Доган е присъствал в Народното събрание три пъти за една година

От парламента не дадоха информация за глобите му от 2001 г. до сега

Ахмед Доган<br />

© Анелия Николова

Ахмед ДоганЗа периода от юни 2007 г. до юни 2008 г. лидерът на ДПС Ахмед Доган е дошил три пъти на пленарни заседания, а за отсъствията са му удържани глоби в размер на 10 625.44 лв. Това се разбира от справка, поискана от "Дневник" от администрацията на Народното събрание.


При неоправдано отсъствие от пленарно заседание на народен представител се удържа сума, равна на две трети от дневното му възнаграждение. От парламента съобщиха само, че Доган е получил останалата част от възнагражденията си, без да дадат информация за точната сума. По груби изчисления за този период лидерът на ДПС би трябвало да е получил малко над 5 хил. лв. основна заплата, към която му се полагат и добавки като председател на парламентарна група, за трудов стаж и за научен опит.


От администрацията на Народното събрание не дадоха отговор на въпроса за сумите, получени от Доган от 2001 г. до момента, както и за глобите, които са му били удържани. "Дневник" поиска тези данни, след като тази година лидерът на ДПС подаде за първи път от много години декларация за имотното си състояние.
В нея той обяви, че е собственик на три имота във варненското село Дръндар - през 2006 г. купил две дворни места - общо 2695 кв.м, за 3160 лв., а отделно е посочено дворно място в селото от 13 740 кв.м, купено още през 2002 г. за 18 360 лв. В декларацията беше посочено, че това е станало със средства от заплата.


В отговора си от администрацията на Народното събрание дават данни само за 2007-2008 г., след което лаконично препоръчват: "По интересуващи ви други въпроси можете да се обърнете за отговор към г-н Ахмед Доган."


В разговор главният секретар на парламента Огнян Аврамов обясни, че изготвянето на подробна справка за толкова дълъг период ще затрудни служителите на администрацията. По думите му информацията в документите на парламента не се води за всеки отделен депутат, а са общи суми за всички 240 народни представители. Трябва да зачисля цяла група, която да рови ден по ден, сесия по сесия, за всичките осем години кога Ахмед Доган е бил в парламента, кога е отсъствал и какви глоби са му налагани, добави Аврамов. Информацията за получените от лидера на ДПС суми пък била лична.


В справката от парламента информират още, че натрупаната сума от глоби на народни представители за 2007 г. е 118 947 лв. Удържаните суми влизат като икономии в бюджета на Народното събрание.

Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на balubri
  *****
  Неутрално

  Ами,че стига му толкова да не се умори соколчето.
  Той другите закони се засилил да спазва а че опряхте до Трудовоправните му отношения с работодателя.
  Със сигурност от Доган емигрант не става, кой ще го търпи да ходи 3 пъти в годината на работа

 2. 2 Профил на bob
  *****
  Неутрално

  "му се полагат и добавки като председател на парламентарна група, за трудов стаж и за научен опит." Ахахахаха....

 3. 3 Профил на ......
  *****
  Гневно

  Г-н Ваньо Танов не е присъствал на 3 поредни заседания на Общински съвет в Русе - поради това, че е бил ангажиран от изпълнителната и законодателната власт по случая в МВР, тази пролет. В резултат, Ваняо Танов е изключен от ОИК като общински съветник. Същевременно, Ахмет Доган за една година посещава три пъти парламента. Наистина има дефицит на справедливост.

 4. 4 Профил на balubri
  *****
  Неутрално

  P.S "В справката от парламента информират още, че натрупаната сума от глоби на народни представители за 2007 г. е 118 947 лв. Удържаните суми влизат като икономии в бюджета на Народното събрание."
  Това май прави 1 бр Мерцедес. Икономисват хората...за кюфтета

 5. 5 Профил на м-даааа
  *****
  Неутрално

  При бай Тошо имаше една приказка, "артист, спортист, и турчин комунист"

 6. 6 Профил на вЕрващ
  *****
  Неутрално

  А.., това е най-големия политик, бе !

 7. 7 Профил на Гражданин
  *****
  Неутрално

  "информацията в документите на парламента не се води за всеки отделен депутат, а са общи суми за всички 240 народни представители" - а защо не се води за всеки отделен депутат, господин главен секретар на парламента? Сега хвърляте всичко в общия куп, размесвате го и край - няма индивидуална отчетност, няма нищо!

 8. 8 Профил на Любопитен
  *****
  Неутрално

  Абре, отде Медко е взел пари да си плати глобите? Сигурно бачка човекът нощем като барман, та да изкара някой лев.

 9. 9 Профил на Dogan AhmedOFF
  *****
  Неутрално

  И на изборите- пак да гласувате

 10. 10 Профил на balubri do 7
  *****
  Неутрално

  Защото мили мой това не е инетерсно за авторите,чат ли си?
  Нима в пенсионерката ти главица могат да се поберат списаци за всичките депутати?
  И друго ако търсиш списък с индивидуалните такива непоряди върви при главният секретар на парламента, г-н Аврамов той е държавен служител и по закона за държавните служители (не съм сигурен във формулировката)е длъжен да даде достоверна информация.
  Разбира се ако целата ви е да плямпате празни или заядливи пенсионерски приказки, браво успяхте.

 11. 11 Профил на abv
  *****
  Весело
 12. 12 Профил на admin
  *****
  Неутрално

  Екстра! Супер! Пртостирайте сега и догодина пак гласувайте за него. Може и да ви дойде акъла някой ден.

 13. 13 Профил на Herr Mustafa
  *****
  Неутрално

  Да му еба майката на тоя резан турчин! За какво му плащаме заплата?

 14. 14 Профил на Звездова задачка
  *****
  Любопитно

  Една задача с повишена трудност - с какви доходи се издържа този политически титан?

 15. 15 Профил на Losho shte svarshi tozi chovek
  *****
  Неутрално


  Не може толкожа безбожна арогантност - да остане без последици - това е толкова ужасно и отвратително - след време ще се чудим как сме търпели такъв човек толкова време -

 16. 16 Профил на ямх
  *****
  Неутрално

  определено на снимката показаната мутра е отвратителна ! да не би да е от дъртизъм ?! така е ! и незаменимите боклуци остаряват и отиват в небитието !

 17. 17 Профил на ямх
  *****
  Неутрално

  коментара на показаната, незаменима мутра, е меко казано повече от нахален, по философски, дървен- аз не съм мерудия за всяка манджа ! нахалството и глупостта му са безпределни !

 18. 19 Профил на Опълченец
  *****
  Неутрално

  Тоя рязан капут е бил само на заседанията за гласуването на трите вота на недоверие за 2008г. и наглеца получава 1/3 заплата. Наглостта няма граници. Явно по Тошово време имаше закони които си изпълняваха и го вкараха в затвора. Май ще си припомни тези времена и ще си получи това което е получавал отзад по това време....

 19. 20 Профил на No comment
  *****
  Неутрално

  Дърпа магистралки в свободното време. Буквално! Пример: магистрала Люлин

 20. 21 Профил на Пазител на законите
  *****
  Неутрално

  Не закачайте народният избранник от ДС, пардон, от ДпС.
  Какъвто народа, такива са избранниците му. Заслужава си го!

 21. 22 Профил на относно Дроган
  *****
  Неутрално

  Дроган е бил цели три пути в Народното Събрание - и това му е много, мене ако питате.

 22. 23 Профил на Dogan
  *****
  Неутрално

  Ха, то и заплата ли имало?

 23. 24 Профил на aborigen
  *****
  Неутрално

  А на Доган каква му е работата всъщност?
  Нали като почна аз като чистачка в парламента ще има описание на позицията, задължения, и тн.. та ако не бършем пода като ората, да кажат, ето тука пиши ... требе яко да са бърши, ти са мотаиш само ..

  бахти, но коммент

 24. 25 Профил на Цаца
  *****
  Неутрално

  Ама не пропусна сополчето да отиде вчера в парламента и да подкрепи гнусната политика която вършат заедно с другите двама олигофрени.

 25. 26 Профил на бабa
  *****
  Неутрално
 26. 27 Профил на backdoor man
  *****
  Неутрално

  Че то струва ли си за такива жълти стотинки да се разкарва човека чак до парламента. Тия сараи как мислите са построени и се издържат?

 27. 28 Профил на ЛЕЛЕ МАЛЕ
  *****
  Неутрално

  МАЛЕЙ,ТА ТОЯ НАПРАВО СЕ Е ПРЕРАБОТИЛ БЕ.-И СЕГА ОТИВА В ОТПУСК ЗА ДА СИ ОТПОЧИНЕ ЧАК ДО 5-ти СЕПТЕМВРИ.

 28. 29 Профил на Hemy VARNALIS
  *****
  Неутрално

  © 2008 – Bogomil Kostoff AVRAMOV-HEMY
  ПАТРИОТИЗЪМ ПО СЪРЦЕ – ПОРЪЧКА И ЗАКОН
  от
  Богомил костов АВРАМОВ-ХЕМИ

  В НАШИ ДНИ; началото на Двадесет и Първи Век, за който едва приблизително се знае – що би допринесъл в интерес на Човечеството. Век през който технологиите изумително напредват - за сметка изхранване на населението. Изглежда излишно да се напомня, че съществува Още Нещо - освен все по-евтини компютри и все по-скъпи стриптизьорки. Неуловимо – а доказано необходимо. Неформализирано – а закономерно и правомерно. При това достъпно и евтино, и представете си - етично. Става дума за разбирането, дефинирането и усъвършенстването на т.н. Патриотизъм, по време на текущ “Глобализъм 3i+”. Заедно с някога така добре съхранения, развит и отгледан лично от Цар Борис Трети Обединител Умерен а така действен Български Национализъм. (Дузина пронационалистически младежки организации – преследващи се една друга – в името на Народ, Цар и Корона!) В по-късни лета под дълбока запрета и запуст, (Честване на Трети Март възпретено!). Подир това, с огромно закъснение установено, (Изселване на нашенци в Турско – 1988-1989.!), колко много е пропуснато да бъде сторено. (За политически грешки в Мати Болгария разстрелват едва, по време на окупация!)
  Колкото да се счита непрестижно, както да бъдат подминавани и прикривани проблемите на Патриотизма, (Предхождащ всеки Национализъм!), той не престава да кълни дори при настоящите - на едро - транснационалистически експерименти. Централно инспирирани и директирани, (Не е тоталитаризъм -изобщо!), от шепа добре топ-бизнесмени, които закон не ги лови. Не, че те именно го създават. Защото умело го деструктурират в посока свои цели. Въобразили си, че биха могли да обхванат и решат проблемите на Съвременния Свят. (Промишлено омърсяваща го!) За който всъщност, съвсем слабо ги еня. Удивително обаче остава, как изненадващо откриваш и Патриотизъм, и Национализъм, и Прогнозизъм, всред случайно срещната неопозната от никого тротоарна младеж. (Стане ли реч - за Мати Болгария Всевечна!) Неизкушени млади хора, родени подир половинвековен авторитаризъм. (От Цар Борис Трети-28.10.1932., през Вълко Червенков до Тодор Живков-10.11.1989., и насам!) Светла веха на бъдещето, едва-едва поддържаща поръждясалият имидж на нацията. Презрян и загърбен от официална власт и медии, за сметка внос на тропически пирани в девствени балкански езера и водоеми. Приведен в подчинение на предплатена историография. Харесваща технологически обезпечено иманярство на едро, в повърхностните слоеве на умишлено загърбеното древно. Фундаментален компонент, до съвършенство очертаващ ликът на Българската Нация. Загадъчен и опасен. Не толкова поради неговото прекалено слабо присъствие в учебните програми на едно напълно дезориентирано – поради импакт на безброй субкултури – подрастващо поколение. (Рано-късно всеки идва на себе си!) Опасността иде от това, че Патриотизмът – по същество притаена национална болка, прекалено лесно би могъл да попадне в ръцете на пишман-национал-патриоти. (Послужват си с него бая отдавна!) За да си го оттъргуват - като едно нищо. Та, Патриотизмът ни, е бил търгуван не веднъж – не дваж. Дали това не продължава?
  Погрешно би било да се счита, че Патриотизмът експлоатира единствено възхваляване и възвеличаване, на минали и настоящи, (Реални или не!), победи на нацията на бойното поле. Такъв подход е примитивен и погрешен. Патриотизмът е преди всичко и най-вече дългосрочен процес на диагностициране състоянието на всяка една нация, на намиране на нейното поносимо място, висотинно равнище и динамично състояние, на пазара на нациите в преход към глобалистична икономика. Светът става все повече плосък, но единствено в технологично-информационн отношение. (Всеки има всичко навсякъде – всеки знае всичко за всеки – в точка-време – докато пукне от прекалена информираност!) Технологиите все по-рядко са израз на духа на нацията, докато информатиката е все по-отчайващо бездуховна. Патриотизмът стърчи подозрително неравнинен, пространствен и национално всеобемен. Докато задачата на Национализма е различна. Да изкристализира реалната духовно-креативна същност на строго определена нация, лимитирана географски и не само географски, щом гарантира компактен клон-раса. (По реда на рядко осъзнавани евристични: реминисцентен анализ, текуща диагноза и дългосрочна прогноза за стратегия и тактика на устойчиво развитие на компакта във Времето и Пространството, с цел неплоскостно оцеляване!) Проблемът е тримерно глобалену особено за управленците - всъде по света. Миниатюрни расови подгрупи и мозаечни свръхнации продължават да залагат на патриотизма, (Развяване на национални флагове над празни джебове!), а подир това на национализма. (Щом видят зор!) Най-напред и най-вече, във вечно търсещата себе си Съвременна Русия. Която, провиждайки своят си Евразийски Път на Развитие, (Н. Т. Трубецкой-1912.!), държи на опазване и самоидентификация на нациите по расов и подрасов признак, вместо съшитата с бели конци номадическа транснивелация на съвременния Глобализъм.
  НА ЕДНА НЕОТДАВНАШНА КРЪГЛА МАСА, (Москва-Юлий 2008.!), заслужилият учител на Руската Федерация Евгений ЯМБУРГ напомня: “изучаването на Руски Език в средните училища на настояща Русия, е сведено от 400 на 200 учебни часа годишно”. Което съвпада с хорариума часове в действащите училища в окупираната от Фашистка Германия част от бившата СССР по време на Втората Световна Война (1942-1945.!).
  Коментарът е излишен. Проблемът е крещящ. Унижението е глобално. Нима не вървим и ние, в Мати Болгария Вечнопресносола, по същият път на игнориране на националното за сметка на транснациоиналното? Не разполагаме с точни данни, какво е дириджето в това отношение, в старата балканска страна наричана все още България. Който ги има - предпочита да не ги оповестява. (Няма цензура!) Под въздействие на какви центробежни сили, връхлита подобен феномен на преклонение пред иноземното, връз нациите на средноизточното православие? Чиито народи с огромно историческо закъснение консумират лелеяни права и свободи. Да пътуват и се наемат на работа зад граница. Най-вече, като интелектуализирани роби. Комунизмът бе вреден за подопечните му нации. Но, колко много полезен се оказа за Съвременното Глобалното Общество? Кой дава тъй – доктор на науките – портиер на хотел!?! Не, това едва ли е свобода на избор.
  Какво е инфактум реалното съотношение в хорариума за изучаване на Български Език и Национална Литература, в границите на Мати България преди 10.11.1989., и понастоящем? Ще го посочи ли някой? Не така отдавна, (До реформата-1947.!), дори в “реалните” курсове на средното образование, (Освен в класицистичните!), задължително се изучава и Църковнославянски Език. Премахнат от комунистите, чрез изравняване на програмите под фалшиви интернационалистични предлози. За сметка изучаване на предмети с политическа, и насилно наложена професионално-практическа насоченост. Що пречи да бъде възвърнато неговото изучаване понастоящем? Какво би могло да се очаква? Да бъде компаративно наложен езикът на някоя южна съседка? (Под оглушителен вой за съмнително проектирана “оптимизация”, се извършва широка разпродажба и деструктуриране на възрожденски градени училища, села и градове!) Часовете по дисциплините изучавани в средните училища – все още изцяло държавни - са силно окастрени откъм проблематиката на съвременния национал-патриотизъм. Часовете са пренасочени към математика, информатика и чужди езици, а това определено накърнява характерната духовност на Българската Нация.
  НЕОТДАВНА, Павел ТАРАКАНОВ, оглавяващ Комитета за младежта при Държавната Дума на Руската Федерация, настоя за специален Закон за Патриотическо Възпитание на Младежта. Друг е въпросът, дали бюрократично-управленски мерки биха могли да присадят всичко онова, което е на път да заглъхне. Дали не е време за подобен подход и, по нашенско? Без да сме поземлен парцел на Русия, духовните връзки са така искрено дълбоки, че дори умишленото занемаряване изучаване на Руски Език в средният курс не би могло да ги погуби. Компютеризацията попрекъсна този спонтанен славянофилски процес напомняйки, че с модерността шега не бива. Компютърно-анимационните игри принасочиха локалния патриотизъм на подрастващите, към приказни миражи от върховете на Албион. Православието бива индустриално подменяно с демонизъм, (Хари Потър и Компания!) а това е нищо повече от възвръщане на езическите времена на тоталното човекоядство (Лев Слуцки-1922.!). Жалките маскаради от естрадата в Каварна, (И не само там!), където под воят на чудесни китари, се върши антинационална и антирелигиозна пропаганда напомнят, че свободният пазар на мисълта, не е чак толкова много свободен. Някога, бащите, майките и децата, цялото семейство, задължително сядаха заедно на закуска, обяд и вечеря. Прочитайки обичайна молитва. Какво пречи да го правят веднъж седмично понастоящем? Какво пречи ли? Медиите! Те избягват да го напомнят. Без да пропуснат да възвеличаят безвкусните “Макдоналдс”, (Цени за автомобилни състезатели!), едва ли толкова диетично-хигиенични, колкото на пръвом изглеждат. Ще кажете – зависи кой плаща. Не вярвам българските медии да са пропуснали да чопнат фондове от държавната трапеза. Следователно не бива да забравят, че са Български Медии за Български Граждани на територията на Република България. Кой би следвало да им го напомня!?! До преди двадесетина години, патриотическото възпитание на младежта се градеше, не толкова върху суховатите през куп-за грош сказки в часовете на класния ръководител, колкото върху доказаните победи на български спортисти и артисти зад граница. Които държавата така добре възмездяваше, че мнозина станаха първа ръка колекционери на изящно изкуство. Върху разкази на патили-препатили, за героическо минало. Макар това минало да бе неофициално подругавано. Особено се явяваха; едва търпими от партийните секретари по места; учители-българисти и историци, сменили расо с учителска катедра. Да си спомня някой за тях? Да ги поменува? Следдипломната квалификация, нафалшивена доколкото е възможно от порочно заложената балканджийска бюрокрация, подмени апостолическата устремност на тези самоотвержени постапостоли. По националните училища, на които до едно им се клатят икономическите устои, мижави витрини – рядко училищни музеи. Налице са училища подлежащи на закриване, (С послания към поколенията на бъдещето в техните темели!), но не училища пребъдили през вековете Духовна безчувственост е фукнала и броди, низ пустеещи и разграбени храмове и църкви. През сринати със земята джамии и текета. Низ синагоги превърнати в спортни зали, в интерес на нарастващи в брой псевдорелигии. Интернет си позволява да толерира битова омраза на младежта не само към всичко технологически остаряло, (ОК!), но и към стареещи родители (Non OK!) На ползователите на този противоречив инструмент на новото време. В глобалната мрежа съществуват буйстват форуми и се надсмиват модератори-безотечествении, които откровено насъскват децата срещу едва свързващите двата края бащи и майки, срещу свещенната клетка на елементарното семейство. Насаждайки възгледи за надругаване над Вяра, Патриотизъм и Морал. Безбройните явни и неявни агенции за държавна цензура, (Гдето я няма по закон!), пропускат да наблюдават и рядко преследват подобна антинационална дейност. Докато снемане на еди-два мегабайта музика, която едва ли някой никъде слуша, бива проследявано до дупка. Не е известна институция, която през годините, да среща випускниците от различни поколения. (Безсмислено ли? Не е. Пренася се вербално Ноу-Хау!) Онова, което се прави чрез побългарен интернет, проблясва черно-жълто. То остава космично надалеч от прочутото щатско Alumni, поддържащо делова връзка, през целият смислен живот, на съвипускниците от една и съща академична общност. Книгоиздателската дейност произвежда подозрително луксозни издания, (След прочитане – в коша!), докато т.н. “ученически” издания почти не се срещат. Да не говорим, че творците всякак са оставени сами на себе си.
  ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, атеистичното възпитание претърпя позорен крах. Оказа се, че атеистите всъщност изповядват самообявили се фетиши. (Интернационализирани в примитивни криогенни камери!) Официализирайки надсмиването над Свещенният Дух на Православието, комунизмът широко отвори портите за новоезичество. Уравнителния управленски подход към проблемите на Патриотизма – без отчитане на регионалните обичаи, вери и култури, доведе до настоящият неустойчив морал на нацията. Отчитано от съмнителни държавници, като напредък и развитие. Като строго регионална интерпретация на проблема за нашите дела человечешки, в лоното на Всевишния, Патриотизмът остава органична универсална панацея за оцеляване на нацията. (Мироглед – Идеология – Вяра – Семейство - Устойчивост – Напредък!) Суверенна демокрация – отнета на България чрез принудително разоръжаване – материално, морално и ментално.
  THE END
  31.7.2008 г. 08:22:37

 29. 30 Профил на ДО №29
  *****
  Неутрално

  АБЕ БРАТЛЕ,КОЙ ЩЕ ТИ ЧЕТЕ РОМАНА КОЙТО СИ НАПИСАЛ БЕ.ЧУДЯ СЕ КАК НЕ ТЕ ЗАБОЛЯХА ПРЪСТИТЕ ОТ КЪЛЦАНЕ ПО КЛАВИАТУРАТА.

 30. 31 Профил на Eвгени
  *****
  Весело

  Ха-ха, взела раята да обсъжда Доган Ефенди. Нищо, ще полаете и ще млъкнете. Зер, догодина избори се задават, всяка партия трепери за гласове, а бай доГаньовите са в кърпа вързани. Ще му се умилквате тогава, а той великодушно ще ви прости жалките напъни да го накарате да спазва законите...

 31. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 32. 33 Профил на kris
  *****
  Неутрално

  Половината от депутатите, които ходят всеки ден на работа в парламента за да си взимат заплатките, не вършат работа и за 100 лв.

 33. 34 Профил на Челен опит
  *****
  Неутрално

  Английско графити:

  Накарайте вашият депутат да работи. На следващите избори не го избирайте!

 34. 35 Профил на BIG AL .. :::))))))))))))))
  *****
  Весело

  Не могат да се искат -сведения за приходите и разходите и имотите ,на ЕДИН УПРАВЛЯВАЩ МАФИОТ и то ...в България..))НЕПОСИЛНА , математическа задача е ..В Дневник , не го ли знаят ??..)))

 35. 36 Профил на ofenzeto
  *****
  Неутрално

  Попински, тука един още оди с гащи и пий само уиски-Джони Пешеходец. Аз си карам на бири4ка кат сме съ разбрали.

 36. 37 Профил на Batebo
  *****
  Неутрално

  Къде е бил и какво е правил по времето когато е отсъствал от парламента. Не е ли там мястото където трябва да се решават важни за държавата и жителите въпроси.
  Като чета такива неща и все повече започвам да мисля за напускане на тази държава.

 37. 38 Профил на lordenon
  *****
  Неутрално

  Интересные посты - это ваш стиль безусловно!

 38. 39 Профил на urashira
  *****
  Неутрално

  +1 к предыдущему комменту

 39. 40 Профил на eremey
  *****
  Неутрално

  Надеюсь, остальные записи окажутся такими же интересными

 40. 41 Профил на lovler
  *****
  Неутрално

  Пока прочитал только эту одну запись, если и все остальное точно также хорошо, то автору респект

 41. 42 Профил на autopanorama
  *****
  Неутрално

  Надеюсь, остальные записи окажутся такими же интересными

 42. 43 Профил на artemovsk
  *****
  Неутрално

  Как обычно просто супер обьёмная статья и как всегда дочитал до конца

 43. 44 Профил на fotozoom
  *****
  Неутрално
 44. 45 Профил на glamurko
  *****
  Неутрално

  Женская попка – величайшее творение природы. Эти сладкие попки притягивают к себе сотни восхищенных взглядов. Мужчины оборачиваются, чтобы посмотреть на прошедшую мимо красивую девушку с шикарной попой. Фотоблог с попками доставил мне незабываемое удовольствие!

 45. 46 Профил на Домашние любимцы
  *****
  Неутрално

  Домашние любимцы в каждый дом приносят хорошее настроение. Правда кошки могут не только развеселить, но и небольшие убытки нанести - то аквариум перевернут, то шторы оборвут. Но всегда хозяева прощают эти шалости, ведь не так уж они велики по сравнению с тем удовольствием, которое приносят эти прикольные коты)

 46. 47 Профил на головоломка
  *****
  Неутрално

  Приветствую. хорошие игры вижу но по-хорошему отличные игры которые относятся к жанру флеш головоломка. Вот где вы можете немного потренировать мозг и логику. Хотя отдохнуть от головоломок тоже нужно, следовательно можно либо выйти на улицу отдохнуть либо поиграть в обычную стрелялку ultimate assasin.

 47. 48 Профил на sexshot
  *****
  Неутрално

  Секс на пляже лишает многих комплексов. Огромное пространство и открытое небо. Советую всем попробовать. Особенно если действо происходит с очень близким человеком, вы откроете для себя возможности целого мира новых ощущений и устраните много преград к взаимопониманию. Да и пляжи бывают разные. Иногда можно просто затеряться и забыться в дюнах освободив себя для активного действия стихии сексуальной энергии.

 48. 49 Профил на monohromas
  *****
  Неутрално

  Сила притяжения женского тела на много больше силы разума мужчины. Эта истина становиться ещё более очевидной, наблюдая красивые изгибы женских силуэтов в казалось-бы, простом чёрно-белом исполнении фотомастера. Эротика в монохроме чувствуется только острее когда контраст белого тела и чёрного фона будят древние первобытные эмоции и чувства.

 49. 50 Профил на nasaribalka
  *****
  Неутрално

  я бы кое-что добавила, но по сути сказано все

 50. 51 Профил на allnets
  *****
  Неутрално

  Хм... Финиш... Наверное пора бы расслабиться и отдохнуть

 51. 52 Профил на govmedis
  *****
  Неутрално

  Отлично написано. А главное хорошо разжевано.

 52. 53 Профил на reccrpton
  *****
  Неутрално

  Данный пост реально помог мне принять очень важное для себя решение. За что автору отдельное спасибо. Жду от Вас новых постов!

 53. 54 Профил на finanser
  *****
  Неутрално

  Что-то такое слышал, но не так подробно, а откуда материал брали?

 54. 55 Профил на belmis
  *****
  Неутрално

  Читая только ваш блог, я действительно расслабляюсь и получаю удовольствие

 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 56. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 57. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 58. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 59. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 60. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 61. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 62. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 63. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 64. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 65. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 66. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 67. 68 Профил на rusbelkat
  *****
  Неутрално

  Мне нравятся Ваши посты, заставляет задуматься…

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK