Чиновниците ще получат календар с най-важните срокове

Чиновниците ще получат календар с най-важните срокове

© Георги КожухаровДържавната администрация е платила 660 хил. лв на консорциум "Делойт и партньори" за проект "Извършване на консултантска и практическа дейност във връзка с подобряване на политиката по управление на човешките ресурси в държавната администрация". В сумата е включено и проведеното проучване чрез метода "таен клиент" за оценка за обслужването на чиновниците, което струва над 21 хил. лв.
Освен изследването, консорциума "Делойт и партньори" ще разработи карта на процесите в звената за управление на човешките ресурси, ще разпространи календар с най-важните дати и срокове в администрацията (за подаване на годишните декларации за конфликт на интереси, срокове за изготвяне на индивидуалните планове на служителите и за извършване на атестации). Едно от задълженията на консорциума по договора е и да издаде 5 хил. наръчника с коментари и препоръки за приложение на законодателството. В общата сума са включени и още няколко проучвания за условията на работа и нивата на заплащане.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK