Ирена Кръстева вече официално владее и ИПК "Родина"

Тодор Батков е продал акциите си в печатницата в края на 2008г.Бившата шефка на тотото Ирена Кръстева, която притежава пет вестника, ръководи телевизия "ТВ 7" и всекидневника "Експрес", вече контролира и Издателско-полиграфически комплекс "Родина" (ИПК). През последната година тя е изкупила дяловете на четири от шестте партньора в консорциума "Обединени български вестници" АД (ОБВ), който приватизира държавната печатница през 2003 г. Кръстева е изпълнителен директор и представляващ ИПК "Родина" от 9 януари 2009 г., сочи търговският регистър. В съвета на директорите заедно с нея са издателят на "Банкер" Бистра Джагарова и членът на надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.


В края на миналата седмица издателят на "Стандарт" Тодор Батков за първи път официално спомена, че е продал акциите си в ИПК, и то случайно в интервю за спортното предаване "Гонг". Проверка на "Дневник" за актуалното състояние на ОБВ показа, че Ирена Кръстева е придобила дяловете и на "ПМ проджект", и на "Новинар медиа проджектс" в два последователни дни през ноември 2008 г.


Собственици на ОБВ в момента са пет фирми, след като през май 2008 г. Кръстева купи шестия акционер - издателя на "Меридиан мач". Това са "Си Ди дивелопмънтс", "Стандарт нюз", "Новинар медиа проджектс", "ПМ проджект" и "Проджект Строители на модерна България". Изпълнителен директор на първото дружество е Кръстева. Чрез него тя става 100% собственик на "Новинар медиа проджектс" и "ПМ проджект", които преди са били на издателите на "Новинар" - "Новинар медиа" АД, и на бившия издател на "Дума" Петър Манджуков.
Тодор Батков потвърди за "Дневник", че в края на 2008 г. е продал акциите на "Стандарт нюз" на контролираната от Кръстева "Си Ди дивелопмънтс". "Нашият дял беше една седма, а делът на въпросната фирма - три седми. Нейното ръководство освен това водеше преговори за закупуване на още два други дяла от ОБВ", обясни Батков.


Той заяви, че при това положение решил да се раздели със собствеността си в ИПК, като освен това бил привлечен и от предложената му добра оферта. "Не мога да коментирам цената, но парите бяха добри, а и реално ние нямахме възможност да взимаме решения за управлението на дружеството", обясни Батков. Въпреки това "Стандарт" ще запази добри отношения с печатницата, увери той.


Така от първоначалната група издатели, които купиха печатницата и притежават 791 хил. от общо 818 хил. акции в ИПК, освен Кръстева собственик остава само фирмата на издателите на "Банкер" Косю и Бистра Джагарови "Проджект Строители на модерна България". Съотношението на собствеността е 6/7 в полза на Кръстева, като през декември на общо събрание на акционерите в ОБВ е взето решение капиталът да се увеличи, което може да позволи на Кръстева да придобие още по-голям дял. Джагарова вчера отказа коментар по темата. По същия начин постъпи и Любен Дилов-син, издател на "Новинар". Ирена Кръстева три дни не беше открита за коментар дали и как ще развива ИПК и ще използва ли терена на печатницата и за други инвестиционни проекти.

Коментари (95)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на i.m.atanasov
  i.m.atanasov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами ДА!!! Друг не може !!!На другите не им съвпадат ИМЕНАТА!!!

 2. 2 Профил на дедко
  дедко
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Абе тая и синчето й не наядоха ли се?

 3. 3 Профил на печатар
  печатар
  Рейтинг: Неутрално

  99% ще покаже че парите са и от кредити.
  Важното е откъде са й парите, с които ще връща кредитите, и платени ли са данъците за тях.
  Ако всичко е ОК, браво на жената , да я издигат за министър на икономиката

 4. 4 Профил на не дедко
  не дедко
  Рейтинг: Неутрално

  тия тамам са започнали.

 5. 5 Профил на i.m.atanasov
  i.m.atanasov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Тая колко гуши има бе!!!???

 6. 6 Профил на свинепаска
  свинепаска
  Рейтинг: Неутрално

  грух-грух - свобода на печата - грух-грух

 7. 7 Профил на ОРАКУЛ
  ОРАКУЛ
  Рейтинг: Неутрално

  не може да си ги отнесе тия всички фирми

 8. 8 Профил на някой
  някой
  Рейтинг: Неутрално

  кой стой зад нея ? тя пред кого стои ? ясно че е кукла ,но кой е кукловода ??? еееее признавам че няма вкус ,.. има и ... други кукли ,защо избра Пиги

 9. 9 Профил на Дансинг
  Дансинг
  Рейтинг: Неутрално

  За тази ДАНС не съществува ли ? А и онзи със 7 хилядната заплата що не я прегледа ?

 10. 10 Профил на някой
  някой
  Рейтинг: Неутрално

  всъщност не съм сигурен дали е Пиги с тоя телешки поглед !

 11. 11 Профил на Анонимен
  Анонимен
  Рейтинг: Разстроено

  Това не е добре за печата в България. Ирена Кръстева и синът и са подставени лица на Ахмед Доган. Синът и е заместник - министър на Емел Етем от квотата на ДПС. Тя поиска да го върнат на мястото му след като Сергей Станишев го уволни !!! Доста нагло изпъление.

  Някой може ли да каже каква е ролята на ИПК "Родина" и колко от вестниците и кои се печатат там?

 12. 12 Профил на jana2003
  jana2003
  Рейтинг: 8 Неутрално

  много ме кефи това с "проджект Строители на България". проджект новинар и други такива. така сме се опроджекили, че предлагам проект "Срутители на България и на бг медии"

 13. 13 Профил на Елек Торатов
  Елек Торатов
  Рейтинг: Неутрално

  Доколкото схванах от гугъл тази е любовница на Доган. А доган е любовник на Цвятко Цветков, който е вербовчик на Гоце, който вече сам не знае кой е, но Путин ще му каже.

 14. 14 Профил на НА ПЪРВА СТРАНИЦА !
  НА ПЪРВА СТРАНИЦА !
  Рейтинг: Разстроено

  "ДЪРЖАВАТА" ПРИКРИВА РАЗКРИТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 9 ГОДИНИ ! ! !

  http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/01/22/619903_franciia_se_vuzmuti_ot_opravdatelna_prisuda_po/

  http://www.lex.bg/bg/news/view/7100/

 15. 15 Профил на gg
  gg
  Рейтинг: Неутрално

  Кой стой зад тази прасунга? Доган, бат Бойко или друг мафиот?

 16. 16 Профил на Софиянец
  Софиянец
  Рейтинг: Неутрално

  Спете спокойно, деца. В едно интервю Явор Дачков каза, че Кръстева купувала с пари получени като кредит. Така че всичко е нормално)))))

 17. 17 Профил на az
  az
  Рейтинг: Неутрално

  Гледам това лице, на което е са изписани всички причини за трагедията на днешна България. Не е необходимо да се пише нищо, само снимката е достатъчна.

 18. 18 Профил на уплашен
  уплашен
  Рейтинг: Неутрално

  До Някой
  Каква ти кукла бе човек, това е дебел цигански вампир.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 20. 20 Профил на Минаващ
  Минаващ
  Рейтинг: Неутрално

  До пишещите под номер 11, 13 и 19 .Номерът с ДПС и Доган е за улавите които вярват на всичко написано, освен ако не са от пишещите дежурни ченгета.
  "Другарката " дъщеря на комунисти - номенклатура - Ирена Кръстева отдавна работи с и за БСП - червена мафия. Зад нея стоят престъпници - крадци- приватизатори като Мичковски, Пушкаров, Румен Биков ,Васил Иванов- Лучано . генерал"о.з."Василев и сие.А НДСВ приятели - мафия са черешката на тортата със заграбените от тази мафия имоти на безстопанствената Булгаристания.

 21. 21 Профил на Зюмбюл Рахманинов
  Зюмбюл Рахманинов
  Рейтинг: Неутрално

  Тодор Яшаров/ Живков & Катун, Unlimited??? От Индия до Европа все комунисти и партизани! Баро Кръстева, баро minge!

 22. 22 Профил на Zetco
  Zetco
  Рейтинг: Неутрално

  Хак да ви е тоя догански вампир. Стойте си в къщи и палете клавиатурите. А на улицата няма никой.
  Хак да ви е !!!!!!!!!!!!

 23. 23 Профил на bigfish
  bigfish
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Парите не идват от Доган, а от ТИМ, които са собственици на Корпоративна търговска банка. Не случайно Цветан Василев е в борда на директорите.

  Truth is a game you play to win
 24. 24 Профил на jjuhju
  jjuhju
  Рейтинг: Неутрално
 25. 25 Профил на Анонимен
  Анонимен
  Рейтинг: Неутрално

  От който и да идват, ясното е че не са от Ирена Кръстева и че най-вероятно с тази медийна група ще се търси политическо влияние на предстоящите избори. Което е много зле за медийният пазар, свободата на словото, демокрацията и политическата система на България.

 26. 26 Профил на Ъ
  Ъ
  Рейтинг: Неутрално

  Гердан, който се спуска надолу, като очертава дълъг триъгълник , прави шията по-дълга и къс гердан, който скъсява шията?

 27. 27 Профил на ДбСП
  ДбСП
  Рейтинг: Неутрално

  Защо завиждате на успялата жена. Тя е учила много, много е слушкала и за награда добри чичковци са и дали много парички и тя си е купила кюфтенца и сланина и е папкала, папкала,папкала........

 28. 28 Профил на Хан Соло
  Хан Соло
  Рейтинг: Неутрално

  ПИЙПЪЛ, АКО НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДО ИЗБОРИТЕ, ТАЗИ ДЪРЖАВА Я ОТПИШЕТЕ! При 20 години разграден двор, който мине краде. Положението е страшно. Ако ВСИЧКИ не застанем срещу тази измет, не можем да я махнем!


 29. 29 Профил на Мартин Христов
  Мартин Христов
  Рейтинг: 483 Любопитно

  Защо ли Гладна прокуратура не провери откъде и как се е получило първоначалното натрупване на капитала у многоуважаемата г-жа Кръстева. Очевидно защото зад нея седят мутроикономически и/или политически интереси и в този случай вече всичко е позволено. В държавата Бълхария...

  Traduttore traditore
 30. 30 Профил на Хан Соло
  Хан Соло
  Рейтинг: Неутрално

  До анонимен
  Зле е слаба дума. Прави напълно НЕВЪЗМОЖНО всякакво друго мнение. За това, обществен натиск за забрана на партиите!
  За да се премахнат раковите клетки, ще се наложи да се отреже и малко здрава тъкан, но друг начин НЯМА. Забрана за 10 години! Нов Парламент, нов президент и правителство от специалисти.
  Не разбирате ли, в Европа вече не ни се смеят - в Европа вече са ужасени от нас. Содом и Гомор на 21в.

 31. 31 Профил на thegift
  thegift
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Другарю Миков, вместо да се тръшкате, че не можете да ловите престъпници без достъп до скайповете им, защо не свършите нещо полезно и не разследвате ей тая женица на снимката горе? А, защото е от вашите... Аха. Е, нищо, извинявайте, че попитах.

 32. 32 Профил на Aha
  Aha
  Рейтинг: Неутрално

  абе хора тая жив човек ли е?Като я гледам и на газ не мяза

 33. 33 Профил на ЗАГЛАВИЕТО
  ЗАГЛАВИЕТО
  Рейтинг: Гневно

  ЧУДОВИЩЕ ЗАВЛАДЯ ИПК РОДИНА ! ! !

  Затова не очакваите тези КОМПРОМАТ новини на първа страица:

  http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/01/22/619903_franciia_se_vuzmuti_ot_opravdatelna_prisuda_po/

  http://www.lex.bg/bg/news/view/7100/

 34. 34 Профил на Бесен
  Бесен
  Рейтинг: Гневно

  Проблемът е, че положението започва да става непоносимо, а тепърва предстои да се влошава. Прав е Миков, че сме престъпници тия в нета. Ако можех веднага бих им отвинтил главите на цялата тройна коалиция барабар с президента Кенефчев.

 35. 35 Профил на Оня с коня
  Оня с коня
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Парите. паритеееееее от къде са????????
  Прокуратурата къде ееееее?

 36. 36 Профил на Иван40
  Иван40
  Рейтинг: Неутрално

  Обичам Ирена Кръстева, харесвам я, прекланям се пред нейния ум, талант, находчивост, чайчино чувство, красота, чар... тя е достойна да бъде заместител на герба - вместо онези кухи корони и проскубани котки от изчезващ вид! тя е нашата гордост, опора и упование! Тя е огледалото, в което се отразява истинската същност на днешния българин. самодето който го погледне и веднага търси къде да повърне от погнуса!

 37. 37 Профил на sens
  sens
  Рейтинг: Неутрално

  иванчо-изрод си по душа! Ти неси виновен!Далеч съм да те обвинявам!Обаче ти препоръчвам да си навреш главата в тоалетна чиния и да пуснеш врял а вода!

 38. 38 Профил на ххх
  ххх
  Рейтинг: Неутрално

  Много интересно защо Доган се е насочил предимно към медийния бизнес,а не например към фирми,занимаващи се с производство или търговия.Отговорът е ясен-чрез медиите се постига тотален контрол над обществото

 39. 39 Профил на текезесар
  текезесар
  Рейтинг: Неутрално

  Дневник! Що чини тази черна биволица из вестника?

 40. 40 Профил на z
  z
  Рейтинг: Неутрално

  на снимката - образецът на българския преход и българския бизнес модел

 41. 41 Профил на c
  c
  Рейтинг: Неутрално

  абе,ора имайте милост,страх от Бога,децата се упикаха и сеги требе пак да им леем куртшум,немоат да спат,абе не йа показвайте след сънчо да га е

 42. 42 Профил на Evgeni Kanev
  Evgeni Kanev
  Рейтинг: Неутрално

  Четете внимателно текста и мислете за Второ Главно!

 43. 43 Профил на ВВВ
  ВВВ
  Рейтинг: Разстроено

  парите и са от тотото-печелела е постоянно джакпота!

 44. 44 Профил на Борсата
  Борсата
  Рейтинг: Неутрално

  Тая не я знам ква е ама ще да е червендалеста с крадени пари. Иначе кой нормален инвеститор ще тури пари в печатни издания по това време. Араби и червенухи. и май един руснак в Лондон.

 45. 45 Профил на ama
  ama
  Рейтинг: Неутрално

  Ама наистина е много грозна, противна направо.

 46. 46 Профил на Цветна
  Цветна
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Предлагам да обсъждаме само деянията на госпожата, не и външния й вид. Да прави връзка между последното и това какви сделки прави, какви връзки има или какво и как е закупила - на мен ми звучи напълно безсмислено.

 47. 47 Профил на Червенотиквеничковче
  Червенотиквеничковче
  Рейтинг: Неутрално

  Това е животът, момчета. Що за журналисти ще работят подчинени на това добиче, умът не го побира.

 48. 48 Профил на Бойкот
  Бойкот
  Рейтинг: Неутрално

  Аз като разбера кои вестници е "купила" тая, спирам да ги чета. Ако всички направим така, нека после тя си има вестици!
  Бойкот на всичко, до което тази се е докопала!

 49. 49 Профил на кр
  кр
  Рейтинг: Весело

  Аз предлагам лесно и бързо решение на скандала с произведението на Черни. Вместо тоалетната, за символ на България да бъде поставен барелеф на госпожата от снимката. Така черния чаршаф ще бъде махнат, а страната ни ще бъде достойно и адекватно представена, а Черни като разбере каква е ситуацията около г-жа Кръстева ще е предоволен от замяната и ще е творчески удовлетворен

 50. 50 Профил на sens
  sens
  Рейтинг: Неутрално

  О неразумни юроде.поради что се срамиш да те яхне другарката кръстева!? Е ли се надяваш доган татароглу-черкезоглу да те оправи!?Ти си гласен 5 века-халката ти е свобоно въртяща се !

 51. 51 Профил на Батков-вън
  Батков-вън
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Защо никъде не се споменава Тодор Батков, тази цялата сделка е на него и Манджуков, таз госпожа е просто лице за пред медиите

 52. 52 Профил на Батков-вън
  Батков-вън
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Мога да кажа и откъде са кредитите, ама хайде и от Дневник нещо да свършат

 53. 53 Профил на 22
  22
  Рейтинг: Неутрално

  "Коза Ностра" ряпа да яде. А дон Вито Корлеоне е като ученик в началното училище пред тази доня.

 54. 54 Профил на VenRus 2008
  VenRus 2008
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Много интересно защо Доган се е насочил предимно към медийния бизнес
  ******************

  Както вече сте разбрали, съществува нерушима връзка между медиите, политическата власт и либералния ред. Журналистиката не е отделен свят: законите на собствеността действат в редакционните зали също като законите на земното притегляне. Преди това се подозираше, а днес е установен факт: пресата е по-малко от всякога свят, отделен от властта. И още по-малко – противовес на властта.

  http://bg.mondediplo.com/spip.php?article351

  Quis custodiet ipsos custodes? Сайт за антипропаганда - истината такава, каквато е! http://antipropaganda.comxa.com/
 55. 55 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: Неутрално

  Охооо тази угоена червена свиня не се е наплюскала май...

 56. 56 Профил на Х X X
  Х X X
  Рейтинг: 524 Неутрално


  Интересна странична иформация в статията-- явно КТБ е минала под контрола на ДПС. Те отдавна искаха банка.

  .

  think different
 57. 57 Профил на Крали Марко
  Крали Марко
  Рейтинг: 459 Весело

  Тази трябва да е финансов гений. Туко виж се появила и на Уолстрийт. Тежко и горко на тамошните акули.

 58. 58 Профил на Попържняков
  Попържняков
  Рейтинг: Весело

  Другари, защо така злобно сте се нахвърлили на другарката? Тя произхожда от обикновено работливо ченгесарско семейство. Направила е дори опит да следва в Софийския университет. После малко е поработила дори в БАН.
  Недейте тъй!

 59. 59 Профил на Korektor
  Korektor
  Рейтинг: Неутрално

  Бигфиш (№23) - ТИМ са собственици на друга банка - Централна и Кооперативна, не Корпоративна.

 60. 60 Профил на pod igoto
  pod igoto
  Рейтинг: Неутрално

  Всичко е в името на любимата комунинистическа партия.

  Всички медии са техни, за да могат да промиват мозъка на бедния български народ.

  Напред към Задунаиская Губерния, част от Путинистан!

 61. 61 Профил на ИмигрантинЪ
  ИмигрантинЪ
  Рейтинг: Неутрално

  Драги все още не емигрирали форумци! Чудя ви се, след като сте решили да продължите да живеете в тази 'държава', защо не си я поочистите малко от тези смръдливи животни? До кога ще търпите те да се гаврят с вашата интелигентност? А може би бъркам за последното?

 62. 62 Профил на Нови Пари
  Нови Пари
  Рейтинг: Неутрално

  Предложение - нека всички нови банкноти носят Нейния Лик одухотворен и незабравим.
  Може даже и националния герб да променим!

 63. 63 Профил на Беее....
  Беее....
  Рейтинг: Неутрално

  другаска консолидация, дами и господа, собствеността наша,
  пък веремето...нек е ваше, нал' тъй?

 64. 64 Профил на Чики–Рики
  Чики–Рики
  Рейтинг: Неутрално

  Човек се чуди да се радва ли или да тъжи като ги утрепат такива като тези? И на тези ще дойде ред.За синчето и беше променен закона преди години.Винаги турците са имали мекерета сред българите.

 65. 65 Профил на А0007
  А0007
  Рейтинг: Неутрално

  И Кюлев така го пишеха по вестниците ...Ясно е, че лицето пере чужди пари, но какво прави ДАНС?

 66. 66 Профил на кгб
  кгб
  Рейтинг: Любопитно

  Това е резултата от българската толерантност,проявила се 500 г.,40г.,при бай Тошо и още 20г.,при т.н.демокрация! Кой ни е виновен ?????-ГЕНА РОБСКИ !

 67. 67 Профил на простотии
  простотии
  Рейтинг: Неутрално

  Във всяка нормална държава биха се заинтересували откъде това прасенце има пари да пазарува вестници и електронни медии. Във всяка една държава вече би била в затвора. Не и във ДСленд.

 68. 68 Профил на Любител
  Любител
  Рейтинг: Неутрално

  Интересно, ДАНС дали въобще чете вестници? Очевидно не може по нормален начин в България да се придобие такава собственост а всичко това е параван за нечии чужди капитали...Когато не можеш да си възстановиш империята с оръжие го правиш много по лесно чрез петата власт - медиите, а нали сега се задават избори...Та познайте кой ще печата, колко ще му струва и въобще как ли ще се контролират разходите на комунистите и турците разходите за предизборна кампания като вече притежават двете най-големи печатници в София - ДЕМАКС и РОДИНА...Блазе ни!

 69. 69 Профил на Ana
  Ana
  Рейтинг: Неутрално

  Ето малко повече информация за Пиги:
  http://dnes.dir.bg/2007/07/30/news1943428.html. Присъединявам се към предложението на # 48 - бойкотирайте нейната медия, която включва Монитор, Политика, Телеграф, ТВ 7, Експрес. Ако зад нея наистина е Доган няма смисъл въобще да се зачитат... То ще си е както в Щатите са Fox News. Аз не мисля че и Труд си струва...

 70. 70 Профил на OgO
  OgO
  Рейтинг: Неутрално

  Ами халал берекет на Доган! Скоро няма да остане неизкупена от него медия!
  Хубавото в случая е, че е в наши ръце да решим проблема. Нека просто спрем да си купуваме тези вестници и да гледаме тази телевизия. Рекламодателите сами ще си избягат. Да видим за колко време ще им стигнат крадените милиони да издържат губещи издания!

 71. 71 Профил на valerko
  valerko
  Рейтинг: Неутрално

  иренче дарлинг, искам те. винаги са ме привличали жени като теб с власт и пари

 72. 72 Профил на EEE
  EEE
  Рейтинг: Неутрално

  А ЗАД КООПЕРАТИВНА КОÑ СТОИ

 73. 73 Профил на да питам
  да питам
  Рейтинг: Неутрално

  Друг интересен въпрос - защо все едни и същи лица ? Мафията не вярва ли на други - едните вестници на Стоян, другите на Иван...няма да бие на очи толкова.Или се прави нарочно - да се знае и да не се посяга към тях,да се знае и всички да си правят сметката,какви нищожества са в сравнение с мафийката по интереси. Върви,че прави свободен вестник или радио. Икономическите мафии си осигуриха (и продължават) да си осигуряват тотален медиен комфорт.Някой да е чул новини или остри публицистични предавания по радиата? само музика , чалга и простотии...

 74. 74 Профил на Я
  Я
  Рейтинг: Неутрално

  А тия Джагарови имат ли нещо общо с Георги Джагаров - набеден поет и отговорник в ЦК на БКП по Живково време за културата и науката???

 75. 75 Профил на Честно казано
  Честно казано
  Рейтинг: Неутрално

  Някак кофти се получи с руснаците. Уж си бяха поделили с Турция българската баница, уж имаха отделни сфери на влияние, а напоследък, особено след гозовия проблем, някак изостават. Лобитата им нещо издишат. Уж правителството е тяхно, а им се зъби за посредниците на Газпром, че и неустойки търсят. Вярно президентът си е техен, пусна фитила за Козлудуй, цял митинг им спретна да отклони вниманието от газа, но видимо изостават от турците. Тия не си поплюват. Сложиха ръка на повечето медии, които си бяха запазен периметър за руснаците. На братушките им останаха един "Труд", донякъде "24 часа" и "Стандарт". Е, и БиТиВи, Нова ТВ, "Скат"... Не са и те за оплакване, но турската експанзия е впечатляваща.

 76. 76 Профил на Rumen I
  Rumen I
  Рейтинг: Неутрално

  От къде са парите??? От наште джобове от наште данъци.

  Писна ми!

  Само че докато драскаме по форуми и неизлизамен на площада НИКОГА няма да разслват от къде са парите на тези хора а ние винаги ще бъдем драскачи по форуми...


  Събудете се и спрете беззаконието и корупцията.

 77. 77 Профил на Агент
  Агент
  Рейтинг: Неутрално

  Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшт. Сега да ви светна.Това всъщност е агент Гоце под прикритие. А вие какво сте очаквали, че пък сте и възмутени. Умните гласуват.

 78. 78 Профил на внимание!
  внимание!
  Рейтинг: Неутрално

  Чета и не вярвам нито на ушите си, нито на очите си, нито на държавата, нито на "опозицията", нито на ... , но със сигурност ще гласувам!

 79. 79 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: Неутрално

  Като гледам коментара на Иван4о-Номер 36 и виждам колко плюсчета има си викам"Летище София".

 80. 80 Профил на Enlightment Agent
  Enlightment Agent
  Рейтинг: Неутрално

  До Агент
  Когато влезеш в магазина и видиш, че сиренето е мухлясало, саламът смърди, хлябът е калпав, зеленчуците изгнили КАКВО СИ КУПУВАШ. Нищо, излизаш си! Същото е на изборите в бг.
  Партиите са инкубатори за некадърници! ВЪН!

 81. 81 Профил на ВЕТЕРАН
  ВЕТЕРАН
  Рейтинг: Неутрално

  НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ ВЕСТНИЦИ , МОЛЯ ВИ . Колкото и да ги мачкаш "БЕЛАНА" си остава най-доброто .

 82. 82 Профил на Уолстрийт
  Уолстрийт
  Рейтинг: Неутрално

  По-скоро Доган е искал да се отърве от някои медии и ги е метнал на този дебел шопар.

 83. 83 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: Неутрално

  Номер 80 е платен агент на столетницата. Да ни убеждават че всичко е загубено и няма смисъл да се гласува и отново да ни управляват избрани от цигани и анадолски турци управляващи. Аз ви казвам има смисъл гласувайте, защото 50-60% от младите хора след средното отиват е Европа и остават там и един ден като се завъртите само набори с по 25лв. пенсиики и пак плюене.

 84. 84 Профил на Павел Лазаров
  Павел Лазаров
  Рейтинг: 468 Неутрално

  В нечии ръце (но не на Кръстева!) се струпва тежка медийна артилерия, която ще погне "новата" власт след изборите. Както и да е конфигурирана тя!

  Навсякъде, където има проблем, има нещо прекалено голямо.
 85. 85 Профил на Емил
  Емил
  Рейтинг: Неутрално

  майчицеее! до тук 84 коментара, а с моат стават 85. Ами че аз от година вестници не се купувам. Информацията ме и от Интернет. Не е цензурирана, всякакви боклеци са пищат и там. Все пак като хомо сапиенс съм мислещо същество и си пресявам информацията. До тук мота да си направя генерален извод - България 90% от бизнеса е непроизводителен - т.е. "бизнес".

 86. 86 Профил на Еврика
  Еврика
  Рейтинг: Неутрално

  №80 е велик!

  Вижте как само в 7 реда е казал всичко.

  1.От собствен опит знае "Партията" какви ги люпи;
  2.Изборите се купуват;
  3.Многото партии пречат;
  4.Предателство е да ти осветят досието;
  5.Реагираме само на "Агент";
  6.Глупавите не гласуват

  БРАВО !


  Хайде сега отначало:

  Какво правят умните?
  Гласуват. Гла-су-ват.Гласуват. Браво.Я пак.
  Видя ли че можеш.Глупчо.

 87. 87 Профил на 80
  80
  Рейтинг: Неутрално

  До 86 - Духай!
  Всички партиите трябва да се забранят защото са клонинги на БКП/ДС!!!

 88. 88 Профил на 87
  87
  Рейтинг: Неутрално

  И явно, ти 86 си от мафиотските ларви, надяваща се за метаморфоза в баро мануш!

 89. 89 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: Неутрално

  86 е поредния промит мозък, че всичко е нагласено и в гласуването няма смисъл. ПРез 1997г. кой и как спечели, през 2001г кой и как спечели, да не би все столетницата да е управлявала тази държава. Излизаме да урните да гласуваме и търсим промяна. Не е нужно малките червени човечета да ни обясняват че всичко е загубено и решено, защото ние решаваме (тези които гласуваме).
  А относно производителността на Емил, ще кажа че сме в криза и в момента се съмнявам дори в цял свят да се гърчат от работа. Че българската е по ниска от западната е в резултат на ниската автоматизация, лоша организация и зле обучени кадри.

 90. 90 Профил на МУНЧО ОТ ПОД ИГОТО
  МУНЧО ОТ ПОД ИГОТО
  Рейтинг: Неутрално

  МИСЛЯ СИ ЗА МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ НА ТАЗИ РЕНЕСАНСОВА ПЕРСОНА И СЪЛЗИТЕ МИ КАПЯТ, КАПЯТ....

 91. 91 Профил на az
  az
  Рейтинг: Весело

  грух-грух-грух ... квииииии

 92. 92 Профил на До Филип
  До Филип
  Рейтинг: Неутрално

  Филипеееееееееееее тебе като са ти резали сливиците са ти махнали и чувството за хумор бе. Пък сложи си очилата и чети до край, пъпеш разпенен, все пак тъмно син

  Еврика 86

 93. 93 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: Неутрално

  Браво 92, радвам се че някой ме наказа за недочитането ми, поне се радвам че не съм само аз.

 94. 94 Профил на лошо-лошо
  лошо-лошо
  Рейтинг: Гневно

  Още преди месец излезе материал за апетите им - Задава се Нова медийна групировка "ДПС"?

  http://lubamanolova.info/121208-com.html

  Идват избори - трябва им медиен комфорт и си го купиха

 95. 95 Профил на Павел Лазаров
  Павел Лазаров
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Въпросът отсега нататък ще е: "Как да го обясним на средностатистическия нашенец този криминален медиен комфорт?".
  Как? Идеи?

  Навсякъде, където има проблем, има нещо прекалено голямо.
 96. 96 Профил на Родинапрес
  Родинапрес
  Рейтинг: Неутрално

  Това са нагли и безочливи типигьози!Искат да монополизират всичко. Пътят е ясен - да не им четем вестниците(те и без друго се повтарят едни други!),т.е. всеобщ призив за бойкот на изданията им! Четете по-малко и гледайте по-малко ТВ - само Дневник и РЕ:ТВ!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK