Спортни зали в Плевен ще се ремонтират с пари от приватизацията

Волейболната зала на спортен комплекс "Спартак" в Плевен ще бъде ремонтирана с пари от приватизационния фонд на общината, съобщиха от администрацията. Избраният чрез конкурс изпълнител "Ремонтстрой 98" АД ще трябва да подмени дограмата в залата, да иззида част от стените и да обнови съблекалните и тоалетните на клуба.


За ремонтните дейности са предвидени над 68 хил. лв. Работата на фирмата няма да попречи на тренировките на женския волейболен отбор "Спартак 96" за първенството в края на октомври, увериха от общината. Тренировки в залата ще трябва да провеждат и ученици от спортното училище в града.


В края на миналата седмица приключи ремонтът в зала "Балканстрой". Изпълнителят "Инжстрой-инженеринг 2003" е подменил баскетболните табла и дограмата и е направил ремонт на покрива. Стойността на извършените дейности е над 56 хил. лв. Средствата са от бюджета на общината.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK