Само един е кандидатът да учи български чиновници в Европа

Само един е кандидатът да учи български чиновници в Европа

© Надежда ЧипеваСамо един е кандидатът за изпълнител на обществената поръчка за обучението на 250 държавни служители в страни от Европейския съюз. Офертата му ще бъде отворена днес в министерството на държавната администрация. Курсовете ще се осъществят с финансовата подкрепа на оперативната програма "Административен капацитет".


Целта на обученията е подобряване на управлението на човешките ресурси в държавното управление. Три от курсовете трябва да бъдат в страни измежду 15-те стари членки на ЕС, а другите два могат да бъдат и в новите членки на общността, съобщиха от пресцентъра на министерството. Обученията ще бъдат на английски език и ще са за служители на ръководни постове, както и за шефове и експерти в звената по управление на човешките ресурси.


За да бъде избран кандидатът, офертата му не трябва да надвишава 350 хил. лв. с ДДС. Ако предложението му не отговаря на изискванията, конкурсът ще се анулира и ще бъде обявен повторно.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK