Отложиха за 2-и февруари делото срещу рапъра Ванко 1

Пловдивският окръжен съд отложи за 2-и февруари 2009 г. делото срещу рапъра Ванко 1 - Иван Главчев . То е образувано по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.


На днешното съдебно заседание беше приета стоково - оценъчната и съдебно – счетоводна експертиза, които имат за цел да установят имуществото на Главчев. Страните по делото – Комисията "Кушлев" и защитата на Главчев и малолетния му син, поискаха към експертизата да бъдат поставени три допълнителни задачи, което стана повод за отлагането на делото, обясниха от съдебната палата.


Допълнителните задачи ще трябва да установят разходите, направени от Главчев за общо 53 негови пътувания в чужбина, размера на даренията, направени му от роднини, както й точната стойност на имота, собственост на малолетния син на Иван Главчев.


Делото касае недвижим имот в село Ягодово, Пловдивска област с площ от 710 кв.м и построените в него двуетажна масивна жилищна сграда, едноетажна полумасивна жилищна сграда и стопанска постройка, собственост на малолетния син на Иван Главчев, два леки автомобила "Мерцедес" и "БМV", собственост Иван Главчев, както и за дяловете му в две дружества - " Ар енд би ентъртеймънт " и " Наксел " ООД. Искът е на обща стойност 96 489 лв.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK