Камелия Бончева е освободена

Камелия БончеваКамелия Бончева е намерена около 4,00 ч. тази сутрин в столичния квартал Казичене, съобщиха от МВР.Съпругата на бившия президент на футболен клуб "Литекс" Ангел Бончев е била намерена от полицейски патрул. Тя е в добро здраве, допълват от пресцентъра на ведомството.
Снощи Ангел Бончев беше показан от Би Ти Ви как дарява парите, събрани за откупа на съпругата му на фондация за борба с рака на гърдата. Пред телевизията Бончев заяви, че средствата - 157 хил. евро, са събрани с помощта на приятели. От 19 дни нямам вест от съпругата си и за това дарявам парите, заяви бившият президент на "Литекс". Той каза още, че след отвличането му много близки преди това хора се отдръпнали от него. Сред тях бил и собственикът на "Литекс" Гриша Ганчев, който го отстранил от ръководството на клуба.

В репортажа, който показа Бончев за първи път след отвличането му, се виждаше, че са отрязани горните фаланги на малкия и безименния му пръст.


Тази сутрин Би Ти Ви цитира информация на неназовани източници, според която бившият президент на "Литекс" е получил в неделя обаждане от похитителите, че съпругата му ще бъде върната жива същия ден, но тогава това не се е случило. На следващия ден отново му се обадили и му казали, че в замяна на жена си трябва да дари събраната от него сума за откуп. По указание на похитителите дарението е трябвало да бъде направено публично - в изявление по телевизията.


Прокуратурата няма информация около случая с намирането на Камелия Бончева, заяви главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на Висшия съдебен съвет.


"Нямали сме и нямаме връзка нито аз или някой от моя екип, както и изобщо всички от фондация "Утре за всеки" с Бончеви или с някой друг от тяхното обкръжение". Това заяви Нина Хаджийска, председател на инициативния комитет на Кампания "Утре за Всеки" и сдружение "Аюрведа-Рейки", цитирана от агенция "Фокус". По думите й решението на Ангел Бончев да дари събраните за откупа на съпругата си пари именно на тази фондация, е негово или му е било "помогнато" да го вземе. Най-вероятно причината била в популярността на фондацията, допълни Хаджийска.


Ангел Бончев беше отвлечен на 22 май и 50 дни по-късно освободен. При операцията по предаване на първата част от искания откуп за него похитителите отвлякоха съпругата му Камелия.

Още по темата - във видеорепортажа

Ключови думи към статията:

Коментари (75)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Гарабед
  *****
  Неутрално

  Престъпнци се правят на Робин Худ

 2. 2 Профил на ПОТЪПКАН ОТ ВЛАСТА
  *****
  Неутрално

  НАШИТЕ ПОЛИЦАЙ ПАК ГИ НАПРАВИХА СМЕШНИ

 3. 3 Профил на Хуфнагел
  *****
  Неутрално

  Ангилее, кажи кой и защо те отвлече!

 4. 4 Профил на Олденбург
  *****
  Неутрално

  Ей, много лоши хора сме българите - не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле... В анонимни форуми е много леко да се говори....

 5. 5 Профил на зрител
  *****
  Неутрално

  (1) Жена му е играла с престъпниците. В една нормална държава МВР-то би трябвало да проследи как фондацията ще изхарчи парите.

  или

  (2) Цялата акция е защото Бончев е крал пари от Гриша Ганчев. Затова е и бил измъчван. Затова е и уволнен. Например когато Стойчо Стоилов беше застрелян Ганчев не го изхвърли по средата на нищото, ами го изчака да се възстанови и го направи шеф по външните трансфери (или нещо такова).

  Бе като цяло историята е супер интересна. Чакам медиите да я разкрият..

 6. 6 Профил на Аlexander
  *****
  Неутрално

  Хм... Това са престъпници от нова класа! Ново поколение престъпници!
  През 2020 вероятно престъпниците в БГ няма вече да отвличат! Те ще идват до вратите на хората и ще раздават безплатно апартаменти, поршета и екскурзии в чужбина! А болните ще хранят лично със златни лъжички!
  О, похитителю, "защитниче на слабите", както е казал поетът!
  Това са престъпници с добри и широки сърца!
  Глупости на търкалета!
  Има нещо гнило в Дания, но то ще излезе наяве!
  Иначе се радвам искрено, че Бончева е жива и здрава и ще се върне при децата си!
  Колкото и да не съм фен на хора като Бончев близки до Земунски и не знаам си какви кланове.
  Останалото тепърва ще излиза наяве!
  Да са живи и здрави и двамата!

 7. 7 Профил на Езоп
  *****
  Неутрално

  Гриша Ганчев е истинският престъпник, нека това е пример за онези, които работят за престъпници.

 8. 8 Профил на Тъй Ли
  *****
  Неутрално

  Аз пък искам отговори на няколко въпроса:
  1. Как така в деня на гласуване на вота на недоверие на правителството ни пускат такава димка. Моите уважения към жертвите на отвличания и техните близки.
  2. Дали МВР сега ще се бие в гърдите мъжки как се бори неустрашимо с организираната престъпност.
  3. Защо е избрана тъкмо тази благотворителна организация? Тази сутрин около 8 имаше интервю с директорката на организацията по "Дарик". Нищо смислено не каза. Кой не би се радвал, ако му паднат 157К евро? Свързана ли е тази организация с партийни лидери, касички.... От друга страна, защо организацията приема, без да е проверила произхода на тези пари? Дали са от престъпна дейност?
  4. Дали сега, след като и двамата се намериха, ще прекратят издирванията и въобще работата по намиране на похитителите. Чини ми се, че и това ще потъне в нечии кръгли папки.
  5. Дали наистина някой от тези, които имат функциите да разследват и да наказват, иска да знае истината?
  Колеги форумци, допълвайте.

 9. 9 Профил на Freedom
  *****
  Неутрално

  Тази история е достойна за Холивуд...

 10. 10 Профил на х
  *****
  Неутрално

  версии,версии.и нашите пари в движение между престъпници.

 11. 11 Профил на Ангел Бончев
  *****
  Неутрално

  Пак ни направиха на мишки ченгетата.
  Очевидно Бончев е крал от Гриша Ганчев, това се потвърждава и от отеглянето на старата лисица Йешич след края на сезона. Вече е ясно, че всичките т.н. мутри към които се числи и Гриша Ганчев са под контрола на тайните служби, при това не на бившите, а на сегашните ( те Генералите и на двете са едни и същи
  Няма нужда да съжеляваме крадеца Бончев, просто е бил тъп да краде от по-големите крадци и си е получил заслуженото.
  Ако беше само това обаче едва ли щеше да го разберем, както не знаете за десетки подобни случаи отпреди. Тежко и горко на тези които крадат от мутрите т.е. от Генералите и част от комунистическата върхушка. Това обаче не е само наказателна акция срещу заловения крадец.
  Тук се целят и други неща - удар срещу новото политическо ръководство на МВР, което е неудобно на старите Генерали, както и опит за дестабилизиране на държавата. Виждате как се развива отново сценария от 1997-98 и героите са почти едни и същи. Разликата този път, че начело не е Виденов, а Станишев и Генералите нямат подкрепата на Запада. Освен това чрез прехвърлянето на ДАНС към премиера и назначаването на нов МВР шеф за пръв път от промените губят част от влиянието си там. За пръв път от началото на промените България има шанс да се освободи от истинските си поробители.
  Нужна е 100% чистка в службите за сигурност и разузнавателните Дирекции, за да могат да се отстранят после и шефовете им. В сравнение с това ще е детска игра после да се премахнат мутрите, нарочени за бизнесмени и палячовците политици, които разиграват театъра от 20 години и съсипаха България.

 12. 12 Профил на инсп Дюдю
  *****
  Неутрално

  Елементарно, Бончев! Камелия е отвлечена от Фондацията. А зад Фондацията стои Костовица.

 13. 13 Профил на пешо
  *****
  Неутрално

  Защо точно на тази организация са дарени парите.Защо не ги дариха на друга с подобни цели.Айде пак ни направиха на балъци.

 14. 14 Профил на GG
  *****
  Неутрално

  Много нагласена работа

 15. 15 Профил на Говори Холивуд
  *****
  Неутрално

  Заповед от Холивуд! Поради творческа депресия и липса на идеи, целият антураж от режисьори и кинотворци, да се преселят в България - идеи и сюжети за екшъни, комедии и прочие дал господ в изобилие за петилетки напред!

 16. 16 Профил на Поридния резил
  *****
  Неутрално

  на МВР и изпълнителната власт.

 17. 17 Профил на Неанонимен
  *****
  Неутрално

  "В анонимни форуми е много леко да се говори...", написа #4, който естествено не е анонимен.

 18. 18 Профил на Гоцко
  *****
  Неутрално

  Ура! Имаме си български Робин Худ. Всичко е извратено в тази държава, дори и престъпниците. Дали защото престъпници и политици са едни и същи лица?

 19. 19 Профил на kr - номер 11
  *****
  Неутрално

  Четете номер 11, това е истината

 20. 20 Профил на Хриси
  *****
  Любопитно

  Страшен филм, наистина! Холивуд семки да яде!

 21. 21 Профил на "Утре за всеки"
  *****
  Неутрално

  Интересно е и избора на фондация на които са дадени парите. Всеки знае, че е направо невъзможно да се намерят пари за благотворителност в България, най-вече, че хората си напатиха от мошенници. Интересно, че тази организация открита относително наскоро вече има спонсори от ранга на Софийска и Бургаска община, в-кСтандарт, Дарик Радио, Нова Телевизия и др. Била е канена в шоута на Славито, правени са и промоции по телевизии и радия и т.н. Има поне още десетина организации само за борба с рака на гърдата ( колко благотворителни са голяма част от тях е друг въпрос ). Въпросът е друг. Дори за нас затъпелите от чалга и пошлост българи знаем, че такава медийна подкрепа не минава без да си покрепен от истинските властимащи в България. Властимащите са тези които държат парите, а те са част от Генералите от ДС и спецслужбите и част от бившата партийна номенклатура. Те контролират и тъпите мутри-бизнесмени и голяма част от политиците, чрез пари и/или компромати както и медиите чрез няколко поставени лица. Та и тази организация е очевидно под тяхно попечителство, за да събере такива спонсори.

 22. 22 Профил на Аlexander
  *****
  Неутрално

  Номер 11, най-резонен!
  Гадното е, че всичко става над нас, над държавата, извън нас, в и същевременно извън държавата като формация. Което е и иронично и опасно! Както 11 казва: "Мутрите нарочени за бизнесмени и палячовците-политици, които от 20 г съсипват България".
  Виж, ако на запада това би се видяло смешно, то на нас пак ще ни замръзнат усмивките, понеже наникъде не вървим...

 23. 23 Профил на Cucu
  *****
  Неутрално

  Дреме ми на ... за Бончеви, все едно на някой му пука за мен.
  Егати пародията на държава дето обикаляме!

 24. 24 Профил на ВВ
  *****
  Неутрално

  ЕДНА ОТВЛИЧАЩА ВНИМАНИЕТО ТЕМА ОТ ЖИВАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НА ГРАБИТЕЛСКАТА ПОКАЗНОСТ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ РАБОТИ ПО ОТДАВНА НАПИСАН СЦЕНАРИИ НА ДС И КОМУНИСТИТЕ.ВСИЧКО ДРУГА Е ЛАМБАДА НА НАИВНИТЕ.ДНЕС КАЗАХА ПО НОВИНИТЕ,ЧЕ НА АНГЕЛ СА МУ КАЗАЛИ ПОХИТИТЕЛИТЕ ,СЪБРАНИТЕ ПАРИ ДА ГИ ДАРИ НА ТАЗИ ФОНДАЦИЯ,ЧЕ ИНАЧЕ...

 25. 25 Профил на стан
  *****
  Неутрално


  наскоро прочетох, че Холивуд е в криза. липсват интересни сценарии. да идват тук и да почнат да пишат. Случая "Топлофикация", сестрите Бенленски, случая Ставийски, случая "Индиго", случая Лом, случая Бончеви. до тук имат материал бол за трилъри с привкус на екшън. ако пък влязат в парламента, Гришам пасти да яде. Оскарите са им в кърпа вързани.
  Дами и господа ние сме в страната на Оруел. колко тъжно и гротестно. ние сме се докарали до там, че нагло в лицето ни казват, че сме олигофрени.

 26. 26 Профил на Момченцето с меченцето
  *****
  Неутрално

  Чичковци и лелки,ще ми кажете ли, кои са лошите и кои са добрите в тази приказка?

 27. 27 Профил на до 25
  *****
  Неутрално

  Ква криза в Холивуд? Там филмите се правят за 14-годишни и сценариите са си екстра за тази таргет-група...

 28. 28 Профил на Неразбрал
  *****
  Неутрално

  Въпроси:
  1. Някой знае ли с какво се занимаева тая фондация?
  2. Кой я е основал и какви дарители има до сега?
  3. Какви са досиетата на тези активисти?
  4. Да ни би да е фондация "Помощ, преговори и освобождаване на отвлечени"?
  5. Полицията помага ли им?

 29. 29 Профил на Блиндаж
  *****
  Весело

  (пак на маймуни ни направиха)
  обаче интересно е това с рязането на фалангите! като си гледам ръцете има поне 30 фаланги за рязане, може и аз да пооткрадна нещо срещу някоя и друга фаланга.
  абе тия на якудза си играят значи.

 30. 30 Профил на ZZZZZZZZZZZZZ
  *****
  Неутрално

  Абе на тоя Бончев жена му струва колкото джипа му

 31. 31 Профил на Наско
  *****
  Неутрално

  МРЪСНИ ПАРИ!
  фондацията трябва да върне парите на Бончеви. Не може лицемерно да се благодари и да се задържат пари, давани с изнудване. Това са мръсни пари и трябва да се върнат на човека!
  Не може по такъв начин да се прави благотворителност.

 32. 32 Профил на Есмералда
  *****
  Неутрално

  Тия "похитители" излязоха истински Зоро-вци!!!!Тук нещо не е в ред!!!!

 33. 33 Профил на БТВ
  *****
  Неутрално

  Не се ли сетиха да покажат договора за дарение, рефлекси нямат ли. Може и стандартен да е, но...

 34. 34 Профил на Lili
  *****
  Неутрално

  Управителите на фондацичта да декларират пред обществото имената на всички рарителиркакто и поредоставени пари от фондацията поименно
  Ако са малко поне са хуманни да заявят пред народа че принудителни дарения не приемат!Тогава ще им сваля шапка за прозрачността на фондацията Противен случей са брънка от мафията

 35. 35 Профил на Lud - nenormalen
  *****
  Неутрално

  Вярвам в способностите на Българската полиция.

  Вярвам че нещата отиват към по-добро.

  Вярвам че престъпниците ще лежат в затвора.

  Вярвам че заради тази неспособност ще има уволнени и хора поемащи отговорност за случилото се.

 36. 36 Профил на няма време
  *****
  Неутрално

  Пред агенция фОКУС шефката на фондацията Нина Хаджийска заявява, че приемали дарения само по банков път. А какви бяха тези пачки банкноти пред Бончев и приемащия дарението, които бТВ показа снощи? И каква е тази фондация, която изведнъж се появи от нищото и кога успя да стане толкова популярна? Имат ли интернет страница и публикували ли са досега отчет как се изразходват събраните средства? Въобще, въпреки щастливата развръзка, като изключим състоянието на Бончев, който наистина не изглеждаше добре, този случай поставя повече въпроси, отколкото дава отговори и искрено се надявам властите да проведат усшешно разследване и истината да излезе наяве, защото усещането е, че някъде някой си играе със съдбата на цялата нация, а за нас е оставена ролята само на наблюдатели. Просто искам да се обърна към хората, у които все още намирам някакво зрънце достойнство - Станишев, Миков и Велчев - нещата излизат от контрол и то не от нашия, а от вашия контрол. НАПРАВЕТЕ НЕЩО! НЯМАТЕ НИКАКВО ВРЕМЕ!

 37. 37 Профил на Пешо
  *****
  Неутрално

  Отеба си милата ЖЕНИЦА!!

 38. 38 Профил на az
  *****
  Неутрално

  64 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ - 64 ГОДИНИ ЦИРК!

 39. 39 Профил на Весела България
  *****
  Неутрално

  Тази другарка Камелия, заиграва яко с бандитите, който пък играят с полицията, която пък играе с Бончев, който пък уж е уволнен от Ганчев..., но млъкни сърце

 40. 40 Профил на бай Мангал
  *****
  Неутрално

  Свърши комунистическо-мафиотско-държавна сигурност сериал Очаквайте 2 сезон.Бягство от затвора.
  Отвличането 2

 41. 41 Профил на 1996
  *****
  Неутрално

  Зсега сценрия на 2008 подозрително напомня за този през 1996. Догодина ни чака новатаВиденова зима. Интересно дали Станишев ще се остави да го заведат на заколение като Виденов

 42. 42 Профил на ????
  *****
  Неутрално

  Т.н. "похитители" да не са дружество за борба с рака?

 43. 43 Профил на не съм наивник
  *****
  Неутрално

  Вярва ли наистина някой, че тези мутри и мутреси Бончеви са били отвличани ?
  Спомняте ли си преди години как беше "отвлечена" точно преди изборите дъщерята на велинградския велможа Фидел Беев ? Защо медиите не се занимават с горещите проблеми на бедна България, а ни занимават с приключенията на мутри ?

 44. 44 Профил на Bulgar
  *****
  Неутрално
 45. 45 Профил на дф
  *****
  Неутрално

  бончев нещо е съгрешил. крал е от шефовете си и си го понесе. другите ги убиват, той се размина с малко.
  сега е чудно какво ще прави фондацията с тези кървави пари. ще ги върне ли на мафиота?

 46. 46 Профил на MP
  *****
  Неутрално

  "Защо медиите не се занимават с горещите проблеми на бедна България, а ни занимават с приключенията на мутри ?"

  Pravilno e da se zanimavat, a grazhdanite - ako imat mozyk - da se zamisliat do kyde e izpadnala policiata sys vsichkite i sluzhbi. Policiata e stanala biuro za urezhdane na parichnite smetki mezhdu mafiotite. Towa sigurno ne go pravia za chest i slava samo. Ochevidno e i za naj-goliam naivnik, che cialata akcia e izrabotena s uchastieto na policiata. E, tova ako ne e problem ot interes za cialoto obshestvo?

 47. 47 Профил на Freedom
  *****
  Весело

  Главорезите в България са загрижени за борбата с рака на гърдата. Колко мило
  Българските социалистически главорези, най-състрадателните главорези!
  Ура другари!!!

 48. 48 Профил на секта
  *****
  Гневно

  Сдружение "Аюрведа-Рейки" е чиста проба сектантска организация, която "лекува" с несъществуващи енергии, промива мозъци и изсмуква пари от глупаците. Щом сектантите са стигнали дотам да отвличат и изнудват хора, те трябва да понесат удара на закона.

  ..................................................................

  Прочетете книгата:
  http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=26445&cat=106

 49. 49 Профил на Водещият
  *****
  Неутрално

  Водеща новина е Вота на доверие на правителството, а не мафиота Бончев.То Гриша Ганчев затова се е разграничил от него,защото мафиот Бончев се прави на майка Тереза и излага мафиотите

 50. 50 Профил на До Водещия
  *****
  Неутрално

  И какво му е водещото на вота на недоверие?
  И да мине и да не мине какво значение има за 99% от останалите да живеят в БГ? Единствено за около 1% има значение тъй като се надяват да попаднат сред следващите посреднци между истинските управляващи генерали и комунистическа номенклатура и народа. Политиците в БГ са нищо повече от посредници на които се плаща комисион.

 51. 51 Профил на Георги
  *****
  Весело

  Тук има много съмнителни неща.

  Ангеле, защо пожертва жена си само след 19 дни, теб те държаха 50 дни?

 52. 52 Профил на Зорка
  *****
  Неутрално

  Водеща новина е че Гоце пипна трипер от непьлнолетна.

 53. 53 Профил на stiga tolkova
  *****
  Гневно

  stiga tolkova.dostatacno ni grabixa lagaxa i t.n.izgonixa ni ot rodinata .a sega iskat da dounischtogat .kak da se varna v bulgaria za vinagi kagete mi kak?boli me sarceto za bulgaria i za naroda.vdignete se xora vie koito ste v bulgaria.svalete tezi kreteni{prestapnici nareceni pravitelstvo} te sami niama da si tragnat.te sa dostatacno nagli.

 54. 54 Профил на 5 лв
  *****
  Неутрално

  другарката елена костова,картечарката..знаее я..на ти..да си имаш

 55. 55 Профил на до 52
  *****
  Неутрално

  Значи не е импотентен!

 56. 56 Профил на към ОТ СЕКТА
  *****
  Гневно

  "Сдружение "Аюрведа-Рейки" е чиста проба сектантска организация, която "лекува" с несъществуващи енергии, промива мозъци и изсмуква пари от глупаците. " = ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОЧНО! Тези сдружения имат типична сектантска структура, като използват и аналогични ритуали на посвещение! Нещо повече, разни неудовлетворени журналистки, навярно не безскористно, канят представителите на тези организации непрекъснато и те манипулират внушаемите хора, зада доят след това парите им. Не са регистрирани, не плащат данъци, унищожават в преносния и буквалния смисъл хора. . .и нищо. . .А ако някой доктор се намери да вземе 40 лева за нещо всички крещят: "РАЗПНЕТЕ ГО!". Какъв аспект наздравната реформа са тия?

 57. 57 Профил на do 52 i 55
  *****
  Неутрално

  И налита на младо, неопитно....

 58. 58 Профил на NAPALM
  *****
  Гневно

  Ебахти и наглоста!!!!!!То бива да са толкова нагли и безнаказани мутрите и ченгетата, но тоя случай е върхът!!!!!! Вчера "дари" парите, и днес милите похитители с нежни души, разкаяли се за стореното, я пускат!!!!!ЕБЕМ ТИ И ДЪРЖАВАТА СМОТАНА, ИЗОБщО НЕ ИМ ПУКА НА ГАДОВЕТЕ КАКВО щЕ СИ ПОМИСЛЯТ ХОРАТА!!!!!
  ЗАКРИЙТЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!ОКОНчАТЕЛНО!!!!ЗВИНАГИ!!!!!

 59. 59 Профил на нешка
  *****
  Неутрално

  В три-четири сутринта всички спят като заклани. Това е класически най-малко опасното време някой да повдигне пердето в спалнята си и да щракне плейбойска гледка в потайна доба. Особено в място като Казичене или където "откриха" съпруга й. Може би занапред сред казиченци, а и защо не сред всички нас, ще се проявява повече оперативност в нощните часове, в дебнене на късмет да се изфотографиса нещо за милиони. Камелия Бончева нека го има пред вид. Чичко Ангел също. Засега нека си останат със здрае и с вариантите на техите разказчета. А за "популярната" "фондация" - прсто НО КОМЕНТ. Както и за свързаното с нея мое име: нешка робева. ХАХАХА

 60. 60 Профил на Бончо АнгелOFF
  *****
  Неутрално

  Мда. Голям цирк. Всичко това мерише, ама мерише.
  На Гриша.

 61. 61 Профил на ivohristov
  *****
  Неутрално

  Много мило, какви добри момчета, с добри души. На Бончев и други атрибути са подскъсени май...Много поучителна българска история. Сега понеже момчетата са добрички, нека ги оставим и забравим, нали са наши момчета, милите!

 62. 62 Профил на разочарован
  *****
  Гневно

  Нямам думи за тази"фондацийка"!Защо са решили да печелят на гърба на онкоболните?!Просто са перачи.Срамна работа!

 63. 63 Профил на чичо от село
  *****
  Неутрално

  Познавам Нина Хаджийска-каква аюрведа,какви онкоболни...бърка оная работа с аюрведа,горката.И с онкоболните напред-срамна работа.

 64. 64 Профил на Baba
  *****
  Гневно

  Само съд и разстрел за Стани..фци.Мрасни и нагли грабители.Да ставаме и свалим тези предатели

 65. 65 Профил на хаахах
  *****
  Неутрално

  Тука чета само смешни коментари.

 66. 66 Профил на домакиня
  *****
  Неутрално

  Това не е дори второкласен театър,това е самодейност в селско читалище!Защо Бончев избра точно тази организация,за да дарява;как така представителят на дарената асоцация просто подписа договора за дарение ей така,на доверие,без да брои банкнотите,без да ги провери дали са истински ...Писна ми да ме подценяват. Омръзна ми в кризисни за страната ситуации да се правят латино сценарии за отклоняване на обществения интерес.Ако на разследващите им стиска,да проверят корпоративните финанси на ПФК "Литекс",на компаниите на Бончев и Гр.Ганчев;да установят какви парични потоци са насочвани към офшорки и подобни.Има стар,но много верен лаф:"Каквото и да ти говорят,знай,че става дума за пари".

 67. 67 Профил на Vindobona
  *****
  Любопитно

  Абе -какви сме6ни коментари.това мили мои и у Колумбиа го нема.зна4и днеска показжам па4ките,ду-ду с тъжен и кахърен глас-и опаланка у 4 ри сабалем-у кази4ане сърприз
  а тааа фондациа си е ибала и матката и циците и вълната отсекъде!

 68. 68 Профил на Vindobona
  *****
  Гневно

  Та зна4и у таа фондация лекуват с тантра -мантра енергити4ни полета и цицо баране-като за да те лекуват ба6 майсторката са необходими предварително 860 лева!
  срамота бе срамота и позор балкански!

 69. 69 Профил на Дневник
  *****
  Весело

  Керванът си върви, кучетата си лаят.
  Лайте, лайте

 70. 70 Профил на Pusheka7
  *****
  Неутрално  Баба, напълно съм съгласен с тебе.


  Трябва да се върнем в България и да вземем нещата в свои ръце. Да изринем тези нещастници, ако трябва и със сила. Иначе след 10 години няма да има къде да се връщаме.


  .

 71. 71 Профил на Трезв
  *****
  Неутрално

  11 щеше са е прав, ако Станишев имаше някаква идея или воля да прави нещо - нищо подобно. Станишев е едно мамино синче, което караше мотор и се правеще на рокер пред Магурата в края на 80те заедно със сина на Милко Балев.
  От такъв не ставе комисар Фалконе, нито Блумбърг

 72. 72 Профил на Шерлок Холмс
  *****
  Неутрално

  Паралелната власт отново се надсмя над официалната изпълнителна власт и прокуратурата в държавата.
  Интересно дали официален Гоце дърпа някои от конците в неофициалната власт,има ли подкрепата за това на господарите си от КГБ

 73. 73 Профил на БГ ЛУДНИЦАТА
  *****
  Неутрално
 74. 74 Профил на aborigen
  *****
  Неутрално

  И тоя пич къта кинтите под дюшека, а живее в панелка? Нещо не се връзва май. Или просто са го поставили на мястото му и са му затворили устата баш юнаците

 75. 75 Профил на случаен
  *****
  Гневно

  100% участие и организация на полицаи от варха - комахдващи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK