 Профил на читател
  *****
  Неутрално

  Току що чух съобщение че жената била намерена.Дано да е така.
  Престъпниците се правят на Робин Худ-овци,карайки да плати парите за благотворителност
  Изобщо не е ли време официалната власт в Бг да стане по-сериозна и да си свърши работата

 28. 28 Профил на цецо
  *****
  Неутрално

  как така дарява парите и виднага се нарима жена му.Много интересно е и как майка му плаче,а прези това не си зададе въпроса с каква дейност е препечелил толкова пари нейното момче

 29. 29 Профил на МРЪСНИ ПАРИ!
  *****
  Неутрално

  фондацията трябва да върне парите на Бончеви. Не може лицемерно да се благодари и да се задържат пари, давани с изнудване. Това са мръсни пари и трябва да се върнат на човека!
  Не може по такъв начин да се прави благотворителност.

 30. 30 Профил на ТОВА СА МРЪСНИ ПАРИ
  *****
  Неутрално

  фондацията трябва да върне парите на Бончеви. Не може лицемерно да се благодари и да се задържат пари, давани с изнудване. Това са мръсни пари и трябва да се върнат на човека!
  Не може по такъв начин да се прави благотворителност.

 31. 31 Профил на Екзекутора.
  *****
  Гневно

  Съобщавам ви драги санародници от днес 30,07,2008 г.че тек нещо мирише и то много страшно,от къде тези хиляди и милиони левове се пръкнаха в ефир,от къде гие откраднал там да ги върне и за благодарност да му отрежат всичките кутрета където Генерал Тонев смрънка.

 32. 32 Профил на Един Мангасар.
  *****
  Любопитно

  Абе кво ще ми разправяте,всичко се втурнало,кьопаво,кьораво,дже и най-големите глупаци са се бият до смърт само и само да забогатеят,такава е наща алчна одисея.

 33. 33 Профил на ФБР
  *****
  Неутрално

  Просто насока за полицията, може и да греша:
  Защо на похитителите им трябваха 19 дни през които да се събира откупа, а накрая казаха - дайте ги за благотворителност?
  - Това време им трябваше за да си осигурят оттеглянето, те просто не са в България за да получат парите, а и не са възнамерявали. Но за това пък съвсем спокойно са напуснали страната - в края на краищата кой е наблюдавал границите през това време? Логиката беше да напуснат след прибиране на втория откуп, а не след първия, така, че МВР да се насочи към търсене на консултанта им, който, както изглежда ще се окаже колега, може и бивш, ако това въобще променя нещо...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK